reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

Maggie po porodzie od 2 okresu byłam na tabletkach anty wiec okresy nie były tragiczne 3 dni i koniec, tylkoza kazdym razem podczas tej przerwy 7 dniowej miałam migreny, wiec lekarz mi zmienił na krązek NuvaRing, no i teraz mam pierwszy okres po wyciagnieciu i jest obfitszy niz na tabsach no i niestety migrena dalej jest wiec wg zaleceń gina zostaje mi tylko spirala albo gumki, no zawsze jest jeszcze kubeł zimnej wody :-)
Przy spirali miesiaczki tez sa obfitsze.
Sempe przyro mi ze twoj maz tak choruje zycze zdrowka i szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
Sempe dużo zdrowia dla męza i oby mu w tym szpitalu szybko i fachowo pomogli
a na zdjecia bede czekała jeszcze tydzień jak widac, sporo osób jeszcze nie podesłało
my po drugim spacerku dobrze,ze przestało padac,bo byłoby cieżko juz nawet od rodziców wrócić
ale załatwiłam juz tort na chrzciny i ciasta i znowu troszku mniej mam z głowy

Witam wieczorkiem :)
U nas bez większych zmian, ciągle walczymy z jakąś infekcją i u małej i u mnie, jutro poproszę o zrobienie wymazu z nosa... może jakieś bakterie mamy czy co, bo katar od prawie 4 miesięcy to coś za długo...
Przygotowania do świąt pełną parą i czasu na wszystko brak:szok:
Zdjęcia postaram się w tym tygodniu wysłać :tak:

Maggie po porodzie od 2 okresu byłam na tabletkach anty wiec okresy nie były tragiczne 3 dni i koniec, tylkoza kazdym razem podczas tej przerwy 7 dniowej miałam migreny, wiec lekarz mi zmienił na krązek NuvaRing, no i teraz mam pierwszy okres po wyciagnieciu i jest obfitszy niz na tabsach no i niestety migrena dalej jest wiec wg zaleceń gina zostaje mi tylko spirala albo gumki, no zawsze jest jeszcze kubeł zimnej wody :-)

DOMINICZKA to Cię zmartwię - ja po porodzie Anieli tez dostałam migreny w czasie miesiączki a zabezpieczałam się prezerwatywami... Przed porodem nie wiedziałam co to ból głowy a jak zaczęły mi się miesiączki to myslałam, że zejdę. Teraz nie wiem jak będzie bo @ jeszcze nie miałam

sempe zdrówka dla męża
ja na szczęście nie mam regularnych migren ale i @ mam teraz co dwa miesiące po poprzednich porodach miałam od razu regularne ,a do lekarza wybieram sie jak sójka za morze i wybrać się nie moge ostatnia moja wizyta to było zdjęcie szwów , teraz jak pójdę to lekarz pewnie się zgada że nie przyszłam na kontrole

witam wieczornie
z doniesień Gabikowych to właśnie dziecko śpi już na najniższym poziomie (znaczy się mamy dwa a że to łóżeczko turystyczne to zdjęliśmy podwieszenie) bo nasza córka dziś z siedzenia na 4 literach przeniosła się na kolankach i łapała się za bok łóżeczka i patrzyła sobie poza łóżeczko:szok: a ja stałam obok i zajęta sprzątaniem spojrzałam na nią to o mały włos zawału nie dostałam! W życiu bym nie pomyślała że ona takie rzeczy zrobi!

Sempe trzymam kciuki z męża;-) Niech go wyleczą w końcu. I żebyście jeszcze nie raz do spa pojechali razem:sorry2:
Mju to witamy w klubie. Mnie tam się do tego wcale nie śpieszy.

wpadłam dobranoc powiedziec
ja @ nadal nie mam,migreny mam od x lat,a katar tez mam juz x lat i u mnie typowo alergiczny jest niestety
taszka ja tez nie byłam jeszcze u lekarza i jakos nigdy mi nie po drodze

Hej laseczki,
wróciłam dziś ze szkoły i padam na gębę.
Mania się rozpłakała tak się stęskniła.
Mamy 3 ząb na wierchu - dwójkę górną hihi.
Jutro przeprowadzka.
Dobranoc:)))

reklama
Do góry