reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:no::no::no:To jest daleko od tego szpitala:tak:
Ja roznie chodze na spacerki bo w sumie to stale gdzies indziej hehe;-):-)

może dla mnie blisko bo jeśli w obrębie 4 km to blisko:-D

A co do spacerku to przynajmniej widoki Ci sie zmieniaja i nie jest nudno:-D

U Nas ze spacerkami zaczynaja się znowu problemy bo Damian uczulony na Słońce i troche więcej smarowań mamy:baffled:
Ale w tygodniu wybieram się z dzieciakami nad malte coby Damianek poszalał przed tym szp3,+6italem

reklama
ze spacerku
4gri44.jpg

2vlpggh.jpg

eqqfd5.jpg

54g101.jpg

i z porannej zabawy z pieskiem:-D
28hmv76.jpg

dh95ki.jpg

witajcie
bylismy na wycieczce w Rudzie w parku. Fotki wyszly nam super potem wstawie...
chyba ze juz macie dosc:-p:-p:-p

patiiiiiii :szok: jak oni sie zmienili!!!! jej a najbardziej nicolka:-) ślicznotka malutka:-)
no zmienily sie - dzis patrzalam na zdjecia moje jak bylam malutka i Niki to cala ja:tak:
Pati no żyć nie umierać! Po tak ciężkiej i nieprzespanej nocce aż żyć się chce:-D:-D:-D
Dzieciaki super!!!!!!!!!!! A Malutka już nie taka malutka!! A dopiero co wyganiałyśmy Cie na porodówke:szok:
U nas słoneczko tak samo piękne, czekamy aż Mima się obudzi, jemy szybki obad i w śwait..tylko nie mamy pomysłu:dry::dry:

edit.
Już mamy plan na popołudnie.....
ehhh idziemy do kuzynki M. Małżeństwo, mają ponad 30lat i do tej pory starają się o dziecko....a ja tam z brzuchem wpadne..ehhhhhhhhhh
pamietam jak mnie wyganialyscie pamietam :tak::tak::tak:
no ale czas szybko leci
my własnie przyszlismy ze spacerku,pogoda cudna z +18C juppi superowo było :tak::tak::tak::tak:

Oliwka od razu padła,usneła w 5min i już chrapie:tak::tak::tak::tak:

pati ale Twoje dzieciaczki sie strasznie pozmieniały,Sewka nie poznałam dosłownie ale z niego kawaler się zrobił,bardzo wydoroslał a Nikola no to juz nie mały bobasek :-D:-D:-D:-D dosłownie wykapana mamusia :-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Sewewk inaczej wyszedl na tym zdjeciu - nie podobny do siebie dlatego:tak:
oto nasz dzisiejszy spacerek :-):-):-):-)
no cud miod malina
super fotki
a najlepsze w tych okularach oby dwie :tak:
a ja zaostalam sama w domku :tak: maksiu poszedł sie bawic do piaskownicy z pieskami naszymi :-D a maż pojechal do siostry zobaczyc do Krasnego bo ona po pierwszej chemii :-:)-:)-( wiec wypadało mu pojechac i zobaczyc jak siostra znosi to wszystko i jak sie czuje , ja nie pojechałam bo przeziebiona jestem a nie cce zeby sie zaraziła bo to teraz ma organizm oslabiony i szybko moze cos zalapac wec nie chce jej narazać jeszcze na jakieskichanie i kaszel:no::no::no:
Wróci przed 17 bo na 17 pojedziemy do Kosciółka:tak: wic tylko niecale trzy godzinki bede sama, no nie sama bo z a wami na BB:-):-):-):-)

Pati jak twoje dzieci szybko rosna ale to chyba tak jest ze obce rosna a swoje nie:-D:-D:-D:-D

Agnes widac ze spacerek udany dziecko zadowolone no i mamusia widac też , bardzo młodo wygladasz;-);-);-)
no tak zawsze tak jest cudze szybciej rosna:tak:
Probowalam ale aparat nie chcial objac mojego brzucha hehe:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Super foteczki:tak::tak::tak:

Moje etz teraz bardzo polubily bawic sie w piaskownicy:tak::tak::tak:
No i loda tez sobie kupilam ale w pudeleczku algide truskawkowa i bede pozerala do capucinko:tak::tak::tak:

Wlasnie zauwazylam ze tez jestes z Poznania:tak::tak::tak:

My bylismy na basenie i bylo super:tak::tak::tak:Dzieciaki nei chcialy wracac do domu:szok:tak Im sie podobalo:tak::tak::tak:
Dziewczynki zjezdzaly ze zjezdzalni i zaliczaluy neizle nury , Dominik szalal z kuzynem a my Mamuski siedzialysmy w jacuzzi i rozbijalysmy sobie boczki hehe:tak::tak::tak:

Na dworze tak cieplo ze mozna chodzic w krotkim rekawku:tak::tak::pranie sie konczy,pozniej wstawie drugie,za chwile bedzie obiadek a pozniej chyba wezme sie za mycie lazienki i ubikacji,chociaz wolalabym poodpoczywac:tak::tak::tak:
Nastepnym razem porobie fotki bo dzisiaj aparat zostawilam w szatni:no::no::no:
dowikla jak Ty brzucha nie masz :-p
na basen to tez bym sie przeszal
Pati sliczne dzieciaczki a Nikola podobna do ciebie
dziekuje - no Niki do mie podobna z czego sie ciesze :laugh2:
Agnes super fotki:tak: ja tez zaraz jakąś wstawie :rofl: ale zbytnio nic nie wyszło:eek:
no i gdzie fotki ???

mala sie obudzila wiec zmykam do niej
potem powstawiam zdjecia z dzisiejszej wycieczki

Cześć dziołchy:-)
Wróciliśmy z rodzinnej posiadówy i wcale nie było tak źle. Zjechało się pół rodziny, do tego dzieci małe, Michał miał się z kim bawić:tak: Było bardzo przyjemnie:tak:
Szkoda że aparatu nie wzięłam, ale kuzynka porobiła sporo fotek, to za tydzień moze mi prześle:-)

Medea no jaaaa szok!! Jesteś mega laska!! Śliczny usmiech, śliczna mama, synek pierwsza klasa!!!! Tatuś zabawia..no kurcze super rodzinka:tak::tak:
Agnes Olwika zadowolona, super fotki:tak:
Julia:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: znowu temat kopytek!!:-D:-D:-DJa jestem specem od wywlekania tego tematu:-D:-D:-D
dorotka lodyyy mniam!!Powodzenia w załatwiani spraw!!!
Dowikluś...boczki....hmmmm....na moje to granatniki by się przydały:-D:-D:-D:-D

a słuchajcie tu jaka jazda!!!
W Krosnie jest taki mega duzy szmateks. Ja często tam bywam i od kilku tyg. taka fajna babka tam sprzedaje. Wczoraj też tam wstąpiłam i gadałam ja o bluzkach większych na mnie itd...
Dzisiaj u tej kuzynki zjechała sie rodzina mojego i ta babka też!!! Ja szok!! I z tekstem do niej "o matko to pani???"
babka na mnie oczy, a ja tłumaczę że wczoraj przecież gadałysmy w sklepie!!! A ta o matko boska mało zawału nie dostałąm myslałam, ze cos Ci zrobiłam:-D:-D:-D
Okazało się, że to jakaś rodzina no i mojego M zna od dziecka:-D:-D:-D Świat jest mały:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry