kerna-tego twojego M to normalnie udusic!!!!!!!!
dla czego on ci to robi?
wiem że łatwo jest mowic żebys sie nie denerwowała,ale w twoim stanie nie powinnas.a z dzdziusiem jest napewno wszystko ok i jeszcze bedzie szalec porzadnie w tom brzuszku.
a ja tak caly czas mysle czy ja czasem nie miala bym cos do ubrania dla Ciebie.z ciazowych ciuchów to ja nie mam za wele i nie mam eleganckich
.mam sukienke ogrodniczke bezowa-sztruksowa(ale nie wiem czy na wesele bedzie)chociarz moja koleżanka byla w 8 miesiacu w tej sukience na weselu.
natalineczka-a co do nocki,to nie przejmuj sie tą dziewczyna tylko porządnie sie z mężem przywitaj.;-)
a moi panowie nareszcie spią.tylko mój M mi gledzi że chce na internecie posiedziec.

wiec ja na jakis czas uciekam ale postaram sie jeszcze dzis usiasc.

wiem że łatwo jest mowic żebys sie nie denerwowała,ale w twoim stanie nie powinnas.a z dzdziusiem jest napewno wszystko ok i jeszcze bedzie szalec porzadnie w tom brzuszku.

natalineczka-a co do nocki,to nie przejmuj sie tą dziewczyna tylko porządnie sie z mężem przywitaj.;-)
a moi panowie nareszcie spią.tylko mój M mi gledzi że chce na internecie posiedziec.

wiec ja na jakis czas uciekam ale postaram sie jeszcze dzis usiasc.