reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

ten lollipop nie jest wcale zły.. 2 godzinki spacerów po domu w kieszonce dziś zaliczyłam i nic się nie obluzowało, nic nie wrzynało. Nie mam zarzutów do tej chusty, no może taki że jest zbyt piękna, żeby nosić w innych :)
teraz chodzę w storczu, bo tylko z niej wychodzi mi plecak ... żadnej innej nie umiem dobrze do plecaka zawiązać..

znowu coś z chustoforum się dzieje..
kuuuusisz :-):-)

reklama
a daj linka, przeszukałąm chustoforum i tylko ogólnie opinie znalazłam, w większości negatywne, ale żadnej od kogoś kto w takiej chuście nosił :/ szukać nei umiem :(
a no własnie! opinie złe ale nikt nie nosił. Zapewne już widziałas ten temat Chusta z tetry??
i czy ktoś nosił w tetrze? - Kawałek szmaty - chusty i... - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
głownie negatywne opinie ale mam ochote sprobować. nie zaszkodzi. nie sprawdzi sie to potne na ścierki (tetrą się super armature myje, wiecie?)

aga - nie jest jednak tak cudnie ;) wyleglam wczoraj na dwór, jak tylko okazało się, ze Gaja przestała gorączkować.. przy energicznym kroku, po pół godzinie wiązanie się poluzowało :/ ale nei wiem, czy to wina samej chusty, czy tego, że ona nie złamana... dziś znów w niej wyjdę...
Mój syn jak mnie zobaczył w lollipopie, zasugerował, żebym sobie ogony skróciła, bo głupio wyglądam ;) a ja specjalnie taką długą kupiłam, żeby te bajeczne ogony mieć... no i trochę mnie schłodził swoją opinią :\
kilolek - jak uszyjesz, chętnie wypróbuję :D

no ja teraz trochę żąluję, ze nie kupiłam bambusa, choc żaden nie podoba mi sie tak jak grecja, węc to przeważyło. Tylko teraz nie wiem jak to w upały będzie...
w ogóle to zastanawiałam sie ostatnio nad chustą tetrową. cztąlam rózne opinie. Tzn generalnie wiadomo, ze to byle co jest ale dobrze zawiązana ujdzie, a przewiewna bardzo. Tylko czytałam na chustoforum albo na szmacie nie pamiętam, że trzeba by kupić nie farbowana, bo farby jednak sa kiepskiej jakości jakies tam drogeryjne ale można samemu ufarbowac. Chyba bym spróbowała.

Mam kumpele od niedawna, ma roczna coreczke. Mowi ze latem nosila sie we wszystkich chustach (ma pokazny stosik) i nie widziala roznicy czy to zakard czy bambus czy 100% bawelny jesli chodzi o przewiewnosc. Nosila we wszystkich, a w upaly , wiadomo, nie chodzily w chustach, bo w samej bluzce jest goraco, a jak jeszcze na to dziecko zarzucisz to masakra.
Na lato kupie tylko jasna chuste, bo moja jest ciemna wiec za bardzo bedzie sloneczko przyciagac.

Iza ja to bede skracac mojego Leonka... Mam ogony lekko za kolana i wszystko ok, dopoki nie zaczelam po schodach wchodzic, prawie sie przewrocilam. Malo brakowalo.

dzis w koncu po ponad miesiacu czekania doatalam moja chuste!!!!!!!!!!!!!!!! co prawda mala ostatnio sie ''nawrocila'' i nie marudzi w wozku, moze zrozumiala, ze nie wygra :-) ale i tak zamirzam sprobowac ja ponosic :-) poniewaz spi to juz sobie poprobowalam na ''sucho'' podwojny x a jak wstanie to sprobouje ja zamotac i jesli jej sie spodoba pojdziemy na pierwszy chustowy spacerek ;-)

dzis w koncu po ponad miesiacu czekania doatalam moja chuste!!!!!!!!!!!!!!!! co prawda mala ostatnio sie ''nawrocila'' i nie marudzi w wozku, moze zrozumiala, ze nie wygra :-) ale i tak zamirzam sprobowac ja ponosic :-) poniewaz spi to juz sobie poprobowalam na ''sucho'' podwojny x a jak wstanie to sprobouje ja zamotac i jesli jej sie spodoba pojdziemy na pierwszy chustowy spacerek ;-)
fotki chcemy :)

dziunka, ja na lato kupiłam już MT.. i myślę, żeby sobie drugie mt uszyć z kawałka lollipopa..
ale w upały to wózka będę używac, bo to nie materiał grzeje najbardziej tylko miejsce gdzie łącza się ciała..
katrenki - a jaka chusta?

No wlasnie, ta moja znajoma (ona na forum to Monika999) chce uszyc mt i chce ja poprosic aby mi tez zrobila. Bo moze w koncu moj A bedzie nosil...

chusta zwykla najzwylkejsza z allegro na poczatek :-)
no wiec pierwsza proba sie odbyla :-) buntow zadnych nie bylo, mysle, ze wrecz jej sie to podobalo :-) wiazanie poszlo mi calkiem calkiem tylko musze sie nauczyc dobrze dociagac, ale wszystko kwestia wprawy :-)
moj pierwszy raz wiec badzcie wyrozumiale, ale wszelkie komentarze mile widziane :-)

Załączniki

• DSC01789.jpg
    DSC01789.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry