reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Cieszę się dziewczyny, ze spodobał się Wam pomysł z prezentem dla starszego dziecka :) Własnie właśnie trzeba jeszcze uprzedzić wszystkich by prócz prezenciku dla nowonarodzonej dzidzi nie zapomninali o upominkach dla rodzeństwa to też jest baaaaaaardzo ważne.
Dziewczyny mam pytanie zupełnie odrębny temat....w piątek jestem na 40-tych urodzinach męża brata( szwagra?) i co mam kupić na prezent??? Mam taki dylemat, non stop o tym myślę, pomożecie?

Lilu to zalezy ile pieniążków chcesz przeznaczyć.
Moze jakiś trunek w drewnianej oprawie taki zeby ładnie sie eksponował na widoku.Karawka na wino. Jakas szabelka mała na sciane.

Nie chcę straszyć ale ja również zaszłam w ciążę przy pigułkach antykoncepcyjnych....
no nieeeee :( kurcze chyba bede musiala sie decydowac na zastrzyki.... a brałyście regularnie???

co do prezentu to kurcze moze on interesuje sie np wędkarstwem i cos w tym temacie mozecie kupic... hmmm facetowi to zawsze trudniej prezent zrobic...

Cześć dziewczyny popłudniowo:-)
Taki długi spacer, że ledwo weszłam do domu, a teraz rozmrażam sobie malinki bo naszła mnie wielka ochota na czerwone owoce:tak:
co do prezentu dla faceta..łeee ja zawsze mam problem z prezentem dla brzydkiej płci. ale zwykle daje się jakieś alkohole ładnie opakowane. A czymś może siękonkretnym zajmuje? Jakieś hobby...moze jakies figurki etniczne albo co...

Matko nie żartujcie, że wy kaszankę lubicie:szok: krew z kasza...bleeeee:eek::eek::eek:
A ze szpiankeim jest chyba tak, że ogólnie zielone warzywa są bogatsze w żelazo, ale z tego co kiedyś słyszałam to najwięcej żelaza jest w płątkach owsianych, a szpinak faktycznie nie jest tak bogaty..

Ani ja mojego :-)

ja mojego tez ,chociaz czasami tak mnie wkurza ze hoho

Cześć dziewuszki .....
jakoś w weekend dużo znowu napisałyście.....
kurcze powiem wam ze na forum ginekologicznym znalazlam dojscie do specjalisty od NT w Warszaiwe i juhhhuuu odpowiedzieli mi na moj błagalny email mam do nich zadzwonić... boże moze oni mnie jakoś na duchu podniosą bo to czekanie osłabia mnie z dnia na dzień. Dam wam znac co mi powiedzieli........

Dorotka trzymam kciuki za Ciebie kochana wiem w jakim stresie i miejscu teraz jestes. buiaczki i przytulaski ..........

dzieki Kochanie
naisze Ci po tym jak sama to przeszlam jestes dzielna babka ze dalas sobie drugi raz to zrobic
,ja bym nie dala
a z niecierpliwoscią czekam na wiesci od Ciebie

Witam :))

Dziewczyny czy ktoras z Was tez ma ciagle bole glowy?? ja juz nie daje rady..bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego bo wizyte u gina mam dopiero 26 kwietnia i lekarka wygonila mnie na zwolnienie do konca tygodnia. nic mi nie przepisala bo stwierdzila ze tylko ginekolog moze decydowac..i tak sie mecze z tym bolem..ciagle nawet w nocy:(((

ja max na dobe lykam 3 apapy
poza tym nie boli mnie czesto,ale zwiazane jest to ze spadkiem cisnienia

Kasiona naprawde pozno , dopiero w czerwcu to prawie poltora miesiaca pozniej

Kasiona bardzo pozno

jestem po
ogolnie nie bylo tak zle ,ale stres wielki,o 12 weszlam ,zrobili mi usg--wiec bedzie druga dzieczynka,wyjalowili mi brzuch ,zalozyli prezerwatywe na aparat do usg i zeczeli po raz drugi ogladac malutką,wyjeli taka z 10 cm igle i wbili mi w brzuch,zabolalo niepowiem,drugi raz bym sobie tego nie dala zrobic
wyjeli ta igle zostala taka plastikowa czesc w brzuchu na ktora zalozyli strzykawke i pobrali plyn,potem wlozyli ta igle w ten plastik spowrotem i calosc wyjeli z brzucha
potem lekarz dal mi do posluchania tetno
mam prowadzic polegiwający tryb zycia i kolo srody sprawdzic tetno i ilosc wod plodowych u gina na usg
jesli wsio bedzie oki to w czwartek wracam do pracy,jak nie to niestety lezenie
tyle ode mnie
za kciuki dziekuje

poczytalam troche co u Was ,ale chyba wiecej nie dam rady
milego wieczoru
odezwe sie rano bo niestety odwolalam moich pacjentow

dorotka jej...okropne to amnio. Nie znieczulali Cie:eek::eek: Na widok samej igły zemdlałąbym pewnie:sorry: Ale dobrze, że jesteś po i teraz spokojnie czekamy na wyniki:tak: Odpoczywaj ile się tylko da!!!

reklama
dorotka jej...okropne to amnio. Nie znieczulali Cie:eek::eek: Na widok samej igły zemdlałąbym pewnie:sorry: Ale dobrze, że jesteś po i teraz spokojnie czekamy na wyniki:tak: Odpoczywaj ile się tylko da!!!

znieczulali,prosze Cie,myslalam ze mnie znieczula ale sie rozczarowalam
a co do widoku takiej dlugiej igly to prawie zemdlalam,tzn czarno mi sie przed oczami zrobilo i lezalam na lezance z 10 min

Do góry