reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Dziekuje za zyczenia to takie mile :):):) Sama prawie zapomnialam :p
Marta Wszystkiego najlepszego, kolejnych lat w szczęsciu, zdrowiu i milości:):):)
marz ale sie osmialam z Twoich fotek :D:D
madzienka super zdjecia,spacerek udany widzac, ale laski z Was :) nie wiesz czasem ile sie placi za to przedstawienie?
anaconda widze, ze uwielbiasz obiadki gotowac:p to tak jak ja:p:p

Jak zwykle nic mi sie nie chce, ale mam w planie zrobic spagetti :) pozniej jakis spacerek na plac zabaw. A jak wasze wczorajsze wycieczki do Botanika i Skansenu?
Proszę sie częstować :):) Sama pieklam :p

Ostatnia edycja:
reklama
Sienio, Misia i Marta dla Was serdeczne życzenia aby miłość zdrowie i uśmiech na twarzy Was nigdy nie opuszczały.Zobacz załącznik 239412
Przepraszam że tak grupowo ale się nazbierało a ja się śpieszę bo Gabi śpi już prawie godzinę i pewnie zaraz wstanie.
Madzienka pięknie prezentujecie się na Krakowskim!
widzę że spotkanie udane, na pewno pogadałyście sobie ze hej!
Ja miałam miły weekend sobota w Kazimierzu a niedziela w Puławach, wczoraj gabi troszę świrowała bo nie chciała spać w dzień ale poza tym taka przyjemna pogoda sprzyjała spacerom i spędzaniu czasu na świeżym powietrzu,
moja księżniczka sie obudziła dokończę później.

No ładnie, chciałam spokojnie napisać Wam życzenia, a niestety mała po 10 minutach spania już płacze:wściekła/y::wściekła/y: na razie więc:
Marta wszystkiego najlepszego, dużo miłości z okazji rocznicy ślubu!!!!
Sienio 100 lat, 100 lat i w każdym dniu takiego słoneczka w życiu jak dziś za oknem świeci:tak::tak::tak::tak:

Witam Was babeczki bardzo słonecznie
Widziałam zdjęcia ze spotkania i bardzo Wam zazdroszczę. My wróciliśmy wczoraj jeszcze zahaczyliśmy wieczorem i botanika tak przed zamknięciem.
Misia Życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć. Zobacz załącznik 239436
Marta Z okazji jakże pięknych Godów życzymy Wam abyście
dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze
uśmiechnięci , zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.
Zobacz załącznik 239437

Sienio Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie, szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
Zobacz załącznik 239438

Wszystkim chorowitym szybkiego powrotu do zdrówka.

Sienio W Dniu Urodzin Mało zmartwień i agresji, żadnych stresów i depresji. Dużo śmiechu i radości, wiele szczęścia i miłości.

Marta1981
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!

Anaconda27 miłego prania dywanów, i oby szybko wyschły.:tak:
Maltanka,Madzienka miłego spacerku.
talia super że weekend fajnie spędziliście.

Witam się poniedziałkowo. My już spacer zaliczyliśmy i Kubuś tradycyjnie przed 10 zasnął. Ja pranie rozwiesiłam , a teraz idę prasowanko robić. Później pewnie spacerek znów . Miłego dzionka.:-)

hej:))

Fornetka jak tam się czujesz??? coraz bliżej do konca:) fajnie bo i fajna pogoda sie robi:))

wszystkiego naj wszystkim świętującym (grupowo co by nikigo nie pominąć)

u nas troszke lepiej ale hania ma taka pupke odparzona od tych kup ze szok....by to minelo szybko:))

kanikas czuje się jak bym siedziała na minie tylko czekać kiedy odpalę , ale tak w ogóle to zaczynają mnie łapać skurcze wiec coraz bardziej sie stresuje.

Senio WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN SAMYCH RADOSNYCH CHWIL W ZDROWIU I SZCZĘSCIU I OBYSCIE JAK NAJSZYBCIEJ BYLI JUZ NA STAŁE W KOMPLECIE!!!!
Zdjecia to nic gdybys ty to na żywo widziala
Marta DUŻO MIŁOŚCI, SZACUNKU I WYTRWALOSCI NA DALSZE LATA MAŁŻENSTWA!!!
Twoj mały łobuz jest naprawde niezly aparat
Maltanka, Madzienka udanego spacerku chociaz chyba dzisiaj troszke wieje
Antuanet ale ty szybka kobita jestes
Fogia oby skurcze zapowiadaly juz porod i abys nie musiala dlugo czekac
Kainkas biedna Hania musi byc to nieprzyjemne szbkiego powrotu do zdrowia
Anet pochwal sie swoim talentem
Talia super ze weekend sie udal

A my siedzimy w domu Mateusz niby ok czasem tylko kaszlnie ale tak sie ciagnie caly cas ala za to ja z M od przedwczoraj cos zaniemolismy. W gardle drapie kaszel no i troche katar, dobrze ze wczoraj wieczorem zupke ugotowalam to dzisiaj nie musze stac w kuchni.
Milego dnia dziewczyny

kainkas zdrówka dla Haneczki, biedactwo :(
fornetka znam to uczucie i pod koniec dnia myslisz sobie " dzis już jednak nie urodzę" :p co pózniej przeradza sie w " już mi tak zostanie" :D:D:D
madzienka, maltanka milych spacerków! :)
antuanet daj znac jakbys sie wybierala na spacerek :) tylko tak wiesz, 20 minut wczesniej :D:D

Patrze siebie przez okno a tam pranie wszyscy sasiedzi susza, to im pozazdroscilam i piorę i ja :D:D tzn jakby to moj mąż stwierdzil " pralka pierze" :D:D

madzienka juz wszystko wiem co do teatrzyku :D Wstep 15 zl i mozna zostac pozniej na sali :) Tak jak mowilas trzeba byc wczesniej jakies 15 min :) Pani dodala, jeszcz, ze i tak poczekaja jakies 15 min :) No ale wiadomo lepiej byc te 15 min wczesniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Sienio ale masz talent zazdroszczę u mnie z pieczeniem cieniutko:)
fornetka chyba już się zbliża Twój dzień oby szybciutko poszło będziesz prze szczęśliwa.
marz nie dawajcie się tym wirusom!
kanikas u Twojej Hani problem z nadmiarem a ja znowu oczekuję kiedy mojej Gabi zechce się zrobić kupkę bo ostatnia była w piątek. Wietrz Hani pupcię i często zmieniaj pieluszki to minie to odparzenie.
Ja dokarmiam Gabi na wieczór Enfamilem i nawet dojada wczoraj byłam zdziwiona bo jak nacisnęłam pierś to sikało mleko a ona nie chciała już pić laktator też już nic nie ściągał może wiecie skąd taka sytuacja?
My zarz ruszamy na spacerek i małe zakupy bo mam ochotę zupkę z fasolki szparagowej ugotować może Gabi nie zaszkodzi.

Do góry