reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kittek super okazja
ale ja podobnie jak Elvie
szafkę mam przygotowaną ma tip top już od kilku tygodni
a i tak jeszcze cały czas ktoś mi dokupuje no i beda z prezentami przychodzic po narodzinach

Fisher Price są ładne, duży wybór i ogólnie polecane.
Mi dziewczyny w kwestii bujaków mówiły, że lepszy taki co jest również na prąd a nie tylko na baterie.

Dziewczyny, chę kupić taki leżaczek-bujaczek bo Młoda coraz bardziej aktywna. Polecacie jakiś konkretny?

Ja kupiłam taki: BRIGHT STARS Leżaczek dla niemowląt ZWIERZĄTKA 6812
A to dlatego, że u znajomej podpatrzyłam i jej mały jest nim zachwycony. Ma fajne melodyjki i wibracje, no i jest porządnie wykonany (mam go już w domu i oglądnęłam). Dla coraz aktywniejszych maluszków polecam matę edukacyjną- nawet najprostszą- SUUUPEEER sprawa! Kuba mógł w takiej siedzieć godzinami :)))

reklama
no tak nasze poszukiwania zakończyły się marnym efektem :wściekła/y: w tym mieście nic nie ma!!! matko jak tak można, żeby w sklepie oferowano raptem 3 foteliki :wściekła/y::confused: i to taki badziew, ale pani mnie przekonywała, że przecież jest wkładka i taka mięciutka tapicerka... :baffled::szok:
no nic, w piątek jedziemy do Siedlec więc tam zakupimy. Mam nadzieję, tylko że nie będzie trzeba zamawiać tylko będą mieć na stanie. Całe szczęście że fotelików tatusie nie testują tak jak wózków i w razie co można wziąć "z wystawy".

skoro więc fotelika nie udało się nabyć to postanowiłam kupić kosmetyki w końcu. No i znowu rozterka bo chciałam kupić z nivea a tam na etykietce napis: powyżej pierwszego miesiąca życia :szok: w życiu bym nie pomyślała, dobrze, że zaczęlam czytać, bo szukalam tych parabenów i tu takie odkrycie, więć kupiłam oliwkę, płyn do kapieli i szampon z hippa. Mam nadzieję, że dobry wybór? no i pampersiki 1 wzielam.
no i tym sposobem juz chyba prawie wszystko gotowe.

Znam ten ból z zakupami w małym mieście...
Dobrze, że jest allegro!!!

A Hippa kosmetyki są rewelacyjne.
Ślicznie pachną, nie uczulają.
My właśnie tą serię najbardziej lubimy.
I krem do dupki na odparzenia też jest super!

Wklejam zdjęcia makrowych zestawów, może u was też będą.
Dodaję też zdjęcie sukieneczki i bodziaków, które Maja dostała od cioci.

Ale cudeńka dla dziewuszki!
Aż szkoda, że u nas chłopak!

Fisher Price są ładne, duży wybór i ogólnie polecane.
Mi dziewczyny w kwestii bujaków mówiły, że lepszy taki co jest również na prąd a nie tylko na baterie.

Właśnie o FP myślałam też.
Ale chyba poczekam do maja z zakupem.
I tak takiego tygodniowego malce nie włożę...

Ja kupiłam taki: BRIGHT STARS Leżaczek dla niemowląt ZWIERZĄTKA 6812
A to dlatego, że u znajomej podpatrzyłam i jej mały jest nim zachwycony. Ma fajne melodyjki i wibracje, no i jest porządnie wykonany (mam go już w domu i oglądnęłam). Dla coraz aktywniejszych maluszków polecam matę edukacyjną- nawet najprostszą- SUUUPEEER sprawa! Kuba mógł w takiej siedzieć godzinami :)))

One są prześliczne po prostu, ale tylko dla maluszków.

O właśnie ten chcę kupić, bo i Izulek się jeszcze pohusia!

U nas ostatnie zakupy wykonane.
Dziś pakuję torbę i mogę rodzić!

Do góry