reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Fogia to straszne wspólczuje i to jest chyba najgorsze co moze spotkac rodzica, ale czy ten chłopiec mial jakies problemy w szkole w domu dlaczego to zrobił?
I starsznie zal mi tego chłopca musial byc bardzo nieszczesliwy aby cos takiego zrobic(*)
Anet masz dorodna zdrowa core gratuluje

A ja ide podsmazyc sobie kaszaneczke:happy:

reklama
maltanka odrabia u brata pomoc przy wykończeniu naszego mieszkanka, tzn. brejdak M położył nam płytki w całym domu tak gdzie miały być i nie wziął za to kasy a teraz sam kupił mieszkanie wiec M mu pomaga a ze zajmuje się remontami i wykończeniówka to robi prawie całe mieszkanie

Wpadlam powiedziec dobranoc....a wy tak szczujecie mnie jedzonkiem o tej porze:szok:,a to spagetti , a to kaszaneczka,a ja o jednym kubku kakao na kolacje dzis....buuuuuuu... chce sie odchudzic,a mam wrazenie,co ja mowie mam,wiem na pewno(szczegolnie po ciuchach),ze zamiast chudnac to tyje:baffled:,chyba po tabletkach anty...,bo nie objadam sie tak duzo:sorry:
No to do jutera,bedzie mi na bank burczec w brzuchu w nocy:happy:

witam i ja wieczorkiem

fogia biedna ta kobieta, współczuję jej, nawet sobie nie wyobrażam jak musi cierpieć

anaconda super że kurteczkę udało sie odprać, szkod tylko że aplikacje zeszły. ja miałam podobie z moja suknią ślubną, po upraniu w pralni odeszły wszystkie aplikacje:eek::eek::eek:, naszczęśie pewna sprytna krawcowa zdążyła mi ją "naprawić":tak::tak:

mataka mój ały też ma takie mamusiowe dni i wtedy tylko na rękach mu sie podoba:tak::tak:

misia współczuje nocy, oby już się takie nie powtarzały:no::no:

anet masz "dużą" i dzielna córcię:tak::tak:

ale mieliśmy dziś zakręcony dzień, małego chyba brzusio bolał, bo marudny był i co chwilę płaczem wybuchał, biednu kupki nie mógł zrobić, naszczęście masowanie brzuszka pomigło, bąki ucikły z dupci i dziecko poweselało:tak::tak:, nawet na spacerku nie spał, po pół godzince zaczą wyć i musieliśmy doo domku wracać:confused2::confused2:umordował się dziś

madziula nowy awatarek fajniusny, dobrze ze już Mikołajkowi przeszedł ten ból brzusia.
Anet ja po tabletkach nie tyle co przytyłam co spuchłam i je odstawiłam, a w ciąże zaszłam po 3 latach od odstawienia, a straszyli mnie ze za miesiąc zajdę, teraz to zamierzam wkładkę sobie zaaplikować, ale przed ciąża też się katowałam bo się tak jakoś mi fajnie było i jak się opamiętałam to 6 na + było i potem dieta i sport i w ciągu 3 miesięcy to zrzuciłam.
Ok laseczki ja uciekam do wyrka jakaś taka śpiąca jestem. Dobrej nocki dla wszystkich.

Dzis bylysmy na szczepieniu,Karola zniosla nawet to niezle,wazy 810,a mierzy 71 cm

Super że Karolcia byłą dzielna...ale wagę to ma imponującą 810:-D:-D:-D:-D:-Dfiu fiu niezła laska z niej

Fogia mega współczucia dla koleżanki...ja osobiście sobie tego nie wyobrażam:sorry::sorry::sorry:
[*]

Mandziula super avatarek!!!!A Mikołajek biedny z tym brzuszkiem ale jeszcze trochę i gazy nie powinny męczyć

Misia współczujemy nocki oby następne były lepsze!!!

Maltanka
chyba nas spacerek nie wypali...ogladałam pogodę zapowiadaja na jutro deszcz...:-:)-:)-(

Wpadłam tylko napisac DOBRANOC i poinformowac ze sytuacja w domu sie troszke ociepliła(po tygodniu:no:). Dzieki temu sie oczyscilismy i chcemy byc lepsi takze mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Madzienka no mam nadzieje ze pronozy sie nie sprawdza w przeciwnym razie moze wyskoczymy do Bugi
Mandziula nowy avatarek super, oby Mikołąj juz sie nie meczyl
Senio ja nie pralam tych bodów i nic mu na szczescie nie wyskoczyło. I a propos bodów ponizej mały fun Baby Boom:-D

Zobacz załącznik 235548a to moja mala baby boom

O matko,ale wiesci,wspolczuje serdecznei tej kobiecie.....
[*]
oj nie ma nic gorszego niz smierc wlasnego dziecka,a jeszcze taka!:szok:
Kilka lat temu,moj brat cioteczny tez sie powiesil,do dzis jakos trodno mi sie z tym pogodzic........:-(...a bylam z nim bardzo zzyta.......
Witam
Dzis bylysmy na szczepieniu,Karola zniosla nawet to niezle,wazy 810,a mierzy 71 cm,na 8 miesiecy to chyba dobrze,pediatra nic nie mowila ze zle....
No i to by bylo na tyle,wlasnie wstala maruda:baffled:

no waga niezla ale chyba z jeszcze jednym zerem??moja to tyle na rok waży...ehh a ostatnio ciagle jakies chorobska i waga leci na łeb...

Wpadłam tylko napisac DOBRANOC i poinformowac ze sytuacja w domu sie troszke ociepliła(po tygodniu:no:). Dzieki temu sie oczyscilismy i chcemy byc lepsi takze mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Madzienka no mam nadzieje ze pronozy sie nie sprawdza w przeciwnym razie moze wyskoczymy do Bugi
Mandziula nowy avatarek super, oby Mikołąj juz sie nie meczyl
Senio ja nie pralam tych bodów i nic mu na szczescie nie wyskoczyło. I a propos bodów ponizej mały fun Baby Boom:-D

marz -dobrze ze juz ..dobrze

Fogia- współczuje bardzo kolezance, jakies problemy powazne musial miec, bez powodu albo choroby takich rzecy sie nie robi

dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam.
Dziś a dokładniej wczoraj:-p, nie wyrabiałam na zakrętach aż paliwa mi w BMW zbrakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i stanęłam na światłach na głównej ulicy 50 m od CPNu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Fogia, w przedszkolu nie dotarła do mnie to co mówiłaś i myślałam że to koleżanka z pracy :sorry:a to jej syn się powiesił:-:)-(. Przykre,że coraz to młodsi odbierają sobie życie (*):-:)-(.
Po niedzieli będę miała więcej czasu to będę się bardziej udzielać:tak:. Napiszę tyle,że wszystko na dobrej drodze;-):tak:.

reklama
A ja ide podsmazyc sobie kaszaneczke:happy:

no i narobiła mi smaka na kaszankę zcebulką:confused2:

maltanka odrabia u brata pomoc przy wykończeniu naszego mieszkanka, tzn. brejdak M położył nam płytki w całym domu tak gdzie miały być i nie wziął za to kasy a teraz sam kupił mieszkanie wiec M mu pomaga a ze zajmuje się remontami i wykończeniówka to robi prawie całe mieszkanie

no to rzeczywiścietrochę się opracuje:tak:

Dziś a dokładniej wczoraj:-p, nie wyrabiałam na zakrętach aż paliwa mi w BMW zbrakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i stanęłam na światłach na głównej ulicy 50 m od CPNu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

:-D:-D:-D Marta ja też zawsze zapominałam o paliwie, teraz jak mam mało i trzeba zachaczyć o CPN to mu piszczy, nie da się nie zauważyć;-):-p

marz kainkas fajne baby boomowe dzieciaczki:tak: muszę swojego ubrać w to body:tak:
mandziula fajny nowy avatarek:tak:
marz dobrze, że już lepiej;-)

witajcie znowu dziś pierwsza
ale mokro mamy dzisiaj a co najgorsze podobno do końca tygodnia tak ma być:baffled: ja nie wiem jak ja mam zając małemu ten czas:no:
idę zrobić kawkę się częstować jak ktoś ma ochotę

Ostatnia edycja:
Do góry