reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gotujące czerwcówki

reklama
tak 2 dużymi, ale nabierałam tak nie całą łyżkę ciasta właśnie żeby wyszły mniejsze, bo jak dawałam więcej to robiły się jakieś takie koślawe:-)
 
Hej zamierzam zacząć gotować na zapas, to znaczy chce trochę jedzenia pomrozić może w słoiki żeby potem tylko odgrzać i gotowe wiadomo mało czasu będzie. Macie może jakieś pomysły co mogłabym porobić?? Bigos raczej odpada, ale pierogi to jak najbardziej trochę zabawy ale na parę obiadów będzie :-) co jeszcze??
 
Hej zamierzam zacząć gotować na zapas, to znaczy chce trochę jedzenia pomrozić może w słoiki żeby potem tylko odgrzać i gotowe wiadomo mało czasu będzie. Macie może jakieś pomysły co mogłabym porobić?? Bigos raczej odpada, ale pierogi to jak najbardziej trochę zabawy ale na parę obiadów będzie :-) co jeszcze??
moze cos z makaronem latwo sie odgrzewa i zawsze smakuje:-D Jakis dobry sos (np pomidorowy) z mieskiem, bez cebulki i czosnku :tak:
Ja mam pilaw z ryzu i kurczaka na razie zamrozony a poza tym sporo warzyw, rybki, piers z kurczaka, z tego zawsze raz dwa cos sie upichci :blink:
 
reklama
Porób sobie coś co długo się robi ja tam lubię gotować i dla mnie wszystko szybko idzie;)
No na pewno pierogi, makaron się gotuje 5 min więc nie polecam mrozć jest później nie dobry....Może jakiś lekkie klopsiki w sosie....zresztą to już czerwiec więc wszystko będzie świeże z warzyw więc tak naprawdę nie wiem czy sie opłaca mrozić i robić na zapas....
 
Do góry