reklama
aluska caluki dla Amandzi, zeby buzka szybko sie zagoila
no i zeby tesciowa na wiesc o kolejnym wnuku/wnuczce zareagowala w bardziej cywilizowany sposób
Dziewczyny widac, ze spacerek sie udal
pogoda naprawde dzis prawie letnia byla. My z J w krótkich rekawkach chodzilysmy( nie caly dzien oczywiscie) Spotkalysmy Sunday z dzieciaczkami z przedszkola
Jak wszystkie wyszly na plac to bylo ich chyba z 50

Naprawde fajny byl dzisiejszy dzien, oby wiecej takich
no i zeby nie padalo w weekend, bo nastawilam sie bardzo na tego grila i browarka;-);-)
Ale tu dzis pusto bylo, tylko aluska ratowala sytuacje

No własnie udanego weekendu majowego!!!

Dziewczyny widac, ze spacerek sie udal

Naprawde fajny byl dzisiejszy dzien, oby wiecej takich

Ale tu dzis pusto bylo, tylko aluska ratowala sytuacje

No własnie udanego weekendu majowego!!!
Witam sie wiczorową porą
Mielismy juz byc u rodzicow i tym samym na pierwszym z dwoch grillow ale wczoraj zle sie czulam i nie pojechalismy, wyruszamy jutro a poza tym ustalili spotkanie na godz 20 spoko tylko my jedyni z tego towarzystwa mamy dziecko wiec co ich to obchodzi
:-)o 20 to ja juz dziecko pomalu spac klade...
Dziesiaj naprawde byl piekny dzien pomylam okna z jednej strony i balkonik przygotowalismy do uzytkowania. Ach dzisiaj naprawde wiosna zapachnialo:-)
Aluska buziaki dla Amandzi oby to ja nauczylo asekuracji przy upadkach...no i z niecierpliowscia czekam na relacje z reakcji tesciowej na wnuka
Madzienka a co to za masc. mialam wlasnie sie ciebie pytac gdzie chodzilas z Jula do dermatologa i z jakim problemem. Bo Mateusz ma czerwona i chropowata brode i skore na nosku cos ma bardzo sucha. I miejscami na ciele ma takie suche plamy. Teraz smaruje go ta mascia witaminowa ale nie widze poprawy.
No i dziewczyny jakiego kremu uzywacie dla dzieciakow na dwor i czy zawsze je smarujecie wychodzac??
Mandziula oby dobry nastroj wrocil a tym samym kryzys przeszedl i obys czerpala jak najwiecej radosci z bycia mama
Misia super ze Natalka zaczyna przesypiac noc w lozeczku oby tak dalej.
Anaconda milego pobytu na wsi
Marta oby czas szybko ci plynal do powrotu meza, a ty czasem korzystaj z weekendu i wypoczywaj nalezy ci sie:-)
I wszystkim zycze udanego weekendu majowego!!!!!
P.S. Zakonczyl sie proces odsmoczkowywania maly obywatel zasypia juz bez niego a najwiezniejsze ze bez placzu i nerwow.
Sukces:-)!!!!!!!!!
Mielismy juz byc u rodzicow i tym samym na pierwszym z dwoch grillow ale wczoraj zle sie czulam i nie pojechalismy, wyruszamy jutro a poza tym ustalili spotkanie na godz 20 spoko tylko my jedyni z tego towarzystwa mamy dziecko wiec co ich to obchodzi

Dziesiaj naprawde byl piekny dzien pomylam okna z jednej strony i balkonik przygotowalismy do uzytkowania. Ach dzisiaj naprawde wiosna zapachnialo:-)
Aluska buziaki dla Amandzi oby to ja nauczylo asekuracji przy upadkach...no i z niecierpliowscia czekam na relacje z reakcji tesciowej na wnuka

Madzienka a co to za masc. mialam wlasnie sie ciebie pytac gdzie chodzilas z Jula do dermatologa i z jakim problemem. Bo Mateusz ma czerwona i chropowata brode i skore na nosku cos ma bardzo sucha. I miejscami na ciele ma takie suche plamy. Teraz smaruje go ta mascia witaminowa ale nie widze poprawy.
No i dziewczyny jakiego kremu uzywacie dla dzieciakow na dwor i czy zawsze je smarujecie wychodzac??
Mandziula oby dobry nastroj wrocil a tym samym kryzys przeszedl i obys czerpala jak najwiecej radosci z bycia mama
Misia super ze Natalka zaczyna przesypiac noc w lozeczku oby tak dalej.
Anaconda milego pobytu na wsi
Marta oby czas szybko ci plynal do powrotu meza, a ty czasem korzystaj z weekendu i wypoczywaj nalezy ci sie:-)
P.S. Zakonczyl sie proces odsmoczkowywania maly obywatel zasypia juz bez niego a najwiezniejsze ze bez placzu i nerwow.
maltanka
Fanka BB :)
Karlita jak obiadek u (pra)babci??poodychałyście świezym powietrzem??

ja do tej pory używałam nivea na każdą pogodę, na zimę rewelacja, na lato też mam z nivea ale jakoś średnio mi podchodzi, ciężko rozsmarować.
super, że Mateuszek odsmoczkowany,

ale tu wieczorne pustki
my od 16.00 na dworze, jeździliśmy do Danelczyka zostawić trochę kasy

zajechaliśmy jeszcze do reala po soczki dla Huberta, o rety ludzie sklepy wykupują jakby miały być pozamykane przez tydzień

no a na koniec P wymieniał sobie coś w samochodzie a my chodziliśmy z Hubertem i tak zeszło nam do 20.30, oczywiście powrót z dworu nie był wcale lekkim, nie, nie. Teraz H już śpi, ciekawe o której mi wstanie

marz ja tez smaruje Julke nivea na kazdą pogode, ale w lecie to juz kremem z mocnym diltrem bo ten nivea ma tylko 4 chyba.
Kurcze no o 20 to juz raczej nie nasze czasy
chyba, ze jest gdzies np u rodziców czy dziadków. Wtedy tylko dziecko uspic i mozna grilowac:-) co nie ukrywam mam zamiar jutro zastosowac:-):-) oby tylko nie padalo, tak malo takich okazji
AAAA i gratuluje odsmoczkowania

DZielna z Ciebie mama 
maltanka nie zazdroszcze wyzyty w salonie, nie dobrze go wspominam...koledze kiedys wcisneli uzywana czesc a zaplacil za nową
ale to podobno powszechna praktyka 
A ja juz myslalam, ze bede dekoder musiala kupic, bo po odlaczeniu i po podlaczeniu ponownym, nie chcial sie wlaczyc...juz nawet na allegro licytowalam, ale na szczescie ktos mnie przebil, bo po godzinie dekoder sam sie wlaczyl

nie wiem o co chodzi
Dobranoc laseczki
Kurcze no o 20 to juz raczej nie nasze czasy

AAAA i gratuluje odsmoczkowania
maltanka nie zazdroszcze wyzyty w salonie, nie dobrze go wspominam...koledze kiedys wcisneli uzywana czesc a zaplacil za nową

A ja juz myslalam, ze bede dekoder musiala kupic, bo po odlaczeniu i po podlaczeniu ponownym, nie chcial sie wlaczyc...juz nawet na allegro licytowalam, ale na szczescie ktos mnie przebil, bo po godzinie dekoder sam sie wlaczyl

Dobranoc laseczki
Marta1981
Rodzyneczka
Na następny piątek mam zamówione po 3 kilo ruskich i kasza gryczana z seremheloł
marta o ja cieniezłe czasy, ty zakładaj piekarnię z ciastkarnią, a zobaczysz, że dobrze na tym wyjdziesz
![]()

Piekarnik sprawiony tzn taki do zabudowy bez wierzchu na promocję udało mi się złapać mają przywieść we wtorek.marta no to interesik sie rozkrecatylko bedziesz musiala chyba sobie sprawic jakis ekonomiczny piekarnik, bo przy takiej ilosci zamowien piekarnik okropnie duzo pradu musi ciagnac
Do konca roku to bedziesz miala juz etat u siebie w kuchni
![]()

Bidulka z mojej synowej:-(, jaki nie choroba to wypadekWitam po krótkiej przerwie;-)
U mnie nic ciekawego w ostatnim czasie się nie działo oprócz tego że Amanda wczoraj na spacerku wywaliła się na buzie i ma cały nosek zdarty, wargi przegryzione i rączkę trochę poranionąa to się stało nie podczas biegania tylko stała i chciała kamyczka podnieść
zero asekuracji buzi ręce na boki rozłożyła
to stało się tak szybko że nie zdążyłam jej złapać
![]()

Miłego wypoczynkuJa już do domku dobrnęłam i czas się za coś wziąć bo jutro z rana wyjeżdżamy na weekend majowy

No nieno niby tak a niby nie z tą wymówką bo od strony Przemka wszyscy żyją w niepewności;-) a ja nie czuję obowiązku na sobie ich powiadamiać ;-) bo ciekawe z czym teraz nam teściowa wyskoczyjak zaszłam w ciąże z Ami (5 miesięcy po ślubie) była pierwszą osoba której o tym powiedzilismy za nim lekarz nawet potwierdził my uradowani że będziemy mieli dziecko a ta do nas "teraz to już wasz problem"
to czego teraz można się spodziewać
![]()

Gratki i to ogromne dla MatiegoMarta oby czas szybko ci plynal do powrotu meza, a ty czasem korzystaj z weekendu i wypoczywaj nalezy ci sie:-)

Fornetka - marsz na porodówkę;-)

Była kumpela z prezentami urodzinowymi, trochę nam w głowach zaszumiało

Jeśli jutro będzie ładna pogoda to do pobliskiego lasu się z dziećmi wybieramy a w poniedziałek robimy wypad pociągiem

M dziś 4 razy dzwonił

Wszem i wobec sezon grillowy ogłaszam za otwarty

Ja już do domku dobrnęłam i czas się za coś wziąć bo jutro z rana wyjeżdżamy na weekend majowy
Jednak z dziewczynami się spotkałam choć na chwilkę, w końcu nie mogłam darować takiej okazji ;-);-);-)
Teraz sałatkę wcinam bo jakoś zgłodniałam, kupiłam Mai w realu paletki z piłeczką - będziemy miały na nasz wsiowy wyjazd
Kainkas a nie mówiła wam laryngolog że takie wysokie ciśnienie po chorobie uszu to norma i samo przejdzie tylko trzeba kontrolować? Nam tak mówiła i że nie ma czym się martwić bo dużo dzieci tak ma
Aluśka będziesz miała wymówkę żeby tych pączków jednak nie robić ;-);-) A dla biednej Amandzi dużo całusków, tak to jest że dziecka się nie ustrzeże przed wszystkim
wiesz ta laryngolog to nic nie powiedziala,kazala przyjsc za tydz....ehh na jakis takich nie bardzo lekarzy trafiam...a moze Ty polecisz kogoś dobrego????? my na hipotecznej byliśmy
ja u rodziców na wsi wiec nie wiem czy doczytam,wpadłam milego majówkowania zyczyc... i zdrówka
buziole
Witam sie wiczorową porą
Mielismy juz byc u rodzicow i tym samym na pierwszym z dwoch grillow ale wczoraj zle sie czulam i nie pojechalismy, wyruszamy jutro a poza tym ustalili spotkanie na godz 20 spoko tylko my jedyni z tego towarzystwa mamy dziecko wiec co ich to obchodzi:-)o 20 to ja juz dziecko pomalu spac klade...
Marzenko co do maści to pediatra zalecała nam ją przy odparzeniach....
A co do dermatologa to chodzimy do dr Skorupskiej super kobitka...prywatna wizyta kosztuje ok.70 ale my chodzimy na nfz niestety trzeba czekac...wiem ze bede zapisy od 5 maja wiec jesli jestes zainteresowana pisz wysle numer to zapiszesz Mateuszka...
Gratulacje odsmoczkowania!!!!Nas to jeszcze czeka...
Specjalnie dla Mateuszka

A temat imprezek, grilli to u nas ma ten sam problem, na szczescie coraz wiecej znajomych albo dzieciatych albo zaciążonych....

Maltanka współczuje wizyty w tym salonie...niestety mam nienajlepsze zdanie o tym panu...szkoda że musieliście dac mu zarobić

Mandziula przyjeżdzaj na czechow na spacerek i humor szybko wróci!!!!
Sienio super że jakis allegrowicz obronił Cię przed zakupem...:-):-):-):-)
My dzisiaj zamontowaliśmy u Julci dodatkową roletę żeby rano słoneczko jej nie budziło...zobaczymy jak to zadziała

Miłego weekendu życzę wszystkim wyjeżdżającym i zostającym w domu...oby pogoda nam dopisała...
My jutro wybieramy sie na dzialeczkę nad Piaseczno...więc trzymajcie kciuki za pogodę....
Kainkas ja juz kiedys pisalam że jesli chodzi o laryngologa to z całego serca polecam dr Sidora!!!!!
Ostatnia edycja:
anaconda27
styczniówka2006
Witam :-):-):-):-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz wyjeżdżamy i będę dopiero po weekendzie :-):-):-)
Madzienka super foteczki i ja się na kilku załapałam

Marz gratulacje za odsmoczkowanie

Kainkas my do laryngolog chodziłyśmy na nfz do przychodni na ul.Kompozytorów do takiej miłej babeczki, nazwisko Połecka-Szysz, jak ta twoja nic nie wymyśli następnym razem to może do tej się zapiszcie
Wpadłam tylko na chwilkę bo zaraz wyjeżdżamy i będę dopiero po weekendzie :-):-):-)
Madzienka super foteczki i ja się na kilku załapałam

Marz gratulacje za odsmoczkowanie

Kainkas my do laryngolog chodziłyśmy na nfz do przychodni na ul.Kompozytorów do takiej miłej babeczki, nazwisko Połecka-Szysz, jak ta twoja nic nie wymyśli następnym razem to może do tej się zapiszcie
reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Witajcie!
marz21 gratuluję odsmoczkowania. My narazie mamy sukces w "nie jedzeniu" mleka w nocy. 3 noce był ryk a dzisiaj pierwsza noc bez pobudki;-) Spróbujemy za jakiś czas zacząć zasypiać bez smoczka.
aluśka buziaki dla Amandzi, dobrze że tylko tak się skończyło. Czasami upadki różnie działają na dzieci.
maltanka współczuję wizyty u Danelczyka. Tam to mają niezłe cenniki
sienio może Jula Ci coś pomajstrowała w dekoderze? U nas Kuba jak tylko dorwie się do pilota to już później baterii znaleźć pół dnia nie można.
Ciekawe jak tam Fornetka?Jakby dziś albo w poniedziałek się rozdwoiła to maleństwo by miało fajną datę urodzin.
Życzę Wam miłego weekendu majowego i przede wszystkim żeby pogoda dopisała i żebyście szczęśliwie wróciły.
My dzisiaj może do Nałęczowa się wybierzemy na lody albo gorącą czekoladę. Narazie moje chłopaki śpią, więc chyba wezmę się za prasowanie.
Miłego dzionka.
marz21 gratuluję odsmoczkowania. My narazie mamy sukces w "nie jedzeniu" mleka w nocy. 3 noce był ryk a dzisiaj pierwsza noc bez pobudki;-) Spróbujemy za jakiś czas zacząć zasypiać bez smoczka.
aluśka buziaki dla Amandzi, dobrze że tylko tak się skończyło. Czasami upadki różnie działają na dzieci.
maltanka współczuję wizyty u Danelczyka. Tam to mają niezłe cenniki

sienio może Jula Ci coś pomajstrowała w dekoderze? U nas Kuba jak tylko dorwie się do pilota to już później baterii znaleźć pół dnia nie można.
Ciekawe jak tam Fornetka?Jakby dziś albo w poniedziałek się rozdwoiła to maleństwo by miało fajną datę urodzin.
Życzę Wam miłego weekendu majowego i przede wszystkim żeby pogoda dopisała i żebyście szczęśliwie wróciły.
My dzisiaj może do Nałęczowa się wybierzemy na lody albo gorącą czekoladę. Narazie moje chłopaki śpią, więc chyba wezmę się za prasowanie.
Miłego dzionka.