Witam kochane mamusie i ich maleństwa...
Karolinka84 GRATULUJĘ CÓRECZKI

, łóżeczko piękne....
Widzę,że powoli robimy wszystkie zakupy...a tak nie dawno były dwie kreseczki

.
Widzę,że poruszyłyście temat mieszkania....tak my też mamy swoje ale 37m2....szukamy coś na zamianę i dałam sobie czas tylko do czerwca bo potem to juz będzie czas przygotowywania się na maleństwo!
A te mieszkanie to dałam sobie spokój,bo babka mówiła,że będzie zaraz po świętach no i nie zadzwoniła to mój zadzwonił a ona dość ,ze nie odbierała tel. to za którymś razem odebrała i nie kojarzyłam sprawy....i mówi,ze ona będzie dopiero za 2 tyg....-jestem taka wkurzona....bo przecież dość ,ze zwleka to jeszcze nie pamięta....a poza tym każdy dzień jest ważny bo ona komuś to mieszkanie wynajmuje...a jest niby 3msc wypowiedzenia....
Właśnie dziś dorwałam gazetę regionalną...i ju wydzwaniałam po ludziach....owszem jedno było ciekawe....50m2-piece do remontu plus dopłata 20.000-szok.....a my juz się dowiedzieliśmy,że nasze mieszkanie w centrum ,jest po remoncie,dobra lokalizacja i przestronna kawalerka z balkonem stoi po 120.000....dosłownie ludzie albo sie nie znają albo są tak naiwni....denerwuję się bo nic nie mogę zaplanować.....

.
A tak to mowię dla tych mamusiek,że wystarczy 40m2 tak wystarczy ale niech będą to 2 malutkie pokoje....bo my mamy jeden ale jakby go przegrodzić to dość,ze ślepy pokoik to bez ogrzewania....
Ja nie narzekam na 37m2 tylko martwię sie bo mąż ma taki system pracy-4brygadowy....i bedzie ciężko....2 malutkie pokoiki to 2....-od razu psychicznie człowiek lepiej się czuje.....