reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

No a teraz sie przywitam, miedzy kawka a kaszka Maksia!!!:-) Widze ze dzisiaj jestem ranny ptaszek na BB!!!:-):-):-)
Wczoraj jakos nie napisalam Wam bo mialam troszke roboty w domku i praktycznie tylko sie przywitalam. Dzisiaj na 10 ide na rozmowe w sprawie pracy, wczoraj zadzwonil do mnie klient z przedszkole "kolorowe kredki" gdzie kiedys dawno temu wysylalam do nich CV a teraz do mnie odzwonili! Chcialabym pracowac w panstwowym przedszkolu jednak inna praca i tylko 5 godzin a w prywatnych normalny etat z kodeksu pracy,ale zobaczy sie ile placa. No i jeszcze w sumie to jest niedaleko mnie,na ipartego jak bedzie juz tak naprawde cieplo to mozna isc na piechotke! Oj sie zobaczy,dam Wam znac popoludniu jak wroce z pracy albo moze jak zdarze jak wroce z rozmowy a ede p[rzed praca bo dzisiaj mam na godz pozniej.

reklama
Chyba pora się powoli kłaść bo jutro znowu o 6 będę miała pobudkę,

hehe ja też mam takie pobudki

Maltanka jak jutro pogoda dopisze idziemy na spacerek???smskami rano umowimy sie

:tak::tak::tak:

chodzi o taki większy czy mały ?? :)

my ten większy mamy FUJI s9600 to taka hybryda a marzy mi się prawdziwa lustrzanka ... ale funduszy brak ;)

raczej większy, myśleliśmy o canonie 450d albo 500d, na razie tak przeglądamy, kurczę chciałabym nowy, ale te fundusze, a w maju jeszcze samochód czeka:baffled:

fornetka trzymamy za Was kciuki :) czy któraś z dziewczyn ma Twój nr tel by ewentualnie nas powiadomić ze się rozpakowałaś ?? :)

ja mam:tak: także fornetka jak coś to pisz:tak:

sundey trzymam kciuki za pracę

Marta
Dużo radości dnia codziennego,
spełnienia marzeń co do jednego.
Miłości takiej, że świat nie widział,
zdrowia takiego, co nikt nie słyszał.
Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile,
a wszystko to w radosną chwilę.
Wszystkiego Najlepszego

Witam i ja w ten zimny pochmurny dzień (piszę zimny bo mąż tak mówił jak odprowadził Majkę do przedszkola :szok::szok::szok:)
Marta z okazji 18-tych urodzin dużo zdrówka, spełnienia marzeń i zadowolenia z życia :-):-):-)
Marz i jak tam nocka? Była ze smokiem czy bez? :baffled::baffled:
Fogia trzymamy kciuki za dzisiejszy dzień :tak::tak::tak:
Madzienka ja nie słyszałam żeby była potrzebna jakakolwiek wizyta u okulisty jeśli nie dzieje się nic złego, ale może pediatry popytaj :confused2::confused2:
Ja też wczoraj miałam problemy z bb i nawet posta napisałam ale widać że go nie zaakceptowano :crazy::crazy:
Co do aparatu to my mamy zwykły cyfrowy i takie też zdjęcia robi, nic profesjonalnego :no::no::no:

A ja się dzisiaj tak nie wyspałam że szok, 15 min budzik mnie budził aż Maja zaczęła wołać "mamo wstawaj" ale nie ma co się dziwić bo @ przyszła :crazy::crazy::crazy: więc dzisiaj jestem usprawiedliwiona :tak::tak::tak:

Hej babeczki, dzięki za życzenia.
A tu do porannej kawki częstujcie się urodzinowym sernikiem z rosą.
pic000015yl.jpg

Młode odstawione:tak:, ślubny i psiółka dzwonili z samego rana :tak::-)a szarlotka dopieka się.
Zimno jak cholercia :wściekła/y:a od poniedziałku grzejniki zimne:angry::angry::crazy::crazy:.

Witajcie
Wczoraj tez postów nie widzialam i sie przerazilam, ze juz tak zstanie:-D
madzienka ja sie kiedys pytalam tesciowej, ktora pracyje w przychodni i robi miedzyinnymi bilans n- latka i pytalam o okuliste to mi powiedziala, ze w takich zwyklych przychodniach moga sprawdzic tylko przy pomocy tablicy ze znakami, wiec zazwyczaj wychodzi co i jak na bilansie 4 latka...
sunday to trzymam kciuki za satysfakcjonujace wyniki rozmowy:tak:
fogia za Ciebie tez trzymam mocno kciuki!
madziara jak to dobrz, ze nie jestem sama z problemem "prawkowym":sorry:
maltanka ale masz pomocnika:laugh2: Julka juz wyrosla z prania teraz ma etap mycia naczyn:rofl2: a co do aparatu to niestety nie pomogę:sorry:
marta to już 18:szok::szok: jak ten czas szybko leci:no: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! 100 LAT W ZDROWIU, SZCZĘSCIU I BOGACTWIE:tak::-):-)

sernik mniam mniam, ale sie dziewczyny rzucilyscie, ale i dla mnie zostalo :D:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry