reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

hejka ja wlasnie przebrnelam przez wszystkie strony od wczorajszego wieczora :) Co do butow to zawsze mialam z nimi problem (jak na kobiete mam dosc duza stope ;/ ) Teraz raczej szukam butow do slubu ,ale tez rozgladam sie za jakimis na niskim u mnie jest zawsze ten problem ze jak juz mi sie spodobaja to nie ma rozmiaru :( wiec przewaznie zakup trwa dluuugo :) Z wkladkami to ja tez jestem zaprzyjaźniona wiec nie jestescie same hehe . A sluchajcie mam pytanie moze bedziecie wiedzialy co to jest :) Dzis na spacerku ( srednio codziennie chodzimy z moim tak ok 3h ) w pewnym momencie strasznie zaczely bolec mnie sciegna w nogach , przy kazdym ruchu nog czulam tak jakbym naderwala sobie sciegno tylko ,ze wiem ze to nie naderwanie bo trenowalam wiec wiem jak to boli. I nie jest to bol tylko jednego sciegna ale i w stopie i na lydce i w udzie i to na zmiane raz mocniej boli w prawej a raz mocniej w lewej. No i nie wiem od czego to moze byc ;/ Moze ktoras z was miala podobnie albo wie co to za diabelstwo.

reklama
Czesc dziewczynki:)

po pracy i najedzona:)
poruszylyscie temat bucikow..boze jak ja kocham buty:) zawsze nosilam wysokie z racji tej ze jestem niziutka i teraz staram sie nie zakladac szpilek tylko niskie..adidaski albo baleriny..ale to tak jakby za kare heh:)

mam na cos ochote a nie wiem na co;/ i nie moge doczekac sie jutra:) mam wizyte na 17:)

JUz mi troche bol jaja przeszedl za to teraz glowa mi peka i pod pepkiem troche ciagnie, buuuu cale popoludnie przelezalam a taka ladna pogoda...
Probuje nadrabiac co piszecie, ale za duzo tego, nie daje rady ;)
Co do butow to ja tez baleriny jakies tylko nie mega plaskie bo mozna sobie takimi tez szkod narobic, mikrouszkodzenia ktore pozniej objawiaja sie wlasnie bolem krzyza itd (przechodzialam to w tamtym roku i lekarz stwierdzil ze za plaskie buty)
Ja tez do wysokich nie naleze 162 takze maly obcas jak najbardziej wskazany ;) Jednak na cieple dni zdecydowanie japonki albo sandalki, a na teraz cichobiegi i juz :)

KAROLINKARE witaj, napisalam ci na priva ale nie wiem czy doszlo, ja mam sie swietnie, maluchy miejmy nadzieje ze tez :)
nie Slonko nic nie doszlo spróbuj jeszcze raz

z butow to jakies mega wygodne,moze sobie ecco zafunduje:-pbo odpoczynek na lawce z ksiazeczka odpada,musze biegac za nadpobudliwa 2latka:sorry2:

Karolinka - 3mam za was kciuki:tak: ile bedziesz musiala czekac na wyniki?

to forum wyglada jak sinusoida albo totalne nudy pudy albo dym, moze bedziemy wykresiki robic? a wtedy wieksze afery beda przewidywalne niczym skurcze porodowe:-D albo tsunami:cool2:
Wyniki jakieś 2 tyg masakra ... ale szybciej nie da rady............:-(

no proszę to same niziołki :) tylko bez obrazy dziewczyny.... Kasia takie brazowe?? ja to mam sporo butków ale zadnych znich nie będę mogla nosić w ciąży.........

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily:baffled:
ja mam na pewno wiecej niż normalnie, ale raczej bez zapachowa, takze raczej w ciązy to normalne
słuchajcie a tak z innej beczki.... jakie buciki kupujecie sobie na wiosnę tylko na płaskiej podeszwie czy cos z obcasikiem bo sie właśnie zastanawiam............. a jestem maniaczka butów wiec lubię wszystkie :):-)
ja sobie dziś zakupiłam granatowe zamszowe balerinki z kokardką za 49zł, miałam juz kiedys zamszowe i są super, wygodne i nie jest gorąco. na lepsze okazje a bedą na pewno 2 wesela to cos tam w szafie sie znajdzie

dzis rano niemiłe zaskoczenie i śniadaniowy pawik, ale to moze dzidzia o swoim istnieniu przypomina skoro jeszcze ruchow nie czuje
od jutra 2 dni zaległego urlopu ihhhhhhhhhaaaaaaaaaa

Nie wiem jak to jest ale wogole nie mam checi na spacery ani jakies porzadki..tylko siedze i mule:/

hmm..albo mi sie wydaje albo z dnia na dzien mam wiekszy brzuch:D

reklama
Do góry