reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Pogoda cudna i sama sloneczko za oknem,wiec pewnie po sniadanku od razu wyjdziemy na dwor:tak::tak::tak:Mlode pospaly do 8;30,wiec mam nadzieje ze nie beda jakies marudne
Mi sie nic nie chce i psikam jak porabana:no::no::no:A do tego @ sie zbliza wielkimi krokami:no::no::no:

LUNKA
Zdrowka dla malej:tak::tak::tak:

ANACONDA
O faktycznie ten rower jest zdecydowanie za maly dla Majki

reklama
Natali ja nie mam zamiaru pomagać w spełnieniu tej wróżby. Bojęsię kolejnej ciąży-albo raczej porodu!
A siostrzeniec to taki pączus hehe, słodki.
No i "Mikołajka" już ściągam.
az taki straszny był??
drogi nie ogladalam bo czekam na lektora, ostatnio u mnie zero koncentracji i napisy w gre nie wchodza:no::-D:-D
No mysle ze sie nie przeterminuje :-D:-D:-D:-D:-D
Ale mnie ostatnio piersi bolą tu koło sutka :szok::szok::szok::szok:
a moze cos sie kluje ale w innym miejscu?
Ana alebym wciągnęła taką fasolkę, jaaaaa, ale mi smaka narobiłas. Tylko samej sobie to tak średnio gotować. Mój nie lubi , a mała chyba jeszcze za mała.
czarek juz dawno jadł :tak::tak::tak:
na poczatku samo miesko z warzywkami i sosikiem a od jakichs 3 miesiecy je juz z fasolka:tak::tak::tak:
specjalnie dla niego troche dluzej ta fasolke gotuje az pospadaja te skorki twarde:tak::tak:
hehhehe chudzinko trzeba bylo sobie na póżniej zostawić jakby Ci się bardziej przytylo ;-)
nie no troche zostawilam sobie luzu, najbardziej nogawki zwezalam, ale tez nie az do oporu tylko luzik jest:tak::tak::tak:
a zwezylam ojakies 6 cm:szok::szok: kazda nogawke:tak:
mato jaka ja chuda jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Wsiąkłam na chwilkę, hehe.
Nie iwme jak z katakiem, bo śpi, ale śpi spokojnie wiec mam nadzieję że to jednonocna pryzgoda. Pogoda ładna się szykuje, więc zabiorę ją na dwór, niech się odkatarzy do końca, hehe . No chyba, ze będzi emaiął temp, bo w nocy misie pociła bidulka, ale temp nie dała zmierzyć, a męczyć już jej za bardzo nie chciałam. Jak dawałam jej kaszkę, herbatkę to tylko-mamusiu, nei dizęuję,iź, chcę spać, tylko biedna spac nie mogła...
bidulka, ja niestety mam to samo, tez z katarem sie uporac nie moge:no::no:
ale na szczescie w spaniu mu nie przeszkadza:tak::tak:
juz wczoraj mial taki fajny suchy a teraz znow leje sie jak nie wiem, niepotrzebnie mu chyba nasivinem na noc zakroplilam:no::no:
czytam, czytam... składam... i ni chu chu połapać się nie mogę.:no::-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie.
Zimno jakoś.:crazy: Lecę napalić.:dry:
bo tam na poczatku byl cytat z moim postem :-D:-D:-D
ale na poczatku zabraklo
i nie wkleilo jako post tylko jao tekst:-D:-D:-D:-D

witam sie z rana, zaraz zmykam chalupe ogarnac i na podworeczko wybywam bo ani chmurki nie widac:tak::tak::tak:
porobie zdjecia jakies to pozniej wkleje:tak::tak::tak:
jakby ktoras chciala zobaczyc nasze piekne olokice to na nk jest specjalny profil Ogorzelec, Powiat kamienna gora :tak::tak::tak::tak:
juz misie tu mlody laduje
wlacze u baje
sprzatne w spokoju i mykam na spacerek:tak::tak::tak:

Moje z kolei sa bardzo chetne do pedalowania i Wiktoria juz normalnie jezdzi bardzo szybko na tym trzykolowcu a Klaudi ciezko idzie bo nie do konca dosiega do pedalow:tak::tak::tak:
Dlatego chce przetestowac te na czterech kolkach 12" i mysle ze jak sobie poradza to niedlugo zaczniemy nauke na dwoch kolkach:tak::tak::tak:

WIKI
Ja mysle ze mala sama do tego dojdzie jak ma pedalowac i zanim sie obejrzysz bedzie juz niezle smigala:-):tak:takze cierpliwosci kochana

reklama
Do góry