A
aga4444
Gość
amazonas lolipop?? piękna ale opinie ma straszne :-(przyszła!!!!Zobacz załącznik 235789
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
amazonas lolipop?? piękna ale opinie ma straszne :-(przyszła!!!!Zobacz załącznik 235789
no ja teraz trochę żąluję, ze nie kupiłam bambusa, choc żaden nie podoba mi sie tak jak grecja, węc to przeważyło. Tylko teraz nie wiem jak to w upały będzie...A ja właśnie drobnymi kroczkami przekonuję małża że nam chusta z bambusem jest na lato potrzebna, a ponieważ zna dobroczynne właściwości bambusa (uzywamy pieluszek bambusowych) to czuję się jak bym już ją miała
Pozostaje tylko zdecydować którą ??????
Z beli? Nie mam pojęcia. Trzeba by poszukać. Ale tetra jest tak tania, ze można kupic dużo więcej i wyciąć po skocie (1,2 za metr w hurcie) No i da się ale latem na allegro przycięte i obszyte do chusty.Wiadomo cud rzemiosła to nie jest.a da sie kupic 5m tetry??? po skosie?