vanilka - nie dziwie sie tez bym w niej chodzila nie zwazajac czy to pizama czy co! Biorac dzis z Ciebie przyklad laze w leginsach i tshircie z krolikiem, troche tylko mi pupe zaslania i sie zastanawiam czy te uda nie przeraza wszystkich na szkole rodzenia, wiec musze image swoj przemyslec, z kozakami to wyglada super, ale bez uda sie robia wielkosci filarow
aisim - ja Ci juz pisalam, ze Cie podziwiam pracujaca bussinesmamo! Dobrze, ze tata sie przylaczyl do pomocy, tylko absolutnie tam nic nie dzwigaj!!
louise - nie chce Cie brakiem kupy straszyc, ale w 3 trymestrze wraca ta przypadlosc i sliwka nawet nie jest do konca skuteczna, trzymam kciuki by Cie ominelo!
dzamena - dalabys linka na ten dzbanek?? bo ja nawet orientacyjnie nie wiem jak to wyglada ;/
emih - dziekuje Ci kochana za stronke i za info o szczepieniach, ja w goracej wodzei jestem kapana i analizowac musze wszystko po 100 razy, no i ponoc te szczepienia sporo kosztuja, wiec wolalabym sie przygotowac na biedny sierpien! choc tak sobie pomyslalam, ze pewnie to z becikowego pojdzie!!
aneta - jojku, a ja tak nie cierpie prasowac, ze dla mnie przeprasowanie koszuli to jest katorga, jakbys mnie spotkala na ulicy to Pewnie GNIECIUCHEM bys mnie nazwala
gregorka - kto zwyciezyl? poczucie obowiazku czy len?

-jak cos mozesz liczyc na swoja mnie jako Klientke w stolicy do prasowania koszul o ile "zdzierac" nie bedziesz za bardzo
emih - lacze sie w bolu z Twoim zapchanym nosem, ja tez juz zapomnialam jaka mam barwe glosu!
- Twoje dziecko bedzie podbijac swiat juz niebawem! Rozneglizowane przy framudze - ho ho!!
justa - odzywaj sie czesciej, bo jak widze tego Twojego avatarka to mi sie usmiech pojawia od ucha do ucha
agatha - tez mam ostatnio napady, potanczylabym, sponiewierala sie butelka rozowego wina carlo rosi i poopowiadala bzdury, ostatnio jednak siedzialam na posiadowce do 2:30 (dzieki coli, ktora mnie przy zyciu trzymala) i sluchalam calusienko trzezwa tych nawalonych tekstow

zgroza!
madzik - mam nadzieje, ze Ci pogoda dopisze na tym weekendzie, ale w razie co wez Ty stos kocow by sie poprzykrywac!!
aisim - mnie mala obkopuje wszedzie i tez zaczelam czuc takie uciski na miednice, a czasem nawet na odbyt - ponoc to normalne i zwiastun cwiczen macicy przed porodem. :/ - ale ja mam wrazenie ze moj lekarz to luzak, wiec chetnie skonfrontuje z opinia innego! wiec daj znac prosze!
tweenie - dobrze, ze z serduchem wszystko gites, a z tego dzbanka po przegotowaniu to Ty pijesz wode zamiast niegazowanej? dajcie prosze linka na ten dzbanek!!
mruczka, dzamena - matko wy naprawde cwiczycie same w domu ot tak! Jojku, ale ze mnie len smierdzacy!!
geperty - no to M. sie postaral z przeprowadzka - niespodzianka!!
maruska - witam

dzieki za propozycje pomocy przy pracy mgr! HR z zamilowania i HR z wyboru. Prace bede pisac o dordztwie personalnym, bo sama w Anglii pracowalam poltora roku i w Polsce rowniez, wiec mam dobre zaplecze, chcialam troche bardziej miekko o jakiejs autoprezentacji, motywowaniu, ale promotor stwierdzil, ze nie marnuje sie takiego doswiadczenia, wiec o!

ze zgaga mam nadzieje mialam jednorazowe spotkanie za to zaparcia sa moja zmora codziennie!!
- co do prasowania dzieciecych ubranek - ja wychodze z zalozenia ze raz po pierwszym praniu wystarczy!!
ewcik - moj gin tez mowi, ze 2 kg w miesiac to dobrze!! skad te odmienne opinie? co do rozstepow nie martw sie! w razie co mozna po porodzie pojsc na zabieg taki laserem i tak wiadomo ze jak sie ma predyspozycje to beda! W wiekszosci przypadkow wyskakuja po porodzie, wiec pewnie do tego grona dolaczy jeszcze troche z nas! powodzonka na szkole i u gina!
tifffi - te kolektory brzmi swietnie, mozna o tym gdzies poczytac na necie? skad wzieliscie na to pomysl? mowisz, ze gmina sama sie stara o dofiansowanie z unii?
madzik - ja bym marzyla o wadze +7,5, ja obecnie mam prawie 2 razy wiecej mianowicie 11, wiec generalnie tragos!! A Ty jeszcze masz cc wczesniej! :/
mysza - ale narobilas smaka na obiadek taki!! az slinka leci!
matko swieta paczka pampersow za 50 zl starcza na tydzien! Jojkus! I teraz to tak juz bedzie, zamiast kremu na noc - pampersy! :/
ja dzis pochlonelam ze 100 stron "ciezarowka przez 9 miesiecy, jestem juz na 22 tygodniu, wiec pewnie zaraz nadrobie! Obzeram sie truskawkami, winogronami, popijajac kakao!
Zaraz zmykam na szkole rodzenia do 21:00, wiec pewnie poczytam was z rana.
Buziaki w brzuchalki!!