geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Vanilka super się udało ze szkołą pod nosem, mi się tak udało z przedszkolem :-).
Kama dziwne dla mnie z tym cukrem, może jeszcze jakbyś na górnej granicy miała, a tak to wg mnie wyniki dobre, chyba nie masz co się tak stresować ;-).
Atabe na żylaki najlepsza profilaktyka, nawet jak nie widzisz teraz rezultatów stosowania maści, nie przestawaj smarować, bo oszczędzi ci ona kolejnych i nie chogi odpoczywają nieco wyżej niż pupa
, a jak już się pojawią, to tylko chyba chirurgicznie można je usunąć.
Asieńka za takie chodzenie po ulicy z głową w chmurach i ze słuchawkami, to masz ode mnie burę
, boszsz, pomyśl o sobie, dziecku i kierowcach. Ja wprawdzie tragicznych zdarzeń nie miałam, ale jednego razu pomimo zielonego światła nagle gościu przede mną zaczął hamować dęba, więc ja też, absy zadziałały i nie wjechałam mu w dupkę, za to ten za mną nie miał tyle szczęścia i jak mi przywalił, to myślałam, że mi szyja pęknie z bólu, na dodatek jechałam z Nikusiem ale dobry fotelik i 5-pkt pasy sprawiły, że się bardziej wystraszył, niż gfo bolało, czekając na policję straciłam 2 godziny, auto rozbite, szlajanie się po ubezpieczalniach
, a to wszystko dlatego, że ktoś bezmyślnie wszedł na ulicę
.
Mruczka ale cię M. łatwo udobruchał
.
Tweenie gratuluję udanej wizyty u gina
, a serduszko lepiej kontrolować, nawet jak to po przeziębieniu.
Louise to twój M. ma fochy jak baba w ciąży
, o w takcie czytania widzę, że już kilkakrotnie padły te słowa
. A przeciągać się to pod koniec ciąży wolno, tuż przed porodem, a teraz raczej nie, tak samo jak wieszać firanek itp.
Tiffi to faktycznie pracowity dzień miałaś i w miarę owocny.
Keeejt podobno krążek nie taki straszny, a spełnia świetnie swoją rolę
, o właśnie ci Agatha odpisała.
Magdzia życzę ci tej obrony w maju i poznania płci
.
Ewelad ja tak jak ty pranie strzepuję i pięknie wieszam na suszarce, żadnych zagniotków nie ma :-).
Dzamenka najlepsze są te prezenty z których się cieszymy, bo np. jak dostanę od ciotki imbryczek z talerzem, albo wazon, to jestem załamana, ale cóż zrobić trzeba podziękować, a potem upchnąć w szafie
.
Aisim skoro wnoszenie mebelków znaczy, że już finish, więc niedługo będzieszsię cieszyć spokojnymi wieczorkami w pięknym otoczeniu
.
Juusta jak to kafelki poodpadały
, chyba da się coś tam zeskrobać i na nowo przykleić
.
Madzik po raz kolejny udanego weekendu życzę
. My mamy (na spółkę z mojąmamą i jej M.) piętrowy letniskowy domek w lesie nad jeziorkiem 50km od Gdańska, chyba w ten weekend pojedziemy zamontować pompę do wody i zobaczyć jak tam po zimie, ale tylko na dzień, a jak się zaczyna sezon to co weekend tam jeździmy, z tym, że bardziej do roboty, bo jest w złym stanie i lata zlecą zanim go wyremontujemy, ale woda jest, kuchenka gazowa też i duuużo miejsca do spania :-).
Emih no właśnie sobie wyobrażam twoją Kasieńkę, która jak gwiazda TV wywija na środku sali, rewelacja
.
Byłam wczoraj w Makro i jak wróciłam to zastałam przemeblowane mieszkanie
, M. przeniósł łóżko z sypialni do dużego pokoju, oczywiście fotele musiał porozstawiać po kątach, ale i tak jest dużo miejsca, więc spokojnie mogę tak mieszkać ze 2 tygodnie :-), na dodatek ochrzciliśmy wczoraj "nowe" miejsce do spania
, więc dzień wyjątkowo udany (dlatego nie miałam czasu na BB). Miluszka w związku z tym, nie wiem jak się śpi z nowymi roletami, ale po remoncie skomentuję, Jedyneczka wtedy również nie omieszkam wstawić fot
.
Kama dziwne dla mnie z tym cukrem, może jeszcze jakbyś na górnej granicy miała, a tak to wg mnie wyniki dobre, chyba nie masz co się tak stresować ;-).
Atabe na żylaki najlepsza profilaktyka, nawet jak nie widzisz teraz rezultatów stosowania maści, nie przestawaj smarować, bo oszczędzi ci ona kolejnych i nie chogi odpoczywają nieco wyżej niż pupa
, a jak już się pojawią, to tylko chyba chirurgicznie można je usunąć.Asieńka za takie chodzenie po ulicy z głową w chmurach i ze słuchawkami, to masz ode mnie burę
, boszsz, pomyśl o sobie, dziecku i kierowcach. Ja wprawdzie tragicznych zdarzeń nie miałam, ale jednego razu pomimo zielonego światła nagle gościu przede mną zaczął hamować dęba, więc ja też, absy zadziałały i nie wjechałam mu w dupkę, za to ten za mną nie miał tyle szczęścia i jak mi przywalił, to myślałam, że mi szyja pęknie z bólu, na dodatek jechałam z Nikusiem ale dobry fotelik i 5-pkt pasy sprawiły, że się bardziej wystraszył, niż gfo bolało, czekając na policję straciłam 2 godziny, auto rozbite, szlajanie się po ubezpieczalniach
, a to wszystko dlatego, że ktoś bezmyślnie wszedł na ulicę
.Mruczka ale cię M. łatwo udobruchał
.Tweenie gratuluję udanej wizyty u gina
, a serduszko lepiej kontrolować, nawet jak to po przeziębieniu.Louise to twój M. ma fochy jak baba w ciąży
, o w takcie czytania widzę, że już kilkakrotnie padły te słowa
. A przeciągać się to pod koniec ciąży wolno, tuż przed porodem, a teraz raczej nie, tak samo jak wieszać firanek itp.Tiffi to faktycznie pracowity dzień miałaś i w miarę owocny.
Keeejt podobno krążek nie taki straszny, a spełnia świetnie swoją rolę
, o właśnie ci Agatha odpisała.Magdzia życzę ci tej obrony w maju i poznania płci
.Ewelad ja tak jak ty pranie strzepuję i pięknie wieszam na suszarce, żadnych zagniotków nie ma :-).
Dzamenka najlepsze są te prezenty z których się cieszymy, bo np. jak dostanę od ciotki imbryczek z talerzem, albo wazon, to jestem załamana, ale cóż zrobić trzeba podziękować, a potem upchnąć w szafie
.Aisim skoro wnoszenie mebelków znaczy, że już finish, więc niedługo będzieszsię cieszyć spokojnymi wieczorkami w pięknym otoczeniu
.Juusta jak to kafelki poodpadały
, chyba da się coś tam zeskrobać i na nowo przykleić
.Madzik po raz kolejny udanego weekendu życzę
. My mamy (na spółkę z mojąmamą i jej M.) piętrowy letniskowy domek w lesie nad jeziorkiem 50km od Gdańska, chyba w ten weekend pojedziemy zamontować pompę do wody i zobaczyć jak tam po zimie, ale tylko na dzień, a jak się zaczyna sezon to co weekend tam jeździmy, z tym, że bardziej do roboty, bo jest w złym stanie i lata zlecą zanim go wyremontujemy, ale woda jest, kuchenka gazowa też i duuużo miejsca do spania :-).Emih no właśnie sobie wyobrażam twoją Kasieńkę, która jak gwiazda TV wywija na środku sali, rewelacja
.Byłam wczoraj w Makro i jak wróciłam to zastałam przemeblowane mieszkanie
, M. przeniósł łóżko z sypialni do dużego pokoju, oczywiście fotele musiał porozstawiać po kątach, ale i tak jest dużo miejsca, więc spokojnie mogę tak mieszkać ze 2 tygodnie :-), na dodatek ochrzciliśmy wczoraj "nowe" miejsce do spania
, więc dzień wyjątkowo udany (dlatego nie miałam czasu na BB). Miluszka w związku z tym, nie wiem jak się śpi z nowymi roletami, ale po remoncie skomentuję, Jedyneczka wtedy również nie omieszkam wstawić fot
.
to tak apropo pytania Dzameny ;-)