Alicja egzamin na prawko to byl chyba najbardziej stresujacy egzamin w moim zyciu, ani matura ani zadna sesja nie kosztowaly mnie tyle nerwow

Moja zaczela wstawac trzymajac sie za meble jak miala 8 miesiecy z kawalkiem, a siadac (trzymajac sie czegos) jak miala piec i pol i tez lekarka mowila, ze kregoslup, ze nie wolno itp...To zapytalam co mam robic, sadzac ja na sile, zeby nie wstawala?? To by mi sie dziecko zupelnie zniechecilo i uznalo ze stanie jest zle i nie wolno.A z kregoslupem wszystko ok.
Bezsenna u nas najlepszym sklepem do kupowania ciuszkow jest Pepco...Za zupelna tanioche mozna dostac fajne rzeczy...W sumie wiekszosc kupuje tam, i ma do chodzenia po domu i na spacerki (bo teraz jak chodzi to brudzi sie tragicznie). A w sumie tylko kilka ciuszkow ma tak zwanych "reprezentacyjnych" z cocodrillo albo h&m. Najwiekszym moim szalenstwem byla kurteczka skorzana z h&m, tak mi sie spodobala, ze nie moglam sie oprzec

Ale generalnie poluje na okazje,bo dziecko tak szybko rosnie, ze szkoda nie wiadomo ile kasy wydawac.
Poluje teraz jeszcze na nowy wozek, bo mam juz dosc tego x-landera, ciezkie to masakrycznie i wielkie...Musze kupic jakies malenstwo, skladane i lekkie.
Mloda biedny Nikos

Mam nadzieje, ze wydobrzeje, ale zazdroszcze Ci, ze spi cala noc. Sara zowsze sie budzi przynajmniej raz a zazwyczaj 2 na smoka albo na wode.
Eks mnie wkurzyl totalnie, bo znowu napisal mi maila po pijaku (jak nie gorzej) i ma waty o nic, oczywiscie w stylu przeklinania jakato jestem okropna k****. A poszlo o to, ze wyslalam mu fotke Sary z puszka piwa (pusta i umyta, po prostu kawalek metalu, bo fajnie sie ugina i wydaje fajne dzwieki), a on w jakiejs pomrocznosci jasnej uznal ze daje dziecku piwo...No brak slow...Ale sadzac po stylu listu (ledwie go odczytalam), to musial byc niezle nawalony...Eeech...
A wczoraj poszlam z dziewczynami do lunaparku i bylo super (Adka pewnie wie, o ktorym mowie), chociaz malo pawia nie puscilam na koniec. Siostra namowila mnie na kule, ktora sie wystrzela w powietrze ma gumach i kurcze - doswiadczenie jedyne w swoim rodzaju

Sprobuje puscic fotke Sary, ale nie wiem czy mi sie uda