aga23
Fanka BB :)
Witajcie po strasznie długiej nieobecności
Waga urodzeniowa 3570
Ważony ostatnio 30.04 czyli w 3 miesiącu życia 6920 i 64,5 cm
Waga urodzeniowa 3570
Ważony ostatnio 30.04 czyli w 3 miesiącu życia 6920 i 64,5 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wystarczy, że ciut więcej zaczyna się ruszać. Gosiu, a ważyłaś Dominika o tej samej porze? Bo 100g to niewielka różnica, może wcześniej był najedzony i niewypróżniony np. ;-)MAcy na domowej ze mną potem odliczam , ona jest z małym błędem wiec nie powinna być tak że mi przez 17 dni od ostatniego pomiaru nic nie przytył i jeszcze schudł z tego co pisze Pasibrzuch to powinien mieć z 300g na plusie
no sama już nie wiem na razie zobaczę co pediatra powie bom ja na diecie i może też to ma wpływ ?
albo faktycznie dużo się rusza i to dla tego w końcu tez nie może chyba tak rosnąć bo na roczek nieźle by ważył![]()

coś mi się nie chce wierzyć ... domówki ściemniają