reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINUS
Super ze dzieciaczki juz lepiej:tak::tak::tak:
Szkoda ze taka piekna pogoda a Wy w domku:-(ale jeszcze sobie to odbijecie bo to dopiero poczatek tak pieknej pogody:tak::tak::tak::-):-):-)
A fotki to wstawie napewno:tak::tak::tak:

Moj Dominik mi wczoraj oswiadczyl ze ma juz nowa narzeczona:szok:Mial jedna dziewczynke taka Oliwke ze swojej klasy a teraz ma Weronike:tak::tak::tak:Ale jak On to stwierdzil jest jeszcze mlody i mzoe sobie tak zmieniac narzeczone:szok::-DNo i jak bedzie duzy to tez bedzie mogl:szok::szok::szok:
A poza tym to juz ktos inny sobie wzial Oliwie:tak::tak::tak:

Dziewczynki sie ubieraja wiec pewnie trzeba bedzie wstac i robic sniadanko

reklama
Ha ha Dowikluś Dominik jest boski :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dproszę jakie to proste :-D:-D:-D:-Ddziś ta jutro inna przecież Oliwke ktoś już sobie wziął :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Julka ma podobne podejście ba ona ma nawet ze swoją przyjaciółką Agatką jednego wspólnego chłopaka Bartka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lunka ja jestem zakręcona patrzę na tą fotkę ściany i myślę kurcze a gdzie ty jesteś no i się wpatruję az parsknełam śmiechem jak doczytałam że to fota tapety a nie twojej nowej fryzurki :cool2:
J
teraz to ja parsknelam, niemozliwa jestes:-D:-D:-D

Moj Dominik mi wczoraj oswiadczyl ze ma juz nowa narzeczona:szok:Mial jedna dziewczynke taka Oliwke ze swojej klasy a teraz ma Weronike:tak::tak::tak:Ale jak On to stwierdzil jest jeszcze mlody i mzoe sobie tak zmieniac narzeczone:szok::-DNo i jak bedzie duzy to tez bedzie mogl:szok::szok::szok:
ale aja. Ale dziewczyny wyobrazcie sobie, ze j atez miałąm chłopaka w przedszkoklu, no nic dziwnego nie? tylko że my chodziliśmy ze sobą 6 czy 7 lat,hahahahahahaha
Ale dzieciaki są niemożliwe. Dominik z Julką raczej sie nie skumają, no, chyba że na chwilkę:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wróciłam z zakupów, spacerkiem ślimaczym. Bosko na dworze.
Zasiadłam z kanapeczką wiosenną i już zaraz lece do tej tapety. Późńiej obiadzio ( mój dzwonił że po 19 dopiero z pracy wróci ) i znów pewnie jakiś spacerek, a może okna:confused: sie okaże:-)

Witam sie nocnie :-).
Rano ogarmialysmy mieszkanie.Pozniej wyszykowalysmy sie na spacer i jak wyszlysmy po 10 tak wrocilysmy o 17 .Tyle godzin na dworze.Dlugo po miescie lazilysmy.Byla z nami jeszcze 1 kolezanka .One sobie zakupy zrobily.Ja ze kasy nie mam to nic nie kupowalam.Pozniej 2 placy zabaw zaliczylysmy :-).
W domu jedzenie.Pozniej zas przyszla inna koezanka.I farbowalysmy mi wlosy na Blond ale ze ja mam ciemniejsze to mialy wyjsc ciemny blon ale dupa po farbowaniu kolor wogole nie jest inny.Wygladam tak samo jak przed.Zla jestem.Jutro rosjasniaczem chyba potraktujemy te wlosy .
Wypilam dzis drineczka i adwokata teraz pije.Chyba sie upije :-).
super, szkoda ze wloski nie wyszly ;-);-);-);-)
Chciałabym zapuścić, ale chyba jednak nie teraz na wiosnę, tylko na przyszła zimę zacznę, jak czapki wejdą w ruch, bo to odrastanie to katorga dla mnei. Tak sie juz przyzwyczaiłam do krótkich, do gołego karku, a jak coś mi leży, to stoi, hehe .
No i byłam wczoraj u tego fryzjera, i zrobiłam zupełnie nie tak jak chciałam, ale jestem zadowolona. Piotr otworzył drzwi i szczęka mi spadła, pięknie kochanie, na prawdę-ile kasy zostawiłąś???, hihihi
A tą fryzuke sobie zatrzymam na kompie i cos takiego sobie zrobię...
A buty kurde, no przesliczne, tylko, że ja przez te moje kolana nie mogę takich wysokich. KIedyś tylko takie nosiłam, aż mi isę teskno zrobiło...

A moj w ciązy strasznie panikował. Na początku jeszcze luz, ale później namóić go do seksu , łooo matko, mega wyzwanie. A ja libido miała m wysokie w ciąży, no ale cóż. I on włąśnie sobie ubzdurał, że do dziecka pukac nie bedzie:-D:-D:-D
dawaj tą fotke dawaj:tak::tak::tak::tak:
jak rosyjska ruletka...

A zapomniałąm wam powiedzieć, bede dziś tapetować, hehe.
tylko kawałek, bo mała obdarła mi kawał tapety i patrzec na tą dziurę nie mogę. Znalazłam przy wiosennych pożądkach pas tej tapety, niestety, za wąski o 1cm! więc będę kombinowała, ale i tak bedzie lepiej wygladało

ładna masz ta scianę :sorry2::sorry2::sorry2:
tak akurat na wieta mozesz ja jakimis kroliczkami lub jajeczkami pomalowac :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D
Witajcie .Ja bez bolu glowy :-).Nic mi nie ma ale wczoraj bylo wesolo.Kolezanka mnie nagrywala .Kupa smiechu hihih.Poszlysmy spac po 1 :-).Od czasu do czasu to i mnie mozna sie napic.To tak na odstresowanie :-).

Za chwile biore sie za sprzatanie.Pomyje kolezance okna bo lubie i tez sie troche jej tak odwdziecze :-).

Popsrzatamy,kolezanka mi pasemka bedzie robila.Jak sie uda to pozniej wam pokaze fotki.
Pozniej spacerek z dzieciaczkami.Pozniej kolezanka ma poszukac ciuszkow dla Oliwki.No i wieczorekime klachanie nas czeka :-).
e
jak tak bardzo lubisz to wpadnij do mnie jak mowilam musze okna poprawic a nie mam jakos chceci ;-);-);-);-):-D
luna mąż tak mi na noc ścisnął bandażem elastycznym, że palce mi drętwiały. Odwinęłam teraz bandaż i nie wygląda to ciekawie.:no: Cała kostka napuchnięta jeszcze bardziej niż wczoraj.:baffled::baffled::baffled: Ale gdyby była kostka skręcona , to bym chyba chodzić nie mogła , cio?:unsure::unsure: A ja jakoś człapię się.:tak::sorry2:
ty tu jakichc teorii nie wysnuwaj tylko biegiem do lekarza
nie bede ci opowiadac co oststnio z noga wykombinowal nasz znajomy i jak to sie skonczylo ale uwierz mi nie chcialabys widziec jego nogi, a takze bylo to "tylko" zwichniecie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Ha ha Dowikluś Dominik jest boski :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dproszę jakie to proste :-D:-D:-D:-Ddziś ta jutro inna przecież Oliwke ktoś już sobie wziął :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Julka ma podobne podejście ba ona ma nawet ze swoją przyjaciółką Agatką jednego wspólnego chłopaka Bartka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ło matko:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
pamietam te czasy, ja dopiero w drugiej klasie mialam chlopaków, nawet sie o mnie bili:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Antek mi pospał aż 2o minut :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:ale dzieciaki go zabawiły a mi się udało odstawić taniec z żelazkiem :baffled:a było tego oj było 4 pralki :szok: a juz następne sie pierze :sorry2:
zupkę mm z wczoraj więc z garami dziś luz a jutro gotuję moim chorowitkom rosołek mam 2 udka z kurczaka skrzydło z indyka i kawałek wołowinki więc im ugotuję rosołek :tak::tak:
zostało mi do umycia okno u dzieciaków bo Antek je znów wymazał i powieszenie im firanki i tak z grubsza chatke mam świątecznie ogarnięta potem tylko kurze po kątach wytrę i nie będe się przemęczać:tak::tak::tak:
słuchajcie Antek w niedzielę wywalił na fotel Piotrka big bambusa i Piotrek tą gąbke z fotela (siedzisko)wyprał i ona od niedzieli non top jest w otwartym oknie sie suszy i ni hu hu nie chce doschnąć jak to można dosuszyć???przewracam na jedną stronę na druga dociskam i nic nadal mokra w środku boję się że w końcu zacznie śmierdzieć :cool2:

malina no powalasz mnie no:-D:-D:-D
Ale dobrze że już lepiej maluchom ..:tak:
dowikla wow amant Ci rośnie:tak::tak::tak: no no no:cool2::cool2::cool2:
Justa:growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl: Ty niedobra babo!! Już na pogotowie!! Naświetlą Cie i po sprawie! NA co tu czekać i się męczyć! Na pewno coś jest nie tak, skoro tak puchnie:sorry2::sorry2: Oby tylko nic poważnego, a żeby nawet jakaś maść przepisali to warto jechać:tak: Ja upadłam z roweru, ręka luzik, w oczach zaczęła puchnąć, ale ruszałąm nawet:sorry2: Wieczorem miałam banie jak ho ho i skręcona. Jak sciągali szyne to okazało się ze się źle zrosła bo to było jednak złamanie i chcieli łamać znowu rękę:nerd: Ale po następnych 7 latach wszytko wróciło do normy. Wiem, to innach historia, ale po co się męczyć i zekać. Daj znać jak po wizycie;-);-);-)
A co do tych n ieszczęsnych kopytasó to ja mam uraz jeszcze z hiszpanii:-D:-D tam próbowałam robić i ani razu nie wyszły. Zapomniałyście że ja mam tony ziemniakó prawie że pod drzwiami do chaty:confused::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
dla mnie rewelacja:tak:

jak nachodzi na buzie fryzura to zawsze wyszczupla:tak: ale Ty masz chyba duzo krótsze?
chcialabys zapuscic do takich?:-)

dziewczyny, ktora ma rozmiar buta 37?
kupiłam sobie buty- rozmiar 36- ale są na mnie za duże:baffled::baffled::baffled:

nówki:-p 46 zł + wysyłka (z paragonem):-p
fotki:
aa8769.jpg

2lcwm69.jpg

ei10md.jpg

10oij3s.jpg

wksqdc.jpg

ale zajebiste!!!!ja to tylko chodze w szpilkach.1 pare mam tylko niskich butów.
kochana ja mam tak 37,38 ciekawa jestem czy by dobre były?

Nie straszcie mnie.:unsure::unsure::unsure::unsure::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm: Poczekam na stonkę i jak tylko wróci z pracy w te pędy do lekarza.:tak:
Macając nie wyczuwam kostki, tak jest napuchnięta .:tak: I dziś jakoś zasiniała.:sorry2:
Oj tam, dość o mojej nodze....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kopytka mówicie? Eeee nie chce mi się gnieść.:no: Chyba na zupkę dziś nastawię.:dry:

daj znac koniecznie co lekarz powiedział.
mam nadzieje ze wszystko ok bedzie.

MALINUS
Super ze dzieciaczki juz lepiej:tak::tak::tak:
Szkoda ze taka piekna pogoda a Wy w domku:-(ale jeszcze sobie to odbijecie bo to dopiero poczatek tak pieknej pogody:tak::tak::tak::-):-):-)
A fotki to wstawie napewno:tak::tak::tak:

Dziewczynki sie ubieraja wiec pewnie trzeba bedzie wstac i robic sniadanko

kochany dominik!!
jakie te nasze dzieci sa wygadane.

witam was kobietki!!!
u nas dzis piekna pogoda ale co z tego jak ja nie moge z moimi dzieciakami wyjsc.tak bym chciała zeby juz mi wyzdrowieli.w piatek lekarz ma przyjechac zobacze co powie(oby bylo ok i zeby wiecej zastrzyków nie mieli).
blizniaki spia,krystian na polu szaleje a ja siedze przed kąpem i mnie k******bierze bo ten mój internet tak muli ze masakra.
na szczescie ucho mnie nie boli,gardło tez nie tylko mam taki cholerny katar ze nigdy takiego nie miałam.(może na stare lata alergie mam na cos?)

miłego dnia!!!

reklama
Cześć Kochane. Pogoda super się zrobiła, z Kubkiem spacerek zaliczyliśmy i na razie wystarczy :tak: teraz już śpi a ja na chwilę zajrzę. Nie nadrobie zaległości więc od razu przepraszam. Głowa mnie boli i katar nadal męczy :no: już normalnie wymiękam :baffled: mieszkanie od dwóch tygodni stoi nie tknięte a miałam tapetować Kuby pokoik :sorry2: może na weekend mi się uda chociaż to zrobić a resztę po świętach :tak: teraz idę obiad szykować i się położę na chwilę bo żadna tabletka mi nie pomaga :no: dobrze że antybiotyk mam od siostry to się w końcu wyleczę :tak: no to tyle ode mnie. Zdrówka dla Wszystkich :-)

Do góry