reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
To wszystko dla mnie hehe;-):-D:-D:-D:-D

Kochana,jedz co chcesz i ile chcesz poki Tobie wolno;-):-)
aaa jakby było wolno to bym sięnie przejmowała..a mi nie wolno:no: przez tą cukrzycę. Teraz musze oszczędnie i z rozwagą zajadać, żeby nie wywołać tej cukrzycy wrednej. Gin absolutnie zabroniła mi jesć tego na co mam ochotę:confused2::confused2::confused2: i muszę badać cukier, znowu kłuć się będę w moje biedne paluszki...a do porodu jeszcze kuuuuuuuuuuuupa czasu..
Malinka zapomniałąm wtrącić komentarza do Twojego postu z opisem:-D:-D Aha i mam propozycję. Jak zmieni Ci sięupodobanie i już nie będziesz woleć oral, to daj nam znać, żebyśmy były w temacie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o Wy!! To ja też:-D Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-):-D
:
A zmieścisz się przez okno:sorry::unsure::unsure:, bo balkonu ni mum.:eek::oo2::oo::ninja2:

My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu :confused2::confused2::confused2:
Od lekarza do lekarza:baffled:. Grunt, że antybiotyk zwalczył to zapalenie. :tak:

To wszystko dla mnie hehe;-):-D:-D:-D:-D
yhymmm ;-):-D

Justyś czekaj myję głowę i tez lecę tylko sernik proszę :-D:-D:-D:-D:-D
O kurna, było zadzwonić to bym sałatek narobiła.:-p:-D:-D:-D

Kochane dobre duszyszki, dziękuję wam za pomoc, wy już wiecie jaką:sorry:. Jestem bardzo wam wdzięczna za okazanie dobrego serduszka.:tak::tak: Gdybym ja mogła w jakiś sposób odwdzięczyć się , walcie w drzwi o każdej porze dnia i nocy.:tak::tak::tak::-);-)

Chłop wybył na trening. Posiedzę sobie tu z wami do 23.:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

kerna
znam ból cukrzycowy. :-( I wiem.l że w ciąży to tym bardziej ciężko.:tak::-( A ta kuuuuupa to ci tak szybko zleci..., że nim się obejrzysz a pampersy 4 będziesz kupowała.:tak:;-)

Justyś no koffam twój humor:tak::tak::tak::tak: ja to ci częściej miłoś wyznaję jak swojemu chłopu:eek::eek::-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Kernuś jak mi się upodobania zmienią to was poinformuję :-p;-):-)
Koffane i co pisałam i nic żadna nie potrzebuje sandałków nr 24 dziewczęcych???mało noszone lekki róż piętka usztywniana no co reflektuje któraś???ni mom komu dac a Antek w różach tak średniawo wygląda :eek:
Julina czyta elementarz Adam czyta biblię dla dzieci a Antoch ani myśli spać usiadł na podłodze z klockami drewnianymi i się bawi w najlepsze na pytanie Pietruchy co by może poszedł spać odpowiedział "tata ne aaaa tata oć tu ":-D:-D:-D:-Dtak więc on chyba się na Dowikli szczypiorki zapatrzył z tym spaniem :cool::rofl2::rofl2:

o Wy!! To ja też:-D Co to rzut beretem tylko przecież. Justa otwieraj balkon, już lecę;-):-D
A my ze spacerku, kurcze zmachałam się, słoneczko mnie przygrzało i po drodze zjadłam dwa lody:zawstydzona/y: a miałam kończyć ze słodkim:wściekła/y: M już wrócił no i ja siadam na BB:sorry:
a ja dzis bylam w miescie i tak tez o lodach marylam ze wyslam ze sklepu z... salami pieprzowym:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Madziula ciecierzyca to inaczej:biały groszek lub cieciorka.
To jedno z najbardziej bogatych warzyw w naturalne oksydanty,które są potrzebne do oczyszczania organizmu z toksyn(wolnych rodników)
To tak pobieżnie,ale mam nadzieję,że wiesz o co chodzi.;-)

Kawałek the best :-D:-D:-D:-D:-D

Witam się czwartkowo.

Od rana próbowałam coś napisać,ale bez przerwy musiałam gdzieś wyjść lub coś nagle zrobić.:wściekła/y::wściekła/y:I tym oto sposobem od rana :
Byłam z psem na spacerze a przy okazji zakupy
byłam w pracy w przedszkolu z konikami
ugotowałam 3 obiady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dla nas gulasz a młody zażyczył sobie kotleta z piersi z młodymi ziemniakami z koperkiem
dla taty zupka kalafiorowa wg PP
potem z młodym na zajęciach EEG biofeedbeck
Po drodze zahaczyliśmy o sklep z ciuchami,ale nic ciekawego nie było.:no:
Wreszcie dotarłam do domu i zasiadłam przed kompem by napisać wypracowanie.:eek:
Mam do opracowania 9 wierszy :eek::eek::eek::eek:
Mam już dość dzisiejszego dnia ,a to dopiero połowa z zamierzonych rzeczy.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam Was i mam nadzieję,że w nocy może mi się uda poczytać nieco,jeśli w miarę wcześnie uda mi się skończyć rozpisanie harmonogramu na przyszły tydzień.:sorry::sorry:
ty to jestes kobieta pracująca :no::no:;-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja bym chyba nie dala rady
My już od laryngologa wróciłyśmy, doktorka niby nie widzi już stanu zapalnego, dała znowu skierowanie na badanie słuchu na które się zapisałam na 14.04 i na 15.04 idę do niej z wynikami, no zobaczymy jak będzie po tym badaniu :confused2::confused2::confused2:
lepiej przebadac i miec penośc, ale dobrze ze juz stanu zapalnego nie ma:tak::tak::tak::tak:
Ja ?
turbodumomen?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja do niego nie podobna :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A tak serio to zapomniałam napisać,że na śniadanko zaserwowałam sobie kaszę jaglaną wyprażoną na patelni a następnie ugotowana na sypko z susznymi owocami morelami,rodzynkami,śliwkami
PYSZOTA :tak::-):-):-):-)
kurcze ja nawet nie wiem co za przeróźne rzeczy mozna jesc a ja nigdy nie mam pomyslu na obiad:sorry::sorry::sorry:
i zawsze wyjdzie jakas zupa a la rosół lub makaron z sosem:sorry::sorry::sorry:
ależ urozmaicenie:-D:-D:-D:-D:-D

my juz w domku ciocia wziela malego na spacerek wczesniej i zazli do sasiadki a tam czarek sobie zapamietal ze ostatnio parówe jadł i pani parówa:-D:-D:-D:-D:-D
wiec znów zjadł 1,5 parówki:sorry:
a obiadu zjal jakies 6 łyżek
ja kupilam sobie w miescie tabletki paracetamolu takie słabsze mlodemu slipki i wiktorowi tez no i sobie gaciorki ale taki big big mamusne na brzuch:-D:-D
pisze xl ale w dupci waskie tyle ze wysokie i fajnie bo mi nie spadną;-):-D:-D:-D
jak to m mowi gacie po tacie:-D:-D:-D

Nie ma w okolicy żadnego małego kopciuszka.:unsure::unsure::unsure::oo2: Tzn. jest, jest... tylko , że big sandałek na stopę o numeracji 21, 22 toć trochę przyduży , nie? :confused2::confused2::confused2:
A chłopu 100 razy powiedz kocham, za 101 zrozumie.;-):-D:-D:-D

U mnie najmłodsze śpi od dobrej godziny, średnie w łóżku konwersuje ze mną a najstarszy czeka na dr. Housa. Ciekawe czy się doczeka.:confused2::confused2::confused2:

A ja ogłąszam wszem i wobec, że mojemu małemu cudakowi idą ząbki:-):-):-) w dodatku trzy na raz i to jeszcze czwórki:confused2::confused2::confused2: co się będzie działo. A w ogóle to normalne jest, że on będzie miał na dole jedynki i czwórki bez dwójek?? Już ponad półtora roku ma a tylko jedynki na dole:cool:
Oj już Ci Kochana współczuję :sorry: mojemu wyszły w tygodniu 5 zębów i mu trójki idą i jest nie do wytrzymania :no: a z ząbkami jak dziewczyny piszą idz do dentysty z małym :tak:
czesc babeczki

My juz w domku i na szczescie bo nie ma jak w domku :)

W sumie nie wiem od czego zaczac bo troche tego bylo ale tak w skrocie to Swiniobicie udane, swinka juz w zamrazalce:-D Wyroby pycha:-p:tak:
Moj w 1 dzien tak pracowal nad swinia ze o 17 poszedl spac. Oczywiscie potem dostal opiepsz.
Przygotowania do swiat w miare.Zajelam sie nimi z Bozenka- siostra meza. Ogolnie trzeba bylo sie napracowac bo wszystko samo sie nie zrobi a ona ma na glowie sklep:cool:
Przed samymi swiartami bylam u tesciowej ogarnac co nie co bo kobieta ma pekniety mostek:nerd:
Laura nauczyla sie paru zlych nawykow od starszych chlopakow i bedzie trzeba znow nad nia poporacowac.
W lany poniedzialek pojechalismy na disco.Kurcze ale bylo fajnie:tak::tak::tak::tak:
Nie wiedzialam ze mam jeszcze takie branie:szok::szok::szok:Normalnie chlopaki sie poszarpali:szok::szok::szok:Sama jednemu chcialam walnac w pysk:wściekła/y::wściekła/y:Palnat bedzie mnie za dupe lapal:wściekła/y::wściekła/y:
Wtorek wszyscy chporzyt bo popilismy wiec wyjazad sie przesunal o dzien

Ja od rana piore i prasuje.Zupke ugotowalam i wlasnie Laura wcina:-)
Musze na zakupki sie uac bo w lodowce brak mleczka

cdn
Ania to fajnie że cali i zdrowi wróciliście do domku :tak: a ja będę miała do Ciebie prośbę ale to jutro na gg Ci napiszę :tak: oj zazdroszczę imprezki :tak: a palantami się nie przejmuj i się ciesz że nadal na "topie" jesteś :-D
Justyś no koffam twój humor:tak::tak::tak::tak: ja to ci częściej miłoś wyznaję jak swojemu chłopu:eek::eek::-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
Kernuś jak mi się upodobania zmienią to was poinformuję :-p;-):-)
Koffane i co pisałam i nic żadna nie potrzebuje sandałków nr 24 dziewczęcych???mało noszone lekki róż piętka usztywniana no co reflektuje któraś???ni mom komu dac a Antek w różach tak średniawo wygląda :eek:
Julina czyta elementarz Adam czyta biblię dla dzieci a Antoch ani myśli spać usiadł na podłodze z klockami drewnianymi i się bawi w najlepsze na pytanie Pietruchy co by może poszedł spać odpowiedział "tata ne aaaa tata oć tu ":-D:-D:-D:-Dtak więc on chyba się na Dowikli szczypiorki zapatrzył z tym spaniem :cool::rofl2::rofl2:
Malinka jak ja Ci zazdroszczę że Antoszka już tak gada :tak: mój wszystko kuma a ani słowa nie chce powiedzieć i zaczyna mnie to dobijać :confused2: zupełnie jak ojciec :eek:

Witam wieczornie :-D house się skończył więc idę spać bo padnięta jestem. M z Kubą już śpią od godziny :tak: Kuba zaliczył znowu mega spacer, wyszalał się na działce a potem na mieszkanko. I mi podnieśli jakieś tam opłaty i wychodzi już 800zł bez 2zł płacę :sorry: no cóż ale mam nadzieję że pod koniec tego msc się wprowadzimy bo jak zobaczyłam dzisiaj ten cały bałagan to aż mnie się w środku zagotowało :no: no to dobranoc dziewuszki spokojnej nocki życzę :-)

Dobry wieczór!
Moje dzieci poszły spać :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Mąż pojechał do sklepu, więc korzystając z wolnej chwili wpadam na pogaduchy! mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze jest! :-):-):-):-)

Witam ja na chwilke przedtem wstałam bo mi sie usneło jak usypiałam dzieci.Kamilek dzisiaj miał 38.5C chyba druga górnia trójka idzie.
A no i musze sie pochwalic ze kamilek łapie coraz więcej słówek od wczoraj mówi ,,choć" i fajnie mu to wychodzi jak mowi choć a później tu a na koncu mama czyli razem choć tu mama.A dzisiaj nauczył sie mówic gdzie i wogule z reklam dużo powtaza i bardzo lubi bajke ,,weterynarz fred no ogląda ją jak obrazek.

A co do pytan jak po świętach to w sumie tak jak przed pierwszy dzien byliśmy u siostry M a drugi dzien w domu mielismy gośći :-)

Dobry wieczór!
Moje dzieci poszły spać :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Mąż pojechał do sklepu, więc korzystając z wolnej chwili wpadam na pogaduchy! mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze jest! :-):-):-):-)

Ja jestem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry