reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

wydoilam HARNASIA ! normalnie chcialo mi sie zwyklego browara !
Jarek chrapie ! rozlozyony na cale wyro - ze niby gdzie mam sie polozyc???? hymmm !
Filip spi !
Patryk spadl z lozka ale wstal szybko zanim zagladnelam co sie u niego dzieje !

a ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !

seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah

to tak dla rozluznienia atmosferki troszku ! ;)

reklama
A mój gucio z moim bratem patrzą na jakiś debilów na polsacie!!! No masakra co ludzie robią ze sobą!

wydoilam HARNASIA ! normalnie chcialo mi sie zwyklego browara !
Jarek chrapie ! rozlozyony na cale wyro - ze niby gdzie mam sie polozyc???? hymmm !
Filip spi !
Patryk spadl z lozka ale wstal szybko zanim zagladnelam co sie u niego dzieje !

a ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !

seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah

to tak dla rozluznienia atmosferki troszku ! ;)

o qurwa ! Asica ! poryczałam się ze śmiechu :D

Ostatnia edycja:
Ide spac ! Bo Filip cos sie zaczyna krecic a Jarka noc do wstawania jest ,wiec wrazie wu musze szybko udawac ze spie i nie slysze a jego kolej to niech wstaje a co!
Dobranoc moje wszystkie darlingi!

I sie mi juz tu nie klocic!!!!!!! bo dam po pupach!i po co wam to ? ;)

ej laski nie produkujcie tyle bo was za chiny nie nadrobie:)u nas nocka bardzo w porzadku....moje dziecie probowalo co prawda wstac po 5 ale dalam jej smoka i spala do 6:50:) wiec wyspana jestem... moja waga tez zaczyna byc moja przyjaciolka:) -5 kg:) zaliczylam.... i juz o ponad kilogram mniej od 60:)czyli jeszcze troszke... jestem na polmetku:)

JAK TY TO ZGUBIŁAŚ ??? KURCZĘ JA NIE MOGĘ WOGÓLE SCHUDNĄĆ PORADŹCIE MI CO ROBIĆ ;(((

Po prostu będę się udzielać jeżeli będzie potrzeba, jeżeli będę miała jakieś pytanie odnośnie Martynki. Mam nadzieję, że mi pomożecie w razie W. Nie chcę niczego naprawiać bo trudne to jest zwłaszcza, że jestem tu sobą a co było 2 lata temu ciągle się plącze do mnie.

GEORGINA nie mnie oceniać Twoje zachowanie ale odpowiedz mi na jedno (nie wiem może już ktos pytał, bo niestety ale mam very marudną córeczkę teraz na ząbki i nie moge zbyt często byc na forum) pytanie - otóż masz 21 lat i od dwóch lat STARASZ się zaparcie i wszysctkimi sposobami o dziecko????? przecież Ty jeszcze młodziutka jesteś .... trochę mnie to dziwi :/ bo ja mając 18 lat myślałam o zabawie szkole i wogóle, a nie za wszelka cenę być w ciąży ... ;) myślę, że każdy zasługuje na druga szansę. Ważne, że przyznała się do błędu i wie, że to co było było głupie i nie fair w stosunku do innych, nie mozna skreslać człowieka od razu na starcie ...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry