reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cherie hihihi doszlo... patrz jakie to niesprawiedliwe! jak codziennie zagladalam to nic nie bylo... a jak raz nie zagladnelam to przyszlo!!!!!!!!!!!!
ładny masz charakter pisma:-):tak:

ja najczesciej bodziak i jakies spioszki ... jak bodziak jest z krotkim rekawem to jeszcze jakas bluzeczka ... a jak wychodzimy gdzies to jakies ladniejsze ciuszki :)
my tak samo:)

dolaczamy sie do ZYCZEN DLA FIFOLA!!!!

ja sie witam, niestety maly jest przeziebiony, mamy przepisane 2 syropy, septolux i rutinoscorbin:(
wczoraj robilam test ciazowy.....i wyszedl....................................................................................................................................................................................negatywny:)!!!na szczescie:)
gdyby nie bylo przy mnie mojej przyjaciolki to bym go nie zrobila:/
no i wczoraj bylam sobie z nia na piwku...:) bylo milo:)

Czesc:)
Ja juz dzis troszke w lepszym chumorku jakos zobaczymy czy to skaza czy nie dostane potwierdzenie bede myslec... ale nawet jak jest zrozumialam ze sa gorsze rzeczy i trzeba sie cieszyc ze nie jest gorzej ...
A dostalam wczoraj @ i dlatego ja w takich płaczliwym chumorku wczoraj bylam i was katowałam ;)

Co do ubierania w domku to tak jak dzis (u nas dzis jakos zimno za oknem i w domku chłodniej ):
To body krotki rekaw do tego połspiochy takie ze skarpetkami lub dresy i skarpetki i bluze oczywiscie bez kaptura zeby mu bylo w miare wygodnie ale jak nie bluze to jakas bluzke z dlug...

A jak na dworze cieplawo to krotkie spodenki skarpetki i bodziaki i juz.... czasem dlu rekaw czasem krotki..

A najbardziej po domu lubie ubierac Igorka w body z dlugim rekawem i do tego spodenki welurowe np. odrazu takie ze skarpetkami 2 rzeczy a dziecko ubrane he i pieluche szybko sie zmienia zdjac połspiochy i juz a tak jak dresy zdejmuje to musze i skarpetki zdjac zeby mi nie doknal pupala:-D tak wariuje mi na przewijaku i ostatnio chwycil sie za jajeczka :szok: jak go przewijalam hehe pewnie odkryl ze ma cos tam ;-)

zmykam wstawić udka do piekarnika i obrać ziemniaczki.
Daniel śpi już prawie 2 godziny :szok: to chyba ta pogoda tak na niego działa... leje i leje...

reklama
Do góry