Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witajcie kochane
alez ja co wieczor jestem padnieta...
wczoraj juz po 22 poszlam spac

przesilenie mnie dogonilo
i dzis o 7 ledwo sie podnisolam z lozka
tylko po 3 wstalam mala wysadzic bo siku wolala
a wczoarj,sprzatnelam reszte pdowrka,pozniej wieczorem rozpalilsimy male ognisko co by kiedlbake i chelebk pieczony pojesc na kolacje

Weronika grzecznie siedziala na krzeselku,oczywiscie z patykiem w dloni
robot na drodze ciag dalszy,mysle ze cos kolo poniedzialku,moze wtorku dotra pod moje okna.
bedzie przerabane bo p po nocach bedzie spal to i okna nie otworze bo bedzie nizely halas
dobrze ze mi sie przypomnialo ze ja we wtorekz mala do endo jade

wlasnie sobie tak mysle-MH a moze wpadne zWeronika do Ciebie?co Ty na to?
na miejskich mamy darmowy bilet wiec moge jezdzic.jak nie bedzie opoznien to ok.12 powinnam juz byc po wizycie
masz jakies plany?
a dzis-jak juz mala sie podniesie to szybo musze pospratzac,dobrze ze wczorja pozmywalam wiecorem:-) pozniej po Pauline i do bratowej na plotki na chwile,a jak wrocimy to mimo tej pieknej pogody siadam do poprawiania parcy bo nic nie tknelam
i to tyle z planow na dzis:-)
ide poczytac
alez ja co wieczor jestem padnieta...
wczoraj juz po 22 poszlam spac

przesilenie mnie dogonilo
i dzis o 7 ledwo sie podnisolam z lozka

tylko po 3 wstalam mala wysadzic bo siku wolala
a wczoarj,sprzatnelam reszte pdowrka,pozniej wieczorem rozpalilsimy male ognisko co by kiedlbake i chelebk pieczony pojesc na kolacje

Weronika grzecznie siedziala na krzeselku,oczywiscie z patykiem w dloni

robot na drodze ciag dalszy,mysle ze cos kolo poniedzialku,moze wtorku dotra pod moje okna.
bedzie przerabane bo p po nocach bedzie spal to i okna nie otworze bo bedzie nizely halas

dobrze ze mi sie przypomnialo ze ja we wtorekz mala do endo jade

wlasnie sobie tak mysle-MH a moze wpadne zWeronika do Ciebie?co Ty na to?
na miejskich mamy darmowy bilet wiec moge jezdzic.jak nie bedzie opoznien to ok.12 powinnam juz byc po wizycie
masz jakies plany?
a dzis-jak juz mala sie podniesie to szybo musze pospratzac,dobrze ze wczorja pozmywalam wiecorem:-) pozniej po Pauline i do bratowej na plotki na chwile,a jak wrocimy to mimo tej pieknej pogody siadam do poprawiania parcy bo nic nie tknelam

i to tyle z planow na dzis:-)
ide poczytac