reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia dusznosci u Mateusza,czyli poczatki jakiejs alergii? Bedziesz miala 2 chorowitkow w domu? A my mamy antybiotyk i syrop i kropelki. Bardzo brzydkie gardlo i tak jak myslalam po oddechu wieczornym wchodzi na oskrzela. Na szczescie nie ma goraczki. Babcia zaplacila za lekarza i w aptece wiec uffff
W Mogilnie wczoraj o 12 nie byl sladu po talerzach, w Strzelnie tez nie bylo,a dzisiaj w Trzemesznie babka wziela ostatni przede mna, szkoda

reklama
Justyna też podejrzewam że to będą jakieś początki alergii a raczej astmy.Ja mam,OLA ma no i teraz coś czuje że Mateusz też będzie miał:wściekła/y:i tak sięgam pamięcią wstecz Oli zaczeło się wszystko jak miała właśnie 2,5roku czyli tak jak Mateusz teraz:sorry2:
A twojemu Mateuszkowi życzę dużo zdrówka:tak:

no to rozchorowały nam sie nasze 2 Mateuszy :(((( Monia mam nadzieje ze to nie jest astma.. Justyna fajne ze babcia za wszystko zaplacila...
Aneta jeśli chodzi o logopede to było znacznie lepiej :) babka miała całkiem inny humor i Jula tez ładnie współpracowała... sprawdzila rozwój intelektualny niuni i stwierdziła ze nie ma zadnych opóźnień... tylko mowa a to jest do wyćwiczenia :) co do ubierania dzieci to dzis bylismy na grilu nad wodą i Jula biegała już w krótkim rękawie- ale było naprawde upalnie...

Kasia a sniadanie swiateczne jecie we 3,czy razem z tesciami i siostra R?

Śniadanie razem z teściami a siostra R osobno.

Kasiu Ty jak zwykle za szybko czytasz;-):-p............... pisałam, że mama ma urlop............... właśnie teraz siedzą rodzice w samolocie:-):-):-) och jak im dobrze:blink:

Młody juz spi a poterm po Maję i na tańce ja później zaprowadzić a Adasiowi dzwonek do rowerku kupić:tak::-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mea culpa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to prawda za szybko czytam i przez to niedokładnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale nie pomyślcie, że to wynika z lenistwa czy olewania :no::-D po prostu taki mój urok nie urok :-p

Aga to dziś Nasze chłopaki spały w tym samym czasie :tak: Kuba również zasnoł o 12.30

poszłam do lekarza bo nie podobał mi się ten oddech Mateusza i,,,,,,,,,,,,,,ma dusznośc odrazu dali mu zastrzyk przepisal wziewy do domu i krople do ucha i jak nie przejdzie to skierowanie do szpitala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-(

No szkoda :-( a powiedz czy astma może być dziedziczna???? Miał ktoś u Ciebie w rodzinie oprócz Oleńki astme???? Może ma uczulenie na jakieś produkty??? Przetwory mleczne są wysoce uczulające, któe również mogą doprowadzać do astmy. A egzemy Ola nie miała jako objaw przed astmą????

Justyna tak ładnie się zrobiło a bidulek chory :-( oby szybko mineło mu to choróbsko. Ile Mati musi przymować ten antybiotyk???

My dziś jak zwykle pojechaliśmy do babci na plac zabaw i do dzieci :tak: Anetko poszłam z małym na inny plac zabaw, gdzie jest zjezdzalnia i o dziwo :szok: moje dziecie od zeszłego roku chyba zmądrzało :-p bo tak ładnie się bawił i sobie radził z drabinką i ze zjezdzaniem :tak: Kuba poderwał dziewczynkę i z nią uganiał chyba ze dwie godzinki, później się nie mogli rozstać :-p:-)

Co do ubierania to nie mam odwagi ubrać mu skarpetek. Zakłądam mu jeszcze rajstopy, ale za to zrezygnowałam z kurtki na rzecz kamizelki :yes::-)

Wymęczyłam na maxa dziś moje dzieci, spia juz od 20 min. Jak wyszlismy po 14 to wrócilismy o 18:20 ................ po Maję do przedszkola, potem na podstawowe zakupki, od razu na tańce Majaę zaprowadzilismy, a my poszliśmy do kumpeli by Vat budowlany nam rozliczyła, wróciliśmy na tańce, młody nie ma odwagi odejsc ode mnie...... potem obiecany plac zabwa i do domu......................... szybka kolacja, prysznic i palulaja maluchy..............

Ja odważyłam się ząłozyć same dżinsy dziś młodemu......... 23 stopnie w cieniu było

Monia szkoda Matiego................. zdrówka o by to nie przejawiło sie w astmę ............... osłabienie orgnizmu też jest początkiem ospy

Justa drugiego Matiego szkoda, bo znów antybiotyk................. sprawdż kochana mu żelazo, tak dla świętego spokoju.

Asia zazdroszczę grilla............... ale bym kiełbache zjadła i chlebek pieczony

Donuś gdzie Ty ????? Nadal liczysz auta????

Gagulec dobrze, że MOŻE w końcu pozbędziecie się chwasta? Damianka szkoda, bo tęskni za pewne za tatusiem

no to super... moze jednak wirus jakis? A lekrka powiedziala,ze duzo dzieci teraz choruje i najgorszy jest kaszel,bo bardzo mocny, taki gleboki i dlugo sie utrzymuje
Adas mi dzis 2 razy kaszlnął tak mocno od srodka , jakby wyhaftowac chciał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Justa brak żelaza to nie tylko anemia.......... mój mały ostatnio miał niedobór, ale anemii nie miał........ krwinki były ok

reklama
Agulka a jak w npcy było??? Może to jelitówka u Mai??? Nie jedli noc Adaś z Mają czegoś co mogłoby im zaszkodzić??? A Ty jak się czujesz????

Kurna obudziłam się o 3.30 i nie mogę zasnąć :wściekła/y: obejrzałam powtórke Mission Imposible i teraz siedze jak ta sierota. Pewnie kiedy Kuba się obudzi oczy będę miała na zapałkach.

Do góry