reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

pamietacie mnie jeszcze? siedzialam u mamy na wsi a tam neta niet:)ale jestem juz- mam nadzieje ze na dluzej,.... ma do was pytanie czy wasze dzieci jak byly w wieu moej paannny mialy okresy niejedzenia??? ja juz sie martwie bo nie chce mi malpka jesc,,,, dzis np.... zjadla ok 4 rano... pzniej moze o 12 w nia troche wrecz wmusilam... o 16 zjadla moze z 50-60 ml a po kapieli czyli o 21 nie chciala butli,....... az dziwne bo wtedy je zajladniej a dzis byl ryk i plucie wszystkim co ze smoczka wyplynelo.... sama nie wiem czy to przez te zeby takl jej sie zrobilo czy przez co.......... ech..... ogolnie jedst grzeczna i wogole tylko z tym jedzeniem cos nie szaleje.........

reklama
Witajcie, my dzisiaj tez w domku...pospacerowalismy przed poludniem, poźniej obiadek u rodziców i odwiedziny u prababci i dzień zleciał....:tak::tak::tak:

Mataka
pewnie że pamiętamy...czekałysmy na Ciebie na spotkaniu:tak::tak::tak:...ale chyba nie odczytałas naszych wiadomości:sorry::sorry::sorry:a szkoda....
Co do niejedzenia to bądź cierpliwa...może to na zęby a może ma taki okres!!!Nasza Jula tez czasami grymasiła na jedzonka ale nigdy w nią nie wmuszałam....:tak::tak::tak:

Maltanka
tez przejrzałąm cennik i troche drogo ta impreza wychodzi...ale podobno to norma w tych malych zoo na lubelszczyźnie...przejrzałam inne oferty i też wszedzie za wszystko placi sie...ale za plac zabaw to juz przesada:crazy::crazy::crazy::crazy:

Marzenko PW!!!!!

Martus
super że wyprawa do zoo udana...szkoda tylko że tyle zwierzątek brakowało;-)

Madziara
Julci spałą jak zabita nic ją nie ruszało...ani błyskawice ani pioruny:-D:-D:-D

Karlita
super fotki:tak:

Babeczki ja mówię już dobranoc a jutro coś dobrego postawię na "okrągłe":-p:tak::szok::szok:.

ciasteczkou.jpg

Martuś
a pytałaś szefostwa o nasz zamknięty watek???

Ja mam jeszcze pytanie do mam dzieciaków powyżej roczku....jakie mleczko i ile pija wasze maluchy???Dajecie im już krowie???

DOBRANOC!!!!

Ostatnia edycja:
Witam :-D:-D:-D:-D
My wczoraj na wieczór wróciliśmy i już mi się do komputera zasiąść nie chciało. Na szczęście w mazowieckim nie było tak źle (nie wiem jak u was), w sobotę pojechaliśmy do cioci i tam spędziliśmy całe popołudnie a w niedzielę na grilla do kuzyna :tak::tak::tak: Majka tak się wyszalała z jego córką ze wcale do domu wracać nie chciała :-D:-D tak po krzakach się nabiegała że chyba całe nogi ma porysowane :tak::tak::tak: jednak życie na wsi wygląda ciut inaczej niż w mieście, wystarczy porównać Julkę i Majkę :-D:-D:-D
A tu widać że dzisiaj pogoda kiepska, dobrze że nigdzie wychodzić nie muszę :-D:-D:-D

ja witam po weekendzie
my przesiadieliśmy w domku odwiedził nas brat małaża z żoną, psiedzieli 2 dni i takakoś zleciłało, pogoda atalna więc nawet na dłuższy spacer się nie dało wyjść
a poa tym ciągle żle się czuję wieć wam nie smęce tylko zmykam i zyczę miłego dnia:tak::tak::tak:

czesc babeczki
Witam się nadal w dwupaku.
Ciesze się ze większości udał sie długi majowy weekend
Madziara wszystkiego naj z okazji 5 rocznicy ślubu niech każdy kolejny rok będzie tylko sama słodyczą.
Karlita zdjęcia super, Marz skoda Mateuszka oby szybko zagoiła sie buzia. Marat fajnie ze wypad do zoo się udał.
A ja niestety sie nie obroniłam przed choroba właśnie wróciłam od lekarza i mam anginę dostałam antybiotyk i się leczę

Witajcie
madzienka ja juz dokladnie nie wiem kiedy Julka zaczela pic normalne mleko, ale tego modyfikowanego wogole nie chciala. Pamietam , ze w lipcu kupowalam kakao i zaczynala pic, najpierw tylko lyczek a potem juz posmakowalo :)

Kurcze zapowiada sie deszczowy dzionek, a ja musze isc na poczte.
Wczoraj czytalam, ze maja zlikwidowac plac zabaw obok Placu Litewsiego, bo nowych norm nie spelnia... kurcze u nas tez wisialy karteczki ze plac przeznaczony do rozbiorki...:( a co do nowego to jeszcze nic nie wiedzą, bo najpierw przetarg trzeba zrobic, a zeby go zrobic muszą wiedziec jakie urzadzenia chca kupic... Cos mi sie wydaje, ze raczej w te wakacje nie dadza rady i zostaniemy bez placu...:(
Dobra wiadomosc dla madzienki :) na Górskiej maja jakis nowy zamontowac :)
Fornetka szybkiego powrotu do zdrowia!!! Nie mialo Cie kiedy dopasc....:(

Ostatnia edycja:
Fornetka że też angina cię jeszcze dopadła - dużo zdrówka :tak::tak::tak:
Madziara również dołączam się do życzeń oby szczęśliwie mijało wam życie razem aż do końca :tak::tak::tak:

reklama
karlita dzięki za wyjaśnienie;-)
mataka mi Hubert miał takie okresy niejedzenia jak zęby szły tylko u nas to późno już było bo z 10 miesięcy miał jak pierwsze zęby zaczęły wychodzić.
madzienka my pijemy Nana czasem Bebiko, nie daję jeszcze krowiego, pediatra nam mówiła, że można po troszku kaszki na zwykłym mleku, ale żeby nie zastępować jeszcze modyfikowanego zwykłym
anaconda to dobrze, że pogoda wam dopisała
fornetka ojej zdrówka, lecz się lecz, bo musisz mieć dużo siły:tak:
sienio palców zabaw jak na lekarstwo a jak już to postawią jedną piaskownicę ze ślizgawką i jeszcze likwidują:baffled:

witajcie

ale mamy dzisiaj dzień, tylko położyć się i spać, młode marudne, zaglądne później;-)

Do góry