reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla a co ja mam powiedzieć jak u mnie od rana pada :-:)-:)-(
Dorota zdrówka dla Oliwki oby jej nie rozłożyło na dobre :tak::tak::tak:

reklama
No na szczescie nie pada bo juz wogole bym zeswirowala:no:Pocwiczylam sobie troszke ale juz mam dosyc;-)
Zaraz chyba wygonie mlode spac bo caly czas mi wyja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cieszę sie że mnie pamiętacie. Obiecuje poprawę, wiktoria fajna ta piosenka mi ostatnio jak wracałam ze szkoły wpadła w ucho ta
[video=youtube;Z5JIWD5lmCo]http://www.youtube.com/watch?v=Z5JIWD5lmCo[/video]
i chodzi za mną cały czas

No i nie mam cytatów-choroba!

Oriflame-witaj znowu.

Dorota, mam nadzieję, że to tylko chwilowa temperatura była. a brzuszek ja nie bolał? moze cos jej zaszkodziło...

Anabuba to na poziomki przyjade:-D, tez lubie:-D. Matko ale dzis żarta jestem.

Zapomniałąm wam powiedzieć, cos tam się dowiedzieliśmy przedszkolu. W ten Picia urlop bylismy sie dowiedzec jak to teraz wyglada, no i babka mówi, że na 25 miejsc jest 30 chetnych, ale niektórzy rodzice zapisali tez do innych przedszkoli, wiec pewnie pójda do tamtych. No i zapisała sobei nasze nazwisko z szerokim uśmiechem-"ale wiecie, ja sobie zapisuje, ale tonic( hehe) nie znaczy", tak więc jestem lepszej myśłi. Wyniki już za niedługo...za 5 dni.

Cos mialam jeszcze napisac i zapomnialam...

luna witam i postaram się nie znikać na tak długo.
Staram sie o staż żeby chociaż trochę ulżyć mężowi, przynajmniej za szkołe bym sama płaciła, teraz w maju wszystko na raz nam się zwaliło. Ubezpieczenie samochodu, nasza kolej płacenia za światło i jakby tego było mało Pawła chrześnica ma komunię :angry:

hej
wstalysmy o 9 jestemy gotowe i czekamy na mezusia.Jedziemy po paszport dla Laury bo ostatnio jak jechalam to mialam niewazny:baffled: dobrze ze nas nie skontrolowali:baffled:
Lali ubrana i uczesana w butach.Ja tylko wskocze w buty i wynocha do auta:-D
Piszecie ze u Was pada? u mnie sloneczko przebija sie zza chmurek:sorry2: wiec pogoda chyba teraz do Dowikla pojdzie:tak:
Zdroweczka dla chorowitkow
Oriflame pamietamy Cie pisz jak tam urodzinki:tak:
Dzis nie mam obioadku wiec chyba na miescie zjemy albo zapiekanyki z zamrazalki:-D
Jedzonko w lodowce jest wiec dzis nie gotuje:rofl2:

ja sobie posprzatalam,pomylam podlogi(oprocz salonu) i posciagalam suche pranie:tak::tak::tak:Mlodym po snaidaniu wlaczylam mini-mini i jakos dalam rade:-)
Zaraz sie ubieramy i pojdziemy na spacerek i po Dominika:-):tak:

ANKA
No to Ci sie fuksło z tym paszportem:tak::tak::tak::tak:Moje dzieciaki maja dowody:-)

LUNKA
No to trzymam kciuki za przedszkole:-):tak:

reklama
ja sobie posprzatalam,pomylam podlogi(oprocz salonu) i posciagalam suche pranie:tak::tak::tak:Mlodym po snaidaniu wlaczylam mini-mini i jakos dalam rade:-)
Zaraz sie ubieramy i pojdziemy na spacerek i po Dominika:-):tak:

ANKA
No to Ci sie fuksło z tym paszportem:tak::tak::tak::tak:Moje dzieciaki maja dowody:-)

LUNKA
No to trzymam kciuki za przedszkole:-):tak:

tu do 5 lat dzieci dostaja paszport tymczasowy na rok.Przed 5 rz moge zrobic jej na 10 lat.dziwne jakies ale wlasnie wyczytalam to na ich stronie :/
Dobra moj dzwonil ze juz jedzie wiec uciekam :D
Wlece za jakis czas

Do góry