Podobne tematy
- magda200843
- Ciąża, poród, połóg
- pooola
- Potrzebuję porady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękiczy mozna powstrzymac gosiaczkkkkkka od wklejania tego samego postu na wszystkie nasze watki??????????
do gosiaczkkkka: podaj mi chociaz jede powod,dlaczego mialabym glosowac na twojego syna i jeszcze za to placic???? biorac pod uwage,ze rzadko sie tu pokazujesz i zwykle wtedy,gdy masz problem z zasilkami...
glosujemy na kilolka, bo uwielbiamy michasia a kilolek jest nam bliska, no i oczywiscie glosujemy za darmo,co tez nie jest bez znaczenia....
teoretycznie ma, bo mu ojciec załatwił, ale ja jej jeszcze nie widzialam na żywo a na zdjęciach nie przeszła przez sito matczynej krytyki, więc jak dla mnie to konkurs otwarty;-)kilolek,napisalam tylko prawde
ps. a michas ma juz dziewczyne?![]()
hehe no to możemy zacząć swaty...mi sie michas zawsze podobal, wiec jesli amelka choc troche sie w mame wdala to jej tez przypadnie do gustu![]()
miejsce 18a co z konkursem marcowym? ktore miejsce?