reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Chwalą bo w czasie żaloby mowi się o zmarłych dobrze albo wcale, jak skonczy się żałoba i ochłoniemy to zacznie sie pewnie fala krytyki.

reklama
czy mozna powstrzymac gosiaczkkkkkka od wklejania tego samego postu na wszystkie nasze watki??????????

do gosiaczkkkka: podaj mi chociaz jede powod,dlaczego mialabym glosowac na twojego syna i jeszcze za to placic???? biorac pod uwage,ze rzadko sie tu pokazujesz i zwykle wtedy,gdy masz problem z zasilkami...

glosujemy na kilolka, bo uwielbiamy michasia a kilolek jest nam bliska, no i oczywiscie glosujemy za darmo,co tez nie jest bez znaczenia....
dzięki :-D ależ mi się milo zrobiło :-D

kilolek,napisalam tylko prawde

ps. a michas ma juz dziewczyne? :)
teoretycznie ma, bo mu ojciec załatwił, ale ja jej jeszcze nie widzialam na żywo a na zdjęciach nie przeszła przez sito matczynej krytyki, więc jak dla mnie to konkurs otwarty;-)
a co Amleka byłaby chętna? Bo taką laską to nie pogardzimy :-):-):-):-)

ja dzisiaj zwijam się z bólu. Boli mnie doslownie wszystko od jajnikow po zeby.
Wczoraj dostałam @ i znosze to wyjątkowo źle. 3 razy dzisiaj zasłabłam mimo, że @ nie jest zbyt obfita. a tak w ogóle to poprzedni mialam 22 lutego...

reklama
Do góry