reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

skrzat dodaj może fotke jakie ciuszki kupiłaś- pochwal się :)) cos w tym jest ze w pierwszej ciąży bardziej sie szaleje z zakupami dla maluszka... ja na chwile obecna nic nie mam prócz wózka- zostanie ten po córci chicco...

dziekuje za mile przyjecie ;)

reklama
oo moze sprobuje tego soku z kapusty..bo sok grejpfrutowy pilam i nic;/ kto by pomyslal ze mozna miec takie problemy z d... hehehe

ja jeszcze z miesiac poczekam az upewnie sie czy napewno w brzuszku jest synus i wtedy jak wpadne w szal zakupow to niech moj E trzyma sie za portwel hehehe

Asia1000 sliczna masz coreczke:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No ja tez sie jeszcze powstrzymuje z zakupami ale mam obiecane od mojego ,ze po tej wizycie jak sie upewnimy co tam sie kryje to pojdziemy kupic jakies ciuszki bo juz nie wytrzymam hehe :D

asia1000 trudno jest zrobić zdjęcie całej reklamówy ciuchów.;-) Bo to już mój trzeci napad na sklep. Ja korzystam z promocji np. real i auchan tam jest bardzo tanio np. body za 1-3zł. Ale coś tam wybiore fajnego i wstawie foto. Napewno jak będe wiedzieć co będzie to wtedy będe bardziej skierowane ciuszki kupować bo narazie i kolory i fasony są uniwersalne. :-)

Hej dziewczyny:-)
Ja tylko na chwilkę bo jestem dziś strasznie zabiegana, ciągle ktoś na kawę wpada.
Malgos jeśli chodzi o zaparcia to próbowałam wszystkiego bo doszło do tego że raz na 2 tygodnie do wc zaglądałam:wściekła/y:
Muszę Ci powiedzieć że jedyną rzeczą która na mnie działa są czopki glicerynowe. Do nabycia w aptece za ok. 5zł. Dla mnie rewelka. Czekanie na efekt- 10 minut:-D

ja bardzo duuuzo ciuszków dla Juli kupowałam w lumpeksach i na allegro... mozna tam dorwać naprawde świetne orginalne ubranka za bezcen...

reklama
Wiesz jak jest. Dziewczynce te kolory pasują ale jakbym kupiła coś różem a okazałoby sie że to chłopak to już mu tego nie założe. Więc są jeszcze kremowe, zielone, żółte i brązowe.

Do góry