Kasiuch to powodzenia na maturze Twojemu życzymy![]()
Gabrysia również ma zapalenie oskrzeli. Leczone najpierw zinatem bez poprawy przez 10 dni .Dostaliśmy skierowanie do szpitala gdzie stwierdzili ,że jest w za dobrym stanie ,żeby ją zostawić.Odstawili antybiotyk i przpisali nebulizacje z berodualu i pulmicortu.Kupiłam nebulizator -inhalator i jej robię ale w maseczce wyprawia takie cyrki ,że robię jej bez .Czy w szpitalu robili bez masek? I z czego?
georgina nie wiem czy ci ktoś odpisał, ale wydaje mi się że masz hemoroidy bo umnie się one właśnie taak objawiały jak u ciebie ;-) i zakupiłam sobie czopki Hemorol i po 3 dniach nie było śladu po nich ;-)
kasiuch oo to twój K. młodziutki :-) i widze że nie miałaś ciekawie :-( współczuje tych chorób i szpitala :-( że się tak dzieciątko musiało nacierpieć. I ty też pewnie wykończona chodziłaśno i trzymam kciuki za zdaną mature!![]()
myśle że wszędzie nie ma porównania dom a mieszkanie ;-) raczej wszędzie mieszkania wyjdą sporo sporo droższe niż dom :-) u nas kupienie mieszkania 30 paro metrowego równa się z wybudowaniem domku 90-100m2 :-)
dziekuje dziewczyny, jestescie kochane,zauważyłam, że teraz Huggisy są w promocji w super pharm GAZETKA SP: MAJ
w poprzednim miesiącu też były w takiej cenie w promocji :-)
Misio- hm...z zinatu chyba mial i z mucosolvanu na pewno, nie nie bylo opcji inhalacji bez masek
wogole to zmienilismy Olkowi mleko na NAN ale mu nie smakuje

Dziecku potrzebne jest mleko...

). K. pojechał do Niemiec na podwijanie chmielu. ja i Danielek jesteśmy u moich rodziców i prawdopodobnie zostaniemy tu do jego powrotu.