reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
anet mam taki sam problem, rok temukupowalam spodnie o rozmiar mniejsze...:crazy: ale nie wiem czy to od tabletek, bo nie bralam ich jakis czas i wlasnie wtedy przytylam. Myslalam o diecie, ale chyba to nie ma sensu, bo i tak w koncu bede miala dosc i skonczy sie na efekcie jojo:confused2: chyba lepiej ogolnie patrzec cos sie je, nie jesc na noc, pic duuzo wody i wiecej ruchu:rofl2:
marz ciesze sie, ze w domku juz lepsza atmosfera:tak: śliczne to Twoje BB dziecko:tak: a body widocznie tylko na Julke tak zadzialaly. PS. nie skusila mnie Twoja pyszna kaszaneczka, chc nie powiem, ze byla mi obojetna:-D:-D
kainkas Twoja Hania tez sliczna, w oczach ma takie "rozrabiaki" :-D:-D a drobniutka, bo taka jej uroda, chyba po mamie:happy:

Ale pogoda, chyba madzienka miala racje...wybieramy sie z J. do przedszkola zlozyc wniosek...ciekawe czy cos z tego bedzie?:rofl2: Wczoraj poznim popoludniem wyszlysmy jeszcze na plac zabaw spotkac sie z antuanet:happy: Wrocilysmy chyba o 18.30, Julka byla tak zmeczona, ze ledwie kapanie wytrzymala:-p:-p ale za to jak grzecznie spala cala noc...:-D:-D

maltanka kawa pyszna !!! Czekam sa swoja, bardziej realną :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta kobitko zatrzymaj sie na chwile bo akumulatorki ci sie rozładuja:-)
Kainkas slodziak z tej twojeje Hani
Senio my tez jak przychodzimy ze spaceru czy w dzien czy iweczorem to tylko do spania w dzien to nawet juz mi spi po 3godz
Maltanka ja tez mam problem jak go zajac w taki dzien wiec postanowilam wybrac sie dzis do bugi własnie sie szykujemy:happy:Która chetna??????No i mam nadzieje ze jednak pogoda sie poprawi
Senio trzymam kciuki za to aby Jula sie dostałą my juz do złobka piapery mamy złozone i tylko czekamy na odpowiedz. A jesli sie nie dostaniemy to od ponad roku obserwuje pania kt opiekuje sie dziewczynka obok mnie i kt mi sie bardzo podoba i tak jak myslalam mała Iga idzie do przedszkola od wrzesnia wiec jak cos to opiekunke mam. Chociaz z jego temperamentem nie boje sie o niego w zlobku przynajmniej sie wyszaleje z dzieciakami ale co ma byc to bedzie

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
marz dzieki my tez bedziemy trzymac za Was:tak: no wlasnie nie ma co sie martwic, jakos bedzie, przeciez nie jestes pierwszą kobietą w takiej sytuacji:-) ja tez sie nie martwie, zobaczymy co bedzie. A do Bugi wybieramy sie tak wstepnie z antuanet jutro, kurcze nie chce Cie wstrzymywac, bo jak nam nie wyjdzie to zostaniesz na lodzie, ale jak Ci sie nie spieszy to moze bysmy sie spotkaly w Bugi jutro? A moze ktos jeszcze chętny? :)

fogia wyrazy współczucie dla koleżanki, chyba nie ma nic gorszego niż pogrzeb własnego dziecka.:baffled:
anaconda27 dobrze że kurteczka odplamiona, zawsze to jeden wydatek mniej.
anet15 to duża już dziewczynka z Twojej córci. Niech zdrowo rośnie.
marz21 śliczny przystojniak mały.:-) Dobrze że z małżem lepiej.:tak:
sienio ja też się napaliłam na to bugi jutro, mam nadzieję że będzie grzeczny mój rozrabiaka.
kainkas chyba córci się podobają body, bo taka uśmiechnięta-ślicznie.
Kubuś poszedł spać więc chwila na BB. Sienio mój mały wczoraj poszedł spać po 20, dopiero jak mąż wrócił. Dzisiaj rano byliśmy u teściowej w pracy;-) zrobiliśmy babci niespodziankę. Zaraz coś zjem i chyba wezmę się za prasowanie bo tak już od niedzieli się uśmiecha do mnie. :szok:
Miłego dzionka.

witam i ja
my dzisiaj pospaliśmy do 8,30:szok::szok::szok:, małemu aż miejsca w pieluszce zabrakło i kompańsko z rana było:tak::tak::tak::tak:

śliczne zdjęcia BB dzieciaczków:tak::tak::tak:

jakas dziś pogoda niewyraźna, oby nie padało

miłego dnia kobietki

czesc kobitki
ja to chyba jakosa nienormalna jestem wstałam po 8 zjadłam śniadanie i z powrotem poszłam sapać i dopiero teraz wstałam
Marz, Kainkas śliczne macie BB dzieciaczki tylko pozazdrościć
Madziula to sie Mikołaj wyspał na zaś.

witam i ja wieczorkiem

fogia biedna ta kobieta, współczuję jej, nawet sobie nie wyobrażam jak musi cierpieć

anaconda super że kurteczkę udało sie odprać, szkod tylko że aplikacje zeszły. ja miałam podobie z moja suknią ślubną, po upraniu w pralni odeszły wszystkie aplikacje:eek::eek::eek:, naszczęśie pewna sprytna krawcowa zdążyła mi ją "naprawić":tak::tak:

mataka mój ały też ma takie mamusiowe dni i wtedy tylko na rękach mu sie podoba:tak::tak:

misia współczuje nocy, oby już się takie nie powtarzały:no::no:

anet masz "dużą" i dzielna córcię:tak::tak:

ale mieliśmy dziś zakręcony dzień, małego chyba brzusio bolał, bo marudny był i co chwilę płaczem wybuchał, biednu kupki nie mógł zrobić, naszczęście masowanie brzuszka pomigło, bąki ucikły z dupci i dziecko poweselało:tak::tak:, nawet na spacerku nie spał, po pół godzince zaczą wyć i musieliśmy doo domku wracać:confused2::confused2:umordował się dziś

Biedny, dobrze, że mu masaż pomógł:tak::tak::tak:u nas oprócz masażu dobrze robi spanie na brzuszku, ale wiadomo trzeba wtedy pilnować:sorry::sorry:

Wpadłam tylko napisac DOBRANOC i poinformowac ze sytuacja w domu sie troszke ociepliła(po tygodniu:no:). Dzieki temu sie oczyscilismy i chcemy byc lepsi takze mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej.

Madzienka no mam nadzieje ze pronozy sie nie sprawdza w przeciwnym razie moze wyskoczymy do Bugi
Mandziula nowy avatarek super, oby Mikołąj juz sie nie meczyl
Senio ja nie pralam tych bodów i nic mu na szczescie nie wyskoczyło. I a propos bodów ponizej mały fun Baby Boom:-D

Super, że lepiej...oby dalej była poprawa:tak::tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 235548a to moja mala baby boom

no waga niezla ale chyba z jeszcze jednym zerem??moja to tyle na rok waży...ehh a ostatnio ciagle jakies chorobska i waga leci na łeb...

marz -dobrze ze juz ..dobrze

Fogia- współczuje bardzo kolezance, jakies problemy powazne musial miec, bez powodu albo choroby takich rzecy sie nie robi

dobranoc

Super zdjęcie i piękna panna na zdjęciu:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam.
Dziś a dokładniej wczoraj:-p, nie wyrabiałam na zakrętach aż paliwa mi w BMW zbrakło:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i stanęłam na światłach na głównej ulicy 50 m od CPNu:tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Fogia, w przedszkolu nie dotarła do mnie to co mówiłaś i myślałam że to koleżanka z pracy :sorry:a to jej syn się powiesił:-:)-(. Przykre,że coraz to młodsi odbierają sobie życie (*):-:)-(.
Po niedzieli będę miała więcej czasu to będę się bardziej udzielać:tak:. Napiszę tyle,że wszystko na dobrej drodze;-):tak:.

Ja kiedyś oddałam ojcu samochód z resztką paliwa i stanął na środku ulicy, kilometr od stacji...ale niestety zatarł się silnik i laweta była konieczna:sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Super, że wszystko idzie dobrze:-):-):-):-)

no i narobiła mi smaka na kaszankę zcebulką:confused2:

no to rzeczywiścietrochę się opracuje:tak:

:-D:-D:-D Marta ja też zawsze zapominałam o paliwie, teraz jak mam mało i trzeba zachaczyć o CPN to mu piszczy, nie da się nie zauważyć;-):-p

marz kainkas fajne baby boomowe dzieciaczki:tak: muszę swojego ubrać w to body:tak:
mandziula fajny nowy avatarek:tak:
marz dobrze, że już lepiej;-)

witajcie znowu dziś pierwsza
ale mokro mamy dzisiaj a co najgorsze podobno do końca tygodnia tak ma być:baffled: ja nie wiem jak ja mam zając małemu ten czas:no:
idę zrobić kawkę się częstować jak ktoś ma ochotę

Kawa super......dzięki:-):-):-):-):-)

witam i ja
my dzisiaj pospaliśmy do 8,30:szok::szok::szok:, małemu aż miejsca w pieluszce zabrakło i kompańsko z rana było:tak::tak::tak::tak:

śliczne zdjęcia BB dzieciaczków:tak::tak::tak:

jakas dziś pogoda niewyraźna, oby nie padało

miłego dnia kobietki

Awatarek superowy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No właśnie pogoda nie wiadomo jaka...iść na spacer czy nie iść, oto jest pytanie:confused::confused::confused:

fornetka ja tak miałam w 2 i 3 miesiącu ciąży, całe dnie przesypiałam...a pod koniec też mi się zdarzało zdrzemnąć w ciągu dnia...no i przy dzisiejszej pogodzie wcale się nie dziwię....dziś nawet Natalka pospała dłużej...wstała po 8.

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze ale pogoda wredna, zmino strasznie, zapakowałam Mikołaja do wóżka wyszłam z nim na ganek na chwolkę a jak zasną to zawiozłam do pokoiku, otowrzyłam okno i śpi, mam nadzieję że troszka pośpi:tak::tak:, dobrze że daje się jeszcze oszukać:-D:-D:-D

wiem że leżenie na brzuszku też pomaga ale Mikołaj d razu sie budzi i płacze, strasznie nie lubi na brzuszku:no::no:

Do góry