reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie po spacerku
czarek z wiktorem wyszaleli sie w piaskownicy, a jaki spokoj byl :szok::szok::szok::szok:
nawet sie nie klucili a piaskownica malutka bo muszelka plastikowa

z porzadkow narazie nici, wena poszla w las :sorry2::sorry2::sorry2:
moze kiedys wroci, tak planuje co by wrocila wieczorem, :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale planowac to ja sobie mogę:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
No mam nadzieje ze przez brzuch :confused:bede miała usg ostatnio byłm w 14 tygodniu i miałam przez brzuch robione wiec chyba w 22 tygodniu tez mi zrobi przez brzuch :confused:a ja bede na usg w szpitalu na 3d bedzie robił mi mój lekarz gin , ale nie bede miała nic nagranego bo nie płace za to usg , bo za nagranie płytki i chyba 8 zdiec dzidzi musiałabym zapłacic 200zł:tak::tak: , chyba ze bedzie mi robił jakis problem i powie ze dziecko nie moze :wściekła/y:to wtedy pójde znimi na usg prywatnie :-)wiec mysle ze tam mi juz nic nie powiedza:confused::confused::confused::confused:

Meżulek pojechał do pracy , zmienili mu trase teraz zamiast na opole to jezdzi do wrocławia :-)tak wiec jutro nie bedzie go w domciu dopieroo zawita w piatek :-D:-D:-D, a ja juz mam plany jak to wykorzystam bo wdynowie niedaleko mnie jest duzy targ akurat w czwartki wiec pewnie sie wybiore na male zakupy musiałabym sobie kupic jakies wygodne buty bo mam wszystkie na wysokich obcasach a robie sie coraz ciezsza i ciezko mi chodzic w nich :-)

ale narobiłyscie smaka na kopytka rozpisałyscie sie na ten temat i chyba bede musiała jutro zrobic albo pójde do sklepu i kupie gotowe :-D:-D:-D, nie wiecie czy czasem w biedronce nie ma takich gotowych kopytek:-D:-D:-Dbo dla samej siebie to pewnie znając siebie nie bedzie mi sie chciało robic :tak:

tRocHe sie zasiedzaąłm u małej, bo mnie zawołała, a to juz czas sie spakowac i jechac. No ale musałąm sprawdzic radę MEDEUSKI, hihi.

Dzięi kochana. KOlorek bardzo mi sie podoba, a fryz, no kurcze, ja tak planowałam zapuszczac, ale zobacze co ta mi powie, moze i zetne, kto to wie, hihi. Zdjeci awrzuce sobie ne telefon i jej pokaże.

dopochwowe jest do konca 2 miesiaca ciazy

tak tak tak. Jeszcze raz bardzo dziekuje

heheheeh
przeczytałam jeszcze o kopiącym królu- a nie boisz sie, ze zwieje???

I coś jeszcze, z tego wszystkiego nie pamiętam.Nic, lece, do juterka o świcie pewnie, hehe.

o, jak zapisywałam te fotki od Ciebie Medea to znalazłam cos takiego, jak myslisz, przypasiło by do mnie? O cięcie mi chodzi

nie mam za okrągłej buźki na to?

Ale teraz to juz na bank leceeeeeeeeeeeeeeeeeee
dla mnie rewelacja:tak:

jak nachodzi na buzie fryzura to zawsze wyszczupla:tak: ale Ty masz chyba duzo krótsze?
chcialabys zapuscic do takich?:-)

dziewczyny, ktora ma rozmiar buta 37?
kupiłam sobie buty- rozmiar 36- ale są na mnie za duże:baffled::baffled::baffled:

nówki:-p 46 zł + wysyłka (z paragonem):-p
fotki:
aa8769.jpg

2lcwm69.jpg

ei10md.jpg

10oij3s.jpg

wksqdc.jpg

Ostatnia edycja:
ellooo

jestem tak padnieta ze szok polowa dnia na dworze robi swoje
Laura padnieta po placu zabaw szalala przez 4h wiec mial prawo sie zmeczyc
Zjadla kolacje juz w pizamce i umyta
Moj przywiozl kebaby do tego piwko i czuje sie jak hipcio :))

Iwcik napewno nie bedzie problemu, usg to nie badanie dopochwowe.zawsze moze napjperw cie zbadac a potem zrobioc usg na brzuszku i wtedy Maxa zawolasz

Kopytka piszecie o przepisie a ja robie na oko

Lidka fajnie ze okna czyste bedzie wiecej widac .ja niedawno mylam a tu znow by sie przydalo :/

no i jestem i najpierw napisze co pamieam.
Julka od ufoludka:-D:-D:-D:-D:-D:-D padam!!!!
co do gotowania kopytasów....ledwo wrzucę na wodę a one znikają:szok::szok::szok::nerd::dry: czyli ciacho nie ten teges. Ale z hiszpańskich patatów pewnie nie wychodzą polskie potrawy:tak: próbuje z polskimi dzięki za rady;-)
Iwcik kurcze wiesz ja chodze prywatnie i poszłam z małym ostatnio i miałam dowcipne i babka nie robiła żadnych uwag, a mi to też bylo obojętne bo jeszcze na tyle mały że na mnie nie patrzył:-D Ale w szpitalu Twój gin nie powinien chyba robic Ci problemów. A usg na bank bedzie przez brzuch:tak: ja dziś też pierwszy raz brzuszne i mały sobie fikał w najlepsze:-) Ma 9cm i jest cudeńki;-) A gadałąm o szyjce z nią. Powiedziała, że jak mi zakładała szew to szyjka była tak miękka, że aż rozlazła i nie donosiłabym na bank:no: ale teraz ma być ok i szew ładnie trzyma i mam żyć normalnie robic wszytko co chce oprócz sexu:baffled::baffled: biedny ten mój ślubny...nawet dzis już nei bedę go straszyć:-p a tak to luzik:-):-)

nówki:-p 46 zł + wysyłka (z paragonem):-p
fotki:
aa8769.jpg

2lcwm69.jpg

ei10md.jpg

10oij3s.jpg

wksqdc.jpg
super te buciki ale ja na obcasie nie moge :no::no::no:
zaraz mi sie bąbelki robią :-:)-:)-:)-(
no i jestem i najpierw napisze co pamieam.
Julka od ufoludka:-D:-D:-D:-D:-D:-D padam!!!!
co do gotowania kopytasów....ledwo wrzucę na wodę a one znikają:szok::szok::szok::nerd::dry: czyli ciacho nie ten teges. Ale z hiszpańskich patatów pewnie nie wychodzą polskie potrawy:tak: próbuje z polskimi dzięki za rady;-)
Iwcik kurcze wiesz ja chodze prywatnie i poszłam z małym ostatnio i miałam dowcipne i babka nie robiła żadnych uwag, a mi to też bylo obojętne bo jeszcze na tyle mały że na mnie nie patrzył:-D Ale w szpitalu Twój gin nie powinien chyba robic Ci problemów. A usg na bank bedzie przez brzuch:tak: ja dziś też pierwszy raz brzuszne i mały sobie fikał w najlepsze:-) Ma 9cm i jest cudeńki;-) A gadałąm o szyjce z nią. Powiedziała, że jak mi zakładała szew to szyjka była tak miękka, że aż rozlazła i nie donosiłabym na bank:no: ale teraz ma być ok i szew ładnie trzyma i mam żyć normalnie robic wszytko co chce oprócz sexu:baffled::baffled: biedny ten mój ślubny...nawet dzis już nei bedę go straszyć:-p a tak to luzik:-):-)
no to super wiesci kochana, tak trzymaj :tak::tak::tak:
a mezul wytrzyma, sa jeszcze inne mozliwosci przyjemnosci;-);-);-);-)

no to super kerna ze twoje malenstwo dobrze sie rozwija ja tez byłam na usg w 14 tygodniu i malenstwo tez tak fikało nogami kopało ze az sie dziwiłam czemu ja go jeszcze wtedy nie czułam ...hehe...

no a mąż jakos przezyje mój przezył jak bylam w ciąży z synem to twój tez da rade , a jak sie go pózniej juz po porodzie pytalam jak dawał sobie rade z ta mysla to powiedział mi ze poprostu nie mysli sie o seksie tylko cieszy sie z dzidziusia w brzuszku , i jakby to on miałby tam byc w brzuszku to tez nie chcałby zeby go ktos po głowie tykał ...hehehe...oczywiscie to tak w zartach powiedział bo wie dobrze ze dziecku krzywda sie nie dzieje podczas seksu ale tak powiedzial to sie przynajmniej usmiałam :)

Witam wieczorkiem
Mlodzi jeszcze szaleja ale mam nadzieje ze za niedlugo pojda spac:tak::tak::tak:Bylam troche u znajomej i Ona u mnie:-)Dziewczynki w dzien bardzo ładnie pospaly takze obiad jedlismy przed 18:szok::szok::szok:Ale jacy wyglodzeni bylismy:tak::tak:

KERNUS
Super ze u gina ok:tak::tak::tak:Fajnie ze widzialas fikajacego maluszka:tak::tak::tak::tak:
No ale i tak sie troszke oszczedzaj;-):-)[/

LIDKA
Oby maluszkom szybko przeszedl kaszelek:tak::tak::tak:B]

Ostatnia edycja:
reklama
kerna 9 cm boziuuu jaki on już duży. :shocked2::shocked2::shocked2::-):-):-):-):-)

Natalineczka oby wena jutro nadeszła.:tak:;-)

Dorotko hop, hop co u Ciebie? :confused:

medeuska jak zobaczyłam tą szpilę to zawyłam....:sorry2::sorry2::sorry2:. Kurna.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wychodziłam dziś na spacer i zamykałam drzwi i jak nie rypłam ze schodka. :szok::szok::szok: Chcąc nie chcą pokuśtykałam kilka metrów za dorobkiem i wróciłam do domu.:baffled: Teraz patrzę a noga jak balon w kostce.:baffled::baffled::baffled: Cholercia , nie boli bardzo , tylko jak zginam:dry: . Na noc przyłożę mydłem i octem ( babciny sposób) a rano powinno być git.:tak::dry::dry::dry:

Co to ja miałam...

a...

Lidka
wiesz co? Taki kaszel może utrzymywać się dośc długo.:tak: Moje nadal czasem dychają.:baffled::baffled::baffled::dry:

Moja stonka wybyła na trening , wcześniej był świadkiem przy bierzmowaniu mojego brata ( któremu wchodzę pod pachę:szok::szok::szok:) ot i tyle go widziałam.:dry::dry::dry:
Jutro koniec rekolekcji, szkoła wita dzieci.:-):-):-) Wreszcie troche odetchnę.:tak:

Dobranoc. Miłej nocki życzę.:tak:

Do góry