E
etna36
Gość
my cyckowe i chlebekdzieci lubią sobie też wypić po zjedzeniu chlebka czy jak jest duszno na dworze![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my cyckowe i chlebekdzieci lubią sobie też wypić po zjedzeniu chlebka czy jak jest duszno na dworze![]()
a dlaczego? My chlebkujemy juz od miesiąca.my cyckowe i chlebek)) daleka droga.... przynajmniej u nas
a dlaczego? My chlebkujemy juz od miesiąca.
grube, nie grube, już jak Kuba się urodzil WHO zalecało podawać gluten od 5 miesiąca i moja pediatra kazała podawać i wtedy i teraz. Kiedys bylo inaczej ale dla mnie to nie nowość, bo nieduża różnica między dziećmi.całkiem odwaznie.. a Ty tu o pierwszym jabłuszku piszesz, w zanadrzu takie grube działo trzymając :/
grube, nie grube, już jak Kuba się urodzil WHO zalecało podawać gluten od 5 miesiąca i moja pediatra kazała podawać i wtedy i teraz. Kiedys bylo inaczej ale dla mnie to nie nowość, bo nieduża różnica między dziećmi.
ja też cyckowa i daję chlebek od ok miesiącamy cyckowe i chlebek)) daleka droga.... przynajmniej u nas