reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ekhem....:-p:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• dama z lasiczka..jpg
    dama z lasiczka..jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 34
Witam dziołchy moje kochane. Mo dziś na popołudniu do roboty, ale, że go plecy bola i leży a mał śpi, to tak boczkiem boczkiem na kompa wsiadłam, hehe

Słuchajcie, nomalnie szok, sałam do wpół do ósmej! Ale sie wyspałam

Pochwalę wam się tylko, że niki spała ciurkiem prawie 6 godzin :szok: to nowy rekord :-D

No i czekam dziaj na Bubke :tak:
No to chyba tez wyspana? gratuleję. I zazdroszcze spotkania z Anabubą

Lunka mówisz że Twój gust?? Haha a jak dodam, że myje naczynia??? Weźmiesz na kilka dni???:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to on wcale nie w moim guście bo ja uwielbiam blondynów!! :baffled::tak: Ale już przyzwyczaiłam siędo mojego zgreda a wczoraj go jeszcze podkosiłam i teraz sam sex:-D:-D Lunka zdublowałaś..tobie też bb nawala??:dry:aa i wysałałam pw
Mój Ci ON!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Justa śmieszne co?? Serio kilka dni wcześniej jak poznałam go to przeczytałąm horoskop w gazetce telewizyjnej i mimo, że nie czytam i nie wierzę za bardzo, to ten siesprawdził:tak: a pisało tak: W dniach 19-21 sierpień poznasz faceta, który odmieni Twoje życie,t ylko nie zwracaj na jego wyglad zewnętrzyny":-D:-D:-D:-D no i mojego poznała 20sierpnia:-D:-D:-D no i co??? Dla mnei bomba! No ja uwielbiam blondynów, mój o tym wie i powoli się przyzwyczaja:-D:-D Ale mój powalił mnie swoim szaleńśtwem do mnie;-) normalnie do granic zdrowego rozsądku:-D a potem w nagrode ja zaszalałąm za nim aż do uzależnienia i tak nam zostało:-)
J atez nie w typie mojego zawsze byłam, niska, blondynka, ale charakterem go zdobyłam, hehe, i walczyłam o niego jak lwica, ale to strasznie długa historia...

Lunka współczuję straty zupy :dry:ale dobrze że kasa na koncie to zakupy zrobisz i jutro bedzie wypas obiad :-D:-D:-D:-D

Anabubka papiery do przedszkola zanieś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No, jeszcze wczoraj na zakupki pojechaliśmy i aą wypas zupke zrobiłam ( 2 gary ), że jeszcze na olację o 21 ją jedliśy, nikt nie mogł sięporzeć zapachom z kuchni, hehe
No i wiedziałam, że miałąm do Any zadzwonić, tylko a chiny nie mogłam sobie przypomniec z czym, hehe

Mamita zdrówka dla Zuzi, oj bidulka, miałą się dobrze bawić a wyszło jak wyszło, pech.

Dorcia fajnie, że już do 16 rż dostała orzeczenie. Kasa zawsze się przyda, no szkoda, że nie tyle ile planowałaś, ale dobre i to. Póżniej jeszcze siępostarasz o te dodatkowe...

AS bo tak to jest, że jak ma sie miękkie serducho to trzeba miec twardą dupkę, ale co zrobić, każdy by wymię, hehe. Wspaniale dzieciaki mają tam z Tobą.

Justa FOTKA FOTKA!!!

As co to za Romanowski? Bo ja chodziłam kiedys do takiego z kolanami, u nas w Inie. Cała rodzina lekarzy i wszyscy sa cudownymi lekarzami.

Nawet połowy cytatów nie mam , które zaznaczyłam!!!

dziewczyny, co robici na święta, bo czas najwyższy za cś się zabrać a jaj nawet planu nie m am.

Mała nadal śpi, chyba zrobię nam śniadanko i jeszcze poleniu****emy. Musze się małżowi kochanemu za wspaniały masaż odwdzięczyć-wieczorny.

Wpadnę jeszcze jak kochas pójzi edo pracy, a mała da mi żyć, hehe. Narka

Witam laseczki wtorkowo :happy2:
Nocka rewelka :tak:zasneliśmy o 22 i jednym ciągiem do 7.30 :szok:dzieci do 8.15 :szok:tzn ADAM WSTAŁ O 4.50 zadzwonił do babci pogadał poczytał "anie z zielonego wzgórza"(czyta sobie drugi raz ) i poszedł dalej w kimono :szok:
rano ja szybko do mięsnego skoczyłam dzieci wstały mieli gotowe śniadanko ośmialiśmy się i już Pietruszka w pracy dzieci na środku pokoju budują wierzę z klocków a mamuśka na bb :tak:
Mamitko no witaj kochana widzę że moje streszczenie ci się przydało :-D:-D:-D:-Dzdrówka dla Zuzi bidulka musi się wycierpieć a ty kochana przy niej :-:)-:)-(
Anabubka ty niecna wykorzystywaczko chłopa o poranku :-p:-pa komunia = wydatki :dry:
MH no i twoja niunia czuje że do czerwca coraz bliżej i trzeba sie zabrac za porządne spanie co by wróżba cioci malinki się spełniła :-D:-D:-D:-D:-D
AS super że pani dyrektor pomogła z tym doktorem to ten o którym mi mówiłaś tak??? wy swoją siłą wiara i determinacja pokonacie tego gada ze swoim tata zanim on wpadnie na to by się rozpanoszyć :tak:a fundacja kochana jestes cudownym człowiekiem :tak:
Anka ty tam w święta dorwij gdzieś kompa i nam choć wesołego alleluja napisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no i tobie kochana życzę smacznego jajka i kiełbaski;-)mokrego dyngusa :-DAlleluja i do przodu jak to mówi mój tatuś :-D:-D:-D:-D
Dorotko a co to za dołki?????????????kochana super z ta komisja ale szkoda że nie więcej kasy :dry:
Justyś stonka jastrząb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana lovam cię ogromniaście :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpokazuj sie w nowej fryzurce :tak::tak::tak:
Natalineczka kobieto no ty nastepna co po nocach spać nie może :baffled:pokazuj jaką wanienkę znalazłaś???? mój Antek dostał wanienkę po jakimś dziecku chyba Piotrka kolega nam dał :sorry2:nie pamiętam kąpaliśmy go w niej chyba do 6 czy 7 m-cy a potem kupiliśmy big basen dmuchany wkładamy do rysznica i jest meg kąpiel i to grupowa bo cała 3 sie mieści :-D:-D:-D:-D:-Dwięc czasami razem szaleją :-D:-D
Kernus a jaka recepta co ty bierzesz za leki ????
Lunka a ty gdzie prąd ukradli czy wreszcie rano śpisz??????
edytuję jest i Lunka
Justyś ;-) :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
Justa ,a przepraszam co to za fotka ,ze razem z psem macie tak wykrzywioną buzię,hę????:baffled:
To naprawde ty??????:confused:

Witajcie laski ,ja dzis mam zdecydowanie lepszy humor,wczoraj jakiegoś doła mniaam ,ale dziś juz wiem ,ze w ciągu 2 tyg.ide do pracy co dodało mi skrzydeł:-Di garba zdjeło z pleców:tak:

Mój mąż wczoraj pomyl okna z pólnocnej strony czyli u dzieci ja tylko powiesiłam zasłony i firanki no i do pracki musiałam jechac nawet nie zdążułam nic ugotowac jutro zostało nam umyć okna poludniowe i musze wywietrzyc i zmienic pościel a ja musze dzis cos wymyslic na obiad ale weny brak swięta mamy zplanowane takze wilkich zkupów nie robie bo będziemy w gosciach choc raz na 14 lat :-D:-D:-D:-D

madziulaaaa nieeeeee :-D:-D:-D:-D:-D

malinka odwzajemniam twą miłość skierowaną w moją osobę.:tak::tak::-D:-D Myszko ty moja.:-p:-D:-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
Madziula, super, że humorek wrócił :tak:

Malina, ja tez pod prysznicem maliznę w baseniku dmuchanym kapałam :tak::-D

Lunka, u mnie plan świąteczny następujący:

sobota: moja teściowa wpada i idzie z dzieciakami jaka święcic :-) zostanie pewnie do wieczora, jakiś obiadek skoromny sie zrobi.

Niedziela: na 9 do babci mojego M na śniadanko, na 12 do mojej mamy na obiadek, na 16 do ciotki mojego na kawkę i ciasto, kolacja u mojej mamy.

Poniedziałek wolny :-) Ale jeszcze pewnie mój ojciec na ostatnia chwilę sobie coś przypomni i mi plany pokrzyżuje :sorry:

reklama
Wiesz Justa wolałam powolutku,delikatnie wysądować co to za stworek na zdjęciu niż sie nabijac...a tu Justa mówi ,ze to ona jednak i co????,ale bym była wkopana,a tak to chociaz wesoło jest:-D Cieszę sie sie ,ze to nie ty:-)

A my pierwszego dnia świat robimy obiad u siebie ,zapraszamy rodziców ,a drugiego ,albo pójdziemy do nich ,albo sami w domu zostaniemy:tak:
Asia święta w gościach to super sprawa,odpoczniesz w końcu.

Do góry