reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(

reklama
Kurcze szkoda ..czemu dizci musza tak chorowac ...masakra:-:)-:)-:)-(

Pati daj spokój to była noc szalenst jeszcze wy dwie z tymi brzuchami to juz wogóle byl cyrk z tymi uszami króliczka :-D:-D:-D:-D nie mialam co wymyslic tylko króliczki z nas porobic:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tez mam Komunie 9 maja mojej chrześnicy tylko nie wiem jak to zrobie bo synek od 5 maja w szpitalu będzie:-(

a te biodrowki z tym pasem na brzuch:eek::eek:
one sa bardzo biodrowkowate czy takie sobie:eek::-D:-D

o właśnie jula dlaczego w szpitalu??
bardzo:tak: a te khaki mniej:tak:

Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
kurcze to nie fajnie:-(

O o tym zapomniałam hehe oto moje dwa brzdące
ale super dzieciaczki :tak::tak::tak::tak:

przy okazji witam nowa mamusię :-)
i prosimy teraz o fotkę samej mamusi :tak::tak::tak::tak:

No młoda młoda

a to policzek Kamilka

oj bidulek :tak::tak::tak::tak:

Witam nowe mamusie:-)

kernuś tak wygląda ta sukienka:
x0o4md.jpg

w biuście ma 50 cm po rozciągnieciu
w najwęższym miejscu(pod biustem) ma 40 cm

sprzedam za 15 zł ;-)
jest z takiej jakby satynki rozciągliwej troszkę:tak:

tej drugiej nestety nie znalazłam

ale super ta sukienka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka smacznie sobie śpi a ja buszuje po allegro :-p:-p:-p:-p

Wszystkie mówią, że ładna a żadna nie chce kupić:rofl:

edit:
Iwcik pati to jescze jakos wyglądała, bo u niej ni ebyło tak brzucha widać. ale ja to juz chyba w 6 miesiącu bylam wtedy i wyglądałam jak pącczek a nie jak króliczek:rofl:

Nati ty to jestes dobra
a dlaczego :eek::-):-):-):-):-)
bidulek jeden usciskaj go mocno:tak::tak::tak::tak:

ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.:cool: no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git:-D:-D:-D:-D:-D
Julia współczuję:-:)-(

przyszedł mi dziś zwrot podatku to mogę troszke poszaleć :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-)

medea ja bym ja od Ciebie odkupiła ale sprawdż czy w nia wejdę ,mam w biuście 95 a pod biustem 86 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry