reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday ale wiadomosc:-):-):-):-):-) :rofl2: kurcze chyba nie usnę tak sie ucieszylam:rofl2: wiem, ze wiadomosc jeszcze nieoficjalna, ale dzieki wielkie:tak: Wygladalysmy Cie dzis z Antuanet, bo na plac przyszly 2 grupy dzieci z przedszkola, ale niestety nie Twoja:-(
fogia dobrze, ze juz po chorobie:tak:

Po pierwszym spacerze Julka byla tak zmeczona, ze ledwo do domu doszla:-D w sklepie wypila caly soczek w pudeleczku. W domu wziela soczka i polozyla sie do lozka i nic jej nie przeszkadzalo, nawet mnie nie potrzebowala:laugh2::laugh2:

reklama
z tymi fotelikami to aż włosy dęba stają ....

a już podziwiam tych którzy kupują foteliki w marketach za 30 zł ....

czekam na ciąg dalszy o 22 :)

anet ukłony w stronę talentu:tak: ale Karolinka już duża, kurczę a jeszcze tak niedawno pokazywałaś nam taaakie maleństwo
madzienka brawa dla Julci za ząbeczki
fornetka i jak samopoczucie ?
karlita ała współczuję obtarcia, nic przyjemnego, a ja ostatnio jak kupiłam buty w ogóle mnie nie obtarły. No co Ty przestań, ładnie wyglądasz.
kainkas jak tam odparzenia u Hani, schodzą?
sienio postaram się, do serwisu mam na 8.00, pewnie z godzinę im zejdze.
fogia to dobrze, że z Filipkiem już lepiej.
mandziula no to łączę się w bólu, ja też nie mogę spać przez ten cholerny księżyc:wściekła/y: i wszystko mnie denerwuje.

co do fotelików, to włączyłam jak się już kończyło buu... ale też się dziwię ludziom co kupują foteliki made in real tesco czy jakiś inny szajs, jak można być takim idiotą, żeby nie zdawać sobie sprawy z bezpieczeństwa. :wściekła/y: co poniektórzy są święcie przekonani że to super towar.

sienio te chicco w testach bezpieczeństwa też nie wypadają za dobrze niestety:no:

ja położyłam małego i oglądam jeszcze Lisa na dwójce, ale zaraz chyba idę w kimono.

sienio my kupiliśmy fotelik razem z wózkiem i to był duży błąd ... nigdy więcej!! dobrze że nie mieliśmy dłuższych tras .... ogólnie mało jeździliśmy teraz Gabi ma Kiddy 9-36 przynajmniej wiem że jest bezpieczna :) "mam nadzieję zę jest bezpieczny tak jak piszą :baffled:"

Zobacz załącznik 239713Zobacz załącznik 239714

karlita ała współczuję obtarcia, nic przyjemnego, a ja ostatnio jak kupiłam buty w ogóle mnie nie obtarły. No co Ty przestań, ładnie wyglądasz.

no ja nie sądziłam że sportowe też obcierają ... ;) no cóż bywa ;)

co do wyglądu koniec tematu :sorry2:

ja położyłam małego i oglądam jeszcze Lisa na dwójce, ale zaraz chyba idę w kimono.
Gabi też śpi i ja chyba też brykam spać nie czekam na męża ;) pościeliłam mu w salonie żeby nas nie obudził a co ;)

Karlitko to Ty pytałaś o program do collage'y to robię je w darmowym:-p programie do przeglądania fotek...Ashampoo Photo:tak::tak::tak:

Zobacz załącznik 239725

wielkie dzięki ja właśnie pobawiłam się w picasie ;)

Ostatnia edycja:
sienio my kupiliśmy fotelik razem z wózkiem i to był duży błąd ... nigdy więcej!! dobrze że nie mieliśmy dłuższych tras .... ogólnie mało jeździliśmy teraz Gabi ma Kiddy 9-36 przynajmniej wiem że jest bezpieczna :) "mam nadzieję zę jest bezpieczny tak jak piszą :baffled:"

Zobacz załącznik 239713Zobacz załącznik 239714

Zobacz załącznik 239725

wielkie dzięki ja właśnie pobawiłam się w picasie ;)

Zdjęcie Gabrysi cudne!!!!!!nasz mały baby boomowy słodziak:tak::tak::tak::tak:

A fotelik fajny i piekny kolor:tak::tak::tak:a do czego słuzy to cos z przodu:sorry2::sorry2::sorry2:widzialam takie w rampersie

madzienka brawa dla Julci za ząbeczki
co do fotelików, to włączyłam jak się już kończyło buu... ale też się dziwię ludziom co kupują foteliki made in real tesco czy jakiś inny szajs, jak można być takim idiotą, żeby nie zdawać sobie sprawy z bezpieczeństwa. :wściekła/y: co poniektórzy są święcie przekonani że to super towar.

Dziekujemy!!!

Maltanka
tutaj mozesz poczytac i obejrzeć wideo z uwagi Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci

reklama
Witajcie

a co to pierwsza dzisiaj:baffled:

dzisiaj ja mam dzień prania jedno już nastawiłam, drugie będzie się prało jak wyjdziemy do piaskownicy i trzecie jeszcze:baffled: o matko ale się nazbierało tego.

jakieś śniadanko jeszcze trzeba by zrobić i wymyślić coś na obiad, młody sobie zażyczył połówkę cytryny i chodzi i wsówa teraz:sorry2:

Madzienka dzięki za linka zaraz obejrzę:tak:

Do góry