reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Witam przy kawusi!
Trzymam kciuki za dziewczyny na wizytach żeby było wszystko baaaaaaardzo dobrze.
Widze biedaczki bolą jajniki a mnie lewa pachwina jakby mały głową tam ucisną.
Wieczorkiem jade paznokcie sobie zrobic do znajomej i już czuje od progu od najmłodszego "ciacia maś cioś?", musze iść do sklepu zanim pojade i kupić mu coś słodkiego no i dla brata też.

reklama
witajcie;-)
gratuluje wszystkim Mamusiom wczorajszych udanych wizyt;-)

Karolinkare....trzymam kciuki Kochana,myślami jestem z Tobą:tak:

cze dziewczyny!
Ja dzisaj smigam na swieta do Niemiec i czeka mnie przeprawa 20-sto godzinna promem(mam nadzieje ze bez zadnych rewolucji sie uda wycieczka)wracamy 14 kwietnia wiec troszke mnie nie bedzie!
Zycze wam wesolych swiat i spokojnych!!i SAMYCH UDANYCH WIZYT !!

przyszla_mama81 uważaj na siebie i dzieciątko. Zabierz ze sobą wszystko co pomaga ci przy mdłościach i pamiętaj o odpoczynku (godzina jazdy=20mnut przerwy) Udanej wycieczki i spokojnych świąt ci życze!

hej dziewczynyzajrzałam tylko zeby sie z wami przywitac i zyczyc miłego dnia:)
OCZYWIŚCIUE ŻYCZE UDANYCH WIZYT:)
A JA SPADAM DOKOŃCZYC SPRZATANIE

Witam:) ja dzisiaj niewiele spałam w nocy, a specjalnie położyłam się wcześniej żeby sie wyspac:wściekła/y:, a i tak budziłam sie w nocy co chwile i od 6 nie spie:-(
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt :tak:
Korba kuruj sie tam:)
ide cos zjesc, bo glodna sie zrobilam.

oj bidulko jak chcesz to oddam ci troche mojego snu bo ja dziś spałam 11 godzin i jeszcze bym mogła spać :-)

czesc dziewczynki... ja tylko na chwile bo juz za 5 minut wyjezdzamy do Gdańska na Amnio...... :( strasznie się bboje do uslyszenia po powrocie buziaki .................

kochana trzymkaj się ciepło będzie dobrze powodzenia

karolinkare tez trzymam kciuki

Ja zaraz zmykam na kolejną wizyte u lekarza

powodzenia :-)

Karolinkare powodzenia, trzymamy kciuki.
Powodzenie rowniez wszystkim dzisiajeszym wizytom ;)

Dziewczyny a mnie dalej bola jajniki. Od srody. A w zasadzie tylko lewy, prawy czasami sie odzywa. Nawet w nocy. I to tak boli ze ledwo moge krok zrobic. Czy ktoras z Was tez ma podobnie? Nie wiem czy panikowac czy to raczej normalne...

ja ci powiem że mnie często boli po bokach i bardziej stawiam na rozszerzającą się macicę...

Karolina, trzymam kciuki!!!!
Ja też zmykam na badania, papapa

powodzenia :-)

karolinkare trzymam za ciebie kciuki ,wszystko będzie dobrze!!!!

Po wizycie wszystko dobrze ciąza rozwija się prawidłowo ,lekarka zadowolona z badań ,tylko mam powtórzyć toxoplazmoze w drugiej połowie ciąży to mam podwyższoną ale img ujemne więc świadczy to o przebytej chorobie,poza tym schudłam 1,5 kg ...ale nic nie mówiła że nie przytyłam !!!
Noi dała mi skierowanie na usg i dziś po południu jade już doczekać się nie moge!!!

powodzenia na usg :-)

cze dziewczyny!
Ja dzisaj smigam na swieta do Niemiec i czeka mnie przeprawa 20-sto godzinna promem(mam nadzieje ze bez zadnych rewolucji sie uda wycieczka)wracamy 14 kwietnia wiec troszke mnie nie bedzie!
Zycze wam wesolych swiat i spokojnych!!i SAMYCH UDANYCH WIZYT !!

spokojnej podróży no i Wesołych Świąt i do usłyszenia po powrocie :-)

hej dziewczynyzajrzałam tylko zeby sie z wami przywitac i zyczyc miłego dnia:)
OCZYWIŚCIUE ŻYCZE UDANYCH WIZYT:)
A JA SPADAM DOKOŃCZYC SPRZATANIE

no no kochana widzę ciśniesz sprzątanko od rana heheh...ja nie mam jeszcze ochoty na wstawanie z wyrka więc sprzątanko zrobię póżniej :-)

witam się piatkowo :-)

pogoda dziś ładna ale od jutra ponoc mają być deszcze i to nawet do świąt czyli cały tydzień :wściekła/y: no ale ciekawe czy im się sprawdzi :-) ja se jeszzce gnije w łóżeczku bo dziś jakiś leń mnie opętał znowu :tak: także nie ma to jak wstać rano być na chodzie i wieczorem wcześniej się położyć :tak: no ale ja jak nie muszę to rano nie wstaje :no:
fajnie macie dziewczyny tak szybko wizyty a ja dopiero 10 kwietnia :-( jakos mi smutno z tego powodu bo juz bym chciała zobaczyć kruszynkę :-) mam nadzieję że się zdrowo rozwija bo ostatnio coś znowu jakieś głupie filmy se wkręcam :no: ja to taka jestem głupia od urodzenia heheh
życze miłego dnia jeszce troszku i lecę robić łobiadek powoli :-)

ja tez ostatnio mialam bole jajnikow ze zastanawialam sie czy nie zaczne po suficie chodzic ,wczoraj bylam u gina i kazal mi brac magnez.

A tak wogole to dzien dobry wszyskim brzuchatkom :)

Bardzo sie ciesze ze wczoraj na wizyte znowu wzielam m. Lekarz jest poprostu zupelnie inny pokazuje i tlumaczy wszystko 3 razy wolniej i dokladniej ,pyta doslownie o wszystko :)

Pokazywal nam Kaske na 3D opisujac wszystkie mozliwe czesci ciala - normalnie super. Dmuchajac na zimne i nauczona doswiadczeniem :) zaptyalam o szyjke i skracanie sie ,posprawdzal mi

wszystko na samolocie (jak ja tego nie lubie) i uspokoil ze wszystko w najlepszym porzadku :) Teraz mam wizyte dopiero za 4 tygodnie :( jeszcze nigdy nie mialam taaaaakiej przerwy w wizytach ) a
Ja tez musze brac magnes 2 x dziennie po 150 mg i jest duzo lepiej , ale czasami zdarzaja sie jeszcze bole i uklucia w pachwinie lub jajnikach
Tez po raz pierwszy mam przerwe 4 tygodnie , .Poczatkowo mialam wizyty co tydzien, potem co dwa ateraz co cztery. Ale w ostatnim trymestrze znowu beda co 2 tygodnie.
A i zapomniałam wam się pochwali ć że czyje ruchy dzidzi ,na początku nie dowierzałam a tak ze trzy dni temu już do mnie dotar ło że to musi być to ,pytałam się lekarki i powiedziała że to tzrecia ciąża i że ja taka chudzina to pewne że tak wcześnie poczułam maleństwo!!!
Ja tez czuje ruchy codziennie tak od tygodnia , szczegolnie wieczorem jak ucisne brzuch to strasznie sie buntuje.

hej dziewczyny............ jesem ak wściekla ze nie wiem co robic... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem po wizycie tak wizycie nie po amniopunckcji... amnio wyznaczyli mi na 6ego kwietnia. ta babka lekarka genetyk powiedziala mi o co juz wiem od innych lekarzy ........... poprostu nie moge 6kwietnia to ja juz bede w 17 tyg a na wyniki sie czeka do 3 tyg czyi z wynikami bede juz w 20tyg................ja nie wiem czy oni nie rozumia ze czas jest wazny .. :-:)-:)-(poprosu rece mi opadaja!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
hej dziewczyny............ jesem ak wściekla ze nie wiem co robic... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem po wizycie tak wizycie nie po amniopunckcji... amnio wyznaczyli mi na 6ego kwietnia. ta babka lekarka genetyk powiedziala mi o co juz wiem od innych lekarzy ........... poprostu nie moge 6kwietnia to ja juz bede w 17 tyg a na wyniki sie czeka do 3 tyg czyi z wynikami bede juz w 20tyg................ja nie wiem czy oni nie rozumia ze czas jest wazny .. :-:)-:)-(poprosu rece mi opadaja!!!!!!!!!!!!!!!

No co za ludzie!A dlaczego ci nie zrobili dzisiaj?

Do góry