reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

A co do instruktora to tez mi sie rzucil w oczy:-D:-D:-D nic dziwnego, ze madzienka sie do motycza fatyguje i jej basen na Głębokiej nie odpowiada:-D:-D:-p

:-D:-D:-D wydało się:-D:-p

i ci sąsiedzi siedzący w oknach i tylko patrzących co gdzie i kiedy :crazy::crazy:

:crazy: mnie też to denerwuje, kiedyś jak mojego P brat poszedł do kościoła z dziewczyną tam na wsi, to babki wymyśliły, że ona maperukę, bo niemożliwe żeby miała takie długe i gęste włosy:wściekła/y:

Witam wszystkie mamusie, dołączam do Was z Czechowa :)

witam nową mamę, powiedz coś więcej o sobie. ja też z Czechowa.

I znowu nocka nieprzespana mi się szykuje :tak::confused2: - 2 szarlotki i sernik z rosą i to co zwykle na razie 20:nerd::nerd::baffled:.

Marta nieee ja tu taka głodna, a ty senikiem kusisz...

karlita zagłosowałam, ale nie wiem czy się jeszcze liczy:sorry: bo dopiero dzisiaj zobaczyłam.
karlita jak woda dzisiaj?

my już po Bugi, oczywiście spania w domu nie ma bo po co, młodemu teatrzyk się na początku spodobał, ale później się wystraszył i nic z tego oglądania nie było, do tego przyszło jakieś przedszkole, masakra jak te dzieci zaczęły ganiać, jak poszli to zrobiło się tak cicho i przyjemnie:-)

reklama
Dlatego podziwiam Sunday za cierpliwość bo przy gromadce takich przedszkolaków to głowa chyba po całym dniu pęka :szok::szok::szok::szok:
Super że wasze spotkanie udane dziewczyny, teraz czekam na foteczki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

karlita GABISTWOREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
:-)

to jedno z naszych przezwisk dla Gabi :)
Gabistworek, Gabiszon ;) itd ;)

zdjęć jak zwykle dwie setki:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wiec bedzie oglądania

Karlita
poszło!!!

czekamy na fociaki

KOCHANA DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZO DOSZŁO :)

karlita zagłosowałam, ale nie wiem czy się jeszcze liczy:sorry: bo dopiero dzisiaj zobaczyłam.

liczy się liczy można oddawać głosy co 24godziny :)

udało mi się wbić do pierwszej 10 ale i tak fotki wybiera jury ;)

karlita jak woda dzisiaj?
lecę już po szklankę ... wzięłam taką dużą do piwa będzie więcej wchodzić ;)

my już po Bugi, oczywiście spania w domu nie ma bo po co
ja dzisiaj ma to samo z Gabi usnęła mi na 15 min i już po spaniu ...

mamuśki z kaliny jutro jadę do mamy więc jak będzie ciepło to mogę się wybrać do Was na spacer :)

Anaconda oby wypłata byla satysfakcjonujaca:-)
Marta ja tylko codziennie czekam na twojego posta w kt podzielisz sie z nami ogromem obowiazkow, ty sie martw kobieto ty chyba jestes niezniszczalna:-Dale dobrze wiedziec dzie mozna zamowic pyszne ciacho na jaks okazje :-)
Madzienka dzieki za fotki. Magda mysle sobie ze chyba czas cie mianowac na spotkaniowego fotografa jestes bezkonkurencyjna dzieki tobie mam duzo fajnych fotek:-D:-D
Maltanka moj maly przespal sie 15 min w samochodzie i gotowy do zabawy wiec spania tez nie bylo
Lublinianka witaj no i znowu czechow:-)

No wiec ja tez napisze ze bylismy na teatrzyku. Mateusz na poczatku sie wystraszyl pozniej juz na moich kolanach mu sie spodobało. Pan chwilami glosno krzyczal i do tego musial sie przyzwyczaic. A przedszkolaki robia baraaardzo duzo zamieszania i maly caly czas mi ginal w tym tlumie. Jak poszly to zrobilo sie spokojnie ale czas bylo sie zbierac.
A teraz sobie leniu****e obiad zrobiony i zjedzony mieszkanko ogarniete a dziecko sprzedane tatusiowi na swieze powietrze.

Ostatnia edycja:
Witajcie
madzienka ja tez dziekuje, za fotki. Tak jak marz wspomniala, dzieki Tobie ja tez mam fajne fotki i to w super jakosci:tak: Tak mi dzis przez mysl przeszlo czy TY czasem nie jestes fotoreporterem?:rofl2:
karlita ja tez wczoraj oddalam glos , ale sie juz nie logowalam, bo nie mialam sily:sorry:
anaconda ja tez trzymam kciuki za wyplete Twojego meża!!!

Przedstawienie jak dla mnie super:tak::tak: Julka tez zadowolona, grzecznie siedziala z dziecmi. Nawe jak fotki od madzienki ogladala to widac, ze cos jej w glowie zostalo z przedstawienia, jakby na nowo je przezywala.
Co do spania to Wam dziewczyny chociaz w samochodzie dzieciaki spai, bo mi Julka w autobusie padla i musialam ja taszczyc przez cala ulice:confused2: a jak dotarlysmy to sie obudzila:confused2::confused2::laugh2:
Kurcze jak to fajnie sie od czasu do czasu spotkac i poplotkowac:tak::tak:

reklama
Do góry