reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ona ma materiał natej części biutowej pod spodem;-)

i u góry jest gumeczka, więc nie bedzie spadała... ale lepiej po dnią stanik:tak:

tylko kochana nic na górę nie mam...:-(
niestety nie mam bolerka żadnego....

reklama
myszunia-hemofer to jest najgorsze żelazo jakie tylko moze byc:no::no:.popros dr.niech ci zmieni na ferum lek,jest lepsze i sa przy,tym mniejsze kolki.moje blizniaki tak strasznie plakali jak im dawałam hemofer nic im nie pomagało,dopiero jak zmienił mi dr.na f.l to bylo duzo lepiej.:tak:

jutys-trzymam Cie za słowo:tak:,jutro sie obudze i bedzie piekne sloneczko.:-D:-D:-D;-)

a moje dzieci szaleja:szok::szok::szok:-nie ma mowy o spaniu.:no:

Mąż przyprowadził znajomego hydraulika, żeby nam wodomierze założył no i koleś siedzi przy tych wodomierzach od 17.30 i końca roboty nie widać :szok:
Idę położyć Piotrusia i wracam do was! :-)

no i niestety kerna raczej w tą sukienkę nie wejdzie, więc jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać;-)
wklejam ją w wątek sprzedam jak już zrobiłam fotkę;-)

no i niestety kerna raczej w tą sukienkę nie wejdzie, więc jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać;-)
wklejam ją w wątek sprzedam jak już zrobiłam fotkę;-)
mnie bardziej te spodnie by interesowaly :tak::tak::tak:
jakbys miala sie w nich na zdj to bym poprosila:tak::tak::tak:
bardzo ;-):-):-):-)

a wiesz moze ile by przesylka kosztowala?

reklama
myszunia-hemofer to jest najgorsze żelazo jakie tylko moze byc:no::no:.popros dr.niech ci zmieni na ferum lek,jest lepsze i sa przy,tym mniejsze kolki.moje blizniaki tak strasznie plakali jak im dawałam hemofer nic im nie pomagało,dopiero jak zmienił mi dr.na f.l to bylo duzo lepiej.:tak:
...

Oj to chyba muszę jej powiedzieć, żeby zmieniła :zawstydzona/y: Piotruś kiedyś dostawał hemofer i nic mu po tym nie było, ale Zuzia widać wrażliwszy brzuszek ma :zawstydzona/y:

A co do tematu wagi sprzed i po ciąży... :baffled::baffled::baffled: Przed pierwszą ciążą ważyłam 53kg (i pomyśleć, że wydawało mi się że to sporo :-p) a w tej ciąży dobiłam do 82kg :szok::szok::szok: Jeszcze się nie ważyłam po porodzie, ale myślę, że za dużo to mi nie spadło bo brzuch mam duży. :zawstydzona/y: Będę chyba musiała się jakoś zmobilizować żeby trochę zrzucić, ale kurcze, na razie nie mam siły. :baffled::baffled::baffled::baffled:

Do góry