kerna
http://www.lauraziobro.pl
Ja mam polowkowe na 3 maja, bede w 20 tygodniu, tutaj onionek chyba pisala ze ma 4 maja no to bedziemy sie razem stresowac, lekarz ostatnio mi powiedzial ze to badanie z dwojka dzieci trwa godzine!!! ja pierdziele zesikam sie tam chyba z 5 razy...

uwielbiam takie posty;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)Kerna kochana GRATULACJE moja kolezanka miala również założony szew i urodziła zdrową niunie 3 dni po terminie mimo iz mała tez była bardzo nisko ułożona wiec głowa do góry)
no tak, mamy o co się martwić, ale nadzieję trzeba mieć. Przestraszyłam się tej jej miny jak odsuwała bieliznę coraz nizej i nizej i nie mogła chwycić główki....no ale jak już czytałyśmy będzie dobrzedzień dobry :-)
Kerna super wiadomość z tą Twoją maleńką dziewczynką- gratuluję serdecznie !
I uważaj na siebie, u mnie całkiem podobnie. Pessar podtrzymuje macicę i nietzrymającą już szyjkę, i mam żyć jeszcze wolniej z przewagą leżenia, na twardnienie macicy dostałam nospę, zażywam i jest znacznie lepiej. Żadnych hormonów nie mam, bo nie ma na szczęście krwawień. Uważajmy na siebie i dzidzię a wszystko będzie OKI ! :-)

no widzisz..szkoda tylko, że taki przypadek mamy na wrześniókachhjeka
Kerna po pierwsze ogromnie gratulacje
a i uwazaj na sibie,duzo lez
super i ciesze sie ze na cos moj przypadek sie przydaje

No to teraz zekamy na pozostałe super wieści

asiek ale byłyby dopero jaja jakby się urodziły same chłopaczki