reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Co do bucikow to juz zmienialam , na wygodne sportowe buciki, do eleganckich ubran mam miekkie mokasynki, a na lato kupilam sobie balerinki i sandaly rzymianki.

Uplawy taz mam bardziej obfite niz przed ciaza, ale mialam wymaz robiony i jest wszystko ok.
Zauwazylam dzis , ze bardzo skora mi sie luszczy na piersiach czy tez tak macie i co uzywacie bo oliwka chyba juz nie dziala?

Karolinkare od dzis trzymam juz zacisniete kciuki, zobaczysz bejbiki sa zdrowiutkie.

Skrzat a kto to jest Majeczka?

reklama
Witam
Ja dziś po badaniach penet. na szczęście na chwilę obecną wszystko w jak najlepszym porządku. Za dwa tygodnie będą wyniki z krwi też mam nadzieję że będą ok.
Milego wieczorku.

to forum wyglada jak sinusoida albo totalne nudy pudy albo dym, moze bedziemy wykresiki robic? a wtedy wieksze afery beda przewidywalne niczym skurcze porodowe:-D albo tsunami:cool2:
:-D:-D:-D:-D no genialne!!!1:-D:-D:-D
A co do butów to faktycznie takie całkiem płąskie tylko na "kartoniku" jak ja to mówie to za mało. musi być miękka podeszwa, bo stopy bolą:sorry2: Sama nie wiem juzjakie te buty zakupie, wiem,że wszsytkie jakie miałąm w pierwszej ciazy poszły do szafy a ja zakupiłam ohydne babcina sandały :-D było mi wszsytko jedno byle w końcu wygodnie:-D:-D
Zaraz zmykam do gina. Trzymajcie kciuki :-)

Co do bucikow to juz zmienialam , na wygodne sportowe buciki, do eleganckich ubran mam miekkie mokasynki, a na lato kupilam sobie balerinki i sandaly rzymianki.

Uplawy taz mam bardziej obfite niz przed ciaza, ale mialam wymaz robiony i jest wszystko ok.
Zauwazylam dzis , ze bardzo skora mi sie luszczy na piersiach czy tez tak macie i co uzywacie bo oliwka chyba juz nie dziala?

ja uzywam tego La Roche-Posay LIPIKAR BALSAM AP

mam tragicznie sucha skore na nogach i nie ma lepszego wg mnie,dostaniesz w aptece ,produkt jest nie perfumowany i bezpieczny dla kobiet w ciazy.
pojdz moze do apteki i popros o mala probke
na brzuszek kupie sobie mustele:)

Kerna -milej wizyty :)

Witam
Ja dziś po badaniach penet. na szczęście na chwilę obecną wszystko w jak najlepszym porządku. Za dwa tygodnie będą wyniki z krwi też mam nadzieję że będą ok.
Milego wieczorku.

to super :-) a czekanie na wyniki tak masakra ale napewno będzie dobrze :-):tak:
a mnie dziś pobolewa brzuch chyba za dużo się narobiłam heheh :szok: :-D ja to dobra jestem cio????????nie pracuję siedzę w domu lenia mam na maxa a tu bóle brzucha z przerobienia hehhe :-D ciekawe co mają mówić dziewczyny co pracują i jeszcze zajmują się domem,mężem,dziećmi :tak::-p

:wściekła/y: kurdę ale mam fajny suwaczek heheh już nie mam do niego nerwów :wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry