helo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam

rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli

pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzine

bo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo
dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien
jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac

jutro pozmywam

dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke

maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy

no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu
ufffffff
to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama