reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

witam mamusie ja się musze pochwalić udało mi sie i dostałam pracę jako pomoc w przedszkolu dyrektorka wie jak wygląda sytuacja i mnie przyjęła zaczynam jutro o 8 czuje się dobrze i mam nadzieję ze popracuje jak najdłużej się da a z drugiej strony dodatkowa kasa się przyda żeby kupić wyprawkę dla naszego maluszka
Gratuluję na pewno parę groszy się przyda a skoro czujesz się na siłach to super.
Dorotko-Gratuluje dobrych wieści oby tak dalej...
A mnie taka niemoc ogarnęła w pisaniu na BB, że szok za dużo mam problemów na głowie ostatnio swoich i siostry i czuję się przytłoczona.
Podczytuje was tylko a sama nie wiem co mam napisać ehhhh

reklama
hejka

Beti zdrowka

Gizelka ciesze sie ze pomalutku swiatelko nadziei na lepsze widzisz

Pysia czasami i ja mam takie dni ze nawet nie wiem co napisac

Gratuluję na pewno parę groszy się przyda a skoro czujesz się na siłach to super.
Dorotko-Gratuluje dobrych wieści oby tak dalej...
A mnie taka niemoc ogarnęła w pisaniu na BB, że szok za dużo mam problemów na głowie ostatnio swoich i siostry i czuję się przytłoczona.
Podczytuje was tylko a sama nie wiem co mam napisać ehhhh

Ja mam wlasnie taki dzien:( jak napisalam z rana chyba jakis dolek.... wiec czytam was ostro

dorotka.1;5284648]
widze ze suwaczek wyszedl,super

wiec tak ginekologicznie oki,tetno oki,na usg wszystkie pomiary wychodzą tak 20-21 tc czyli jak najbardziej prawidlowo,ilosc wod prawidlowa,waga 380 gr
no i 3 niezalezny gin potwierdzil ze to dziewczynka
Dorotka dzięki za pomoc. Super, że wsio ok. I gratuluje drugiej córci:-)

olcia23;5285656]
Kurcze dziewczyny ten 16tc to ktory to miesiac 4 nie?

O ile dobrze wiem to tak.

Kurde a ja właśnie się pokłóciłam z siostrą T. przez gg.
Porażka jakaś...
Ja pitole już z nikim nie można normalnie popisać bo zaraz to opacznie zrozumie i doda swoje 4 grosze ehhh

Dziewczyny czy was też pobolewa i kłuje czasami w pachwinach i podbrzuszy????

mnie to momentami tak bardzo ciagnie i kłuje po bokach że ruszyć sie nie moge ,tak miałam np.dzis że na drugi bok nie mogłam się przełożyć..no ale tak to jest pewnie efekt rozciągającej sie macicy :)

a mam pytanko używała ktoraś z Was na katar maść majerankową? ja se właśnie posmarowałam i ciekawe czy coś pomoże heheh

reklama
Do góry