reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Z tego co widze to było forum staraczek..to Georgina tam pisała jak sie starała o Martynke???

Czy na prawdę wkręcała że jest w ciąży choć nie była???
Bo to dla mnie nie jest smieszne!

\
drogie kolezanki, czy możecie mi wytłumaczyć, ale tak jak debilowi, - prostą kobietą jestem - o co w tym wszystkim chodzi, bo ni cholera nie rozumiem:no::no:
jaki jest sens i cel tych wszystkich kont :sorry2::sorry2:- oczywiście jak na jakikolwiek link przez was zamieszczony wchodzę to nic tam nie ma :crazy:

cokolwiek to jest dla mnie jest to sporym znakiem BRAKU WIARYGODNOSCI OSOBY !!! bo jesli ktos robi z siebie kogos kim nie jest to sorki ale to pod schizofremie podchodzi !!
a tak bardziej przyziemnie - powornie dziecinne i niedojrzale zachowanie ...

ja zrozumialam to tak:
- georgina na BB ma/miala 3 konta ... u nas pisze jako georgina, na staraczkach pisala jako Ktosiowa /nick sugerujacy juz cos w stylu szfindlu/ i jeszcze ma jakies tam 3 konto ... po co ?? dlaczego ?? cholera to wie ... swoje zdanie o tym napisalam wyzej ...

Ostatnia edycja:
reklama
jak dajecie zupki?? co dzien inna??

i kiedy wprowadzacie jakies miesko??
moj za tydzien konczy 5 miesiecy i widzialam juz zupki z indykiem...
macie je w planach podac czy czekacie z mieskiem do konca 6 m-ca??
Staram się dawać dziennie inną co by sprawdzić czy Małej pasuje dana zupka i co by jej urozmaicić to. Ale na szczęście wsjo uwielbia:)
Mięsko od 5mż zaczniemy. Mamy z indyczkiem właśnie:)

A swoją drogę nieźle trzeba szperać w necie, żeby odnależć taką ktosiową , podziwiam dziewczyny- chciałabym mieć tyle czasu co wy

reklama
Do góry