kilolek
podwójna listopadowa mama
ha! a jednak!!!!niesmialo przypominam o niejakim soczku zaaplikowanym w imieniny Gai))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ha! a jednak!!!!niesmialo przypominam o niejakim soczku zaaplikowanym w imieniny Gai))
a ja też jeszcze bez @ i dobrze mi z tym ;-)
Ja też ciągle jeszcze bez @. już zapomniałam jakie to uczucie, bo normalnego @nie miałam już chyba od 4 lat - w ciąże zaszłam natychmiast po odstawieniu pigułek, a te pigułkowe @ się nie liczą![]()
Iza możliwe, że dotrwam pół roku na samym cycu, dzisiaj byliśmy w plenerze i jabłuszka w końcu nie dałam i cały czas się zastanawiam, dać, nie dać ???????? :-)
(...) choć mlody niektóre noce przesypia to ja i tak wstaje i ściągam.
niema co podziwiać, bo cyce mi malo nie eksploduja, więc muszę...O matko! Podziwiam![]()
a myślałam, ze to już nie możliwe...niesmialo przypominam o niejakim soczku zaaplikowanym w imieniny Gai))
ha! a jednak!!!!
O matko! Podziwiam![]()
hahahahahaha, banana - przyłapałaś mnie!!!
no dobra, jakoś ten toaścik mi umknął ;-) ja mam chyba za dużo tych dzieci ;-))

niema co podziwiać, bo cyce mi malo nie eksploduja, więc muszę...
ostatnio przez to, ze młody raz je co 2 godziny raz co 6 to mam tak rozregulowana laktacje, ze nie moge sie ruszyć z domu bez laktatora, bo zaraz mi się leje. Cyce mi urosły jeszczea myślałam, ze to już nie możliwe...
ja wiem, czy się nacierpię? byleby mi te cyce trochę zmalaly to już będzie dobrzehahaha, banana - przyłapałaś mnie!!!
no dobra, jakoś ten toaścik mi umknął ;-) ja mam chyba za dużo tych dzieci ;-))

no on jest oczywiście zadowolony - jak to facet!haha,ciekawe co na to twoj maz))))))