reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
liliti,
chwala bogu, ze wszystko jest dobrze. mialas tu niezle mentalne wsparcie. chyba kazda z nas jeszcze przed zasnieciem o tobie myslala. ;-)

witam ponownie ja wstalam standardowo przed 7 zjadlam sniadanie na chwile weszlam na forum i odlot i znowu poszlam spac jak zwykle:) i niedawno wstałam pogoda widze ze słoneczna ale pewnie zimno jest:(

liliti- Bóg czuwa nad Tobą i Sonią wszystko bedzie ok zobaczysz malutka bedzie duża i silna jak sie urodzi

gosiagro- moja koleżanka brała te leki co Ty do 36 tyg ciązy jak skonczyl sie ten tydzien odstwili lek i od razu dostała skurcze cała noc sie męczyła pojechała na nastepny dzien do szpitala ale troche jej przeszło po zajeciach w szkole rodzenia znowu ja złapało poszla na ktg a tam skurcz za skurczem zostawili ja na oddziale i lezała tam tydzien jeszcze bo powstrzymywali skurcze bo synek był malutki dali sterydy na wzrost kroplówki i w 37 zrobili jej cersarkę bo maly byl posladkowo ułozony, wierze ze dasz rade tez wytrzymać czego sie nie robi dla maluszka:) i dużo zdówka dla Ciebie i dla męża

lasposa- karo robiła sesję

A ja zaczynam pranie ciuszków Julki :D Właśnie pierze się pierwsza część, jak starczy miejsca na suszarce to dzisiaj jeszcze jedno wstawię... Szczególnie, że dzisiaj we Wrocławiu jest słonecznie więc pranko szybko wyschnie :D
Część rzeczy muszę poprać ręcznie, najbardziej zastanawiam się jak powiesić takie maciupkie skarpetki ;) bo spinaczy nie posiadam (chyba że się zaopatrzę na ten cel).
ja tez jak pralam skarpeteczki to zastanwiałam sie jak je powiesic ale porozkladałam na suszarce je na innych ciuszkach i slicznie powysychały:)

:-) Witajcie laseczki

Wstałam po 10 tej,ale tej nocy nie spałam dobrze. W sumie to jestem wystraszona ,niewiem czydzwonic do gina czy jeszcze poczekac troche .

Brzuch mnie tak bolał cała noc :-( jak na @ i w sumie teraz rano tez troche,ale czuje,ze przechodzi. Czy to moze byc wina mojego wczorajszego goracego prysznica? Kurcze sama juz niewiem.​

Paula tak ci współczułam tego lezenia,ze teraz sama chyba bede leżeć jak nie gorzej.:baffled:

jestem z Rusocina ( w stronę Dolska ) a co do lekarza to Adamski, jestem na prawde zadowolona:)
a ciebie kto prowadzi?
A pana Adamskiego mialam przyjemnosc poznac w szpitalu...bo na poczatku ciazy wyladowalam w szpitalu i bylo podejrzenie ciazy poza macicznej:( Ja chodze do doktora Szymoniaka,jestem zadowolona:)
Dokladnie na kiedy masz termin? masz juz jakies skracanie szyjki lub cos? pytam bo niechce mi sie juz wertowac tych wszystkich stron hihi:)

:-) Witajcie laseczki

Wstałam po 10 tej,ale tej nocy nie spałam dobrze. W sumie to jestem wystraszona ,niewiem czydzwonic do gina czy jeszcze poczekac troche .​

Brzuch mnie tak bolał cała noc :-( jak na @ i w sumie teraz rano tez troche,ale czuje,ze przechodzi. Czy to moze byc wina mojego wczorajszego goracego prysznica? Kurcze sama juz niewiem.​

Paula tak ci współczułam tego lezenia,ze teraz sama chyba bede leżeć jak nie gorzej.:baffled:
oj widzisz
jeśli prysznic byl mocno gorący to mogło to miec jakis wpływ polez i zobacz jesli nie przejdzie to zadzwon do lekarza wez sobie nospe i odpocznij:)

paulka- ja tez mam wrażenie ze brzuch mi opadł jakoś zreszta od poczatku mialam nisko brzuch zreszta juz pisałm o tym kiedys i przez ostatni tydzien nic mi nie przybrało nadal 106 cm we wtorek wizyta wiec zobaczymy czy cos dalej sie posunelo czy stoi w miejscu

a moja mala kokoszka tak harcuje w brzuszku ze juz mnie caly boli chyba jakies szpagaty ćwiczy:) hi hi

hefi- nie ma za co:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewelo moze warto zadzwonic do lekarza? z tego co slyszalam to niedobrze jak boli brzuch jak na @ i do tego sa skurcze.... Bedziesz spokojniesza jak zadzwonisz, lub moze cie wezwie na kontrole

Do góry