reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Sunday ja szczerze powiedziawszy to byłam na tej diecie 6dni i tylko w pierwszej fazie i powiem że 2,5kg zeszło, potem były wyjazdy czyli normalne jedzenie i teraz sobie trochę zmodyfikowałam tą dietę i jestem 2dni w pierwszej fazie, 3 w drugiej i 2 jem wszystko co chcę no i waga stoi :-D:-D:-D:-D
Antuanet co za beznadziejne mamuśki, tylko takim wlać i niech same chorują, a dla Kubusia dużo zdrówka :tak::tak:
Madzienka gratulacje dla malutkiego pływaka :tak::tak:
Misia śliczne zdjęcie na facebooku

misia śliczna Natalka
Antuanet zdrówka dla Kubusia, no niestety niektórzy ludzie nie wiem czym myślą...:angry:
madzienka brawa dla pływaka małego:-) a co do Kubusia to tak jakby był to poproszę, my jutro po pracy jedziemy a na Turystyczną mi nie po drodze za bardzo.:sorry2:

eee weźcie wy tu o dietach, a ja wsunęłam dopiero czekoladę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurczę też trzeba by zastosować, zwłaszcza, że przepisy już mam:tak:

u mnie nawet zagrzmiał parę razy i dopiero lunęło deszczem,

zauważyłyście, że fornetki dzisiaj nie ma wieczorem:-) czyżby.....

Witam mamuśki :-):-):-)
Dzisiaj dosyć wcześnie bo mąż zamienił się na pierwszą zmianę i pobudka musiała być o godz.6.30 - jak dla mnie stanowczo za wcześnie :crazy::crazy: i teraz kawą będę musiała się wspomagać żeby jakoś ten dzień przeżyć :baffled::baffled:
Wczoraj na wieczór nie mogłam patrzeć już na moje okno w kuchni i machnęłam szybko tylko od zewnątrz, mąż się śmiał że po co myję jak deszcz będzie padać ale i tak są teraz o niebo lepsze :tak::tak::tak:
Dzisiaj machnę te z pokoju i będzie czysto :-p:-p:-p
I do centrum się wybieram, jak na razie pogoda sprzyja, zobaczymy co będzie dalej :tak::tak::tak:

anaconda a gdzie do centrum?Bo ja zastanawiam sie czy nie pojechac w koncu do Plazy po czapke dla Maksia.

Witam wszystkich!
Ja mialam fatalna noc, Maksio obudzil sie z kaszlem,strasznie mu zalega wydzielina, w dzien prawie w ogole nie kaszle a tu w nocy strasznie!:-(

Karlika fajnie ze nas odwiedziłaś a głosik już oddany, Karlika a ty cos robisz bo piszesz coś o jakiejś pracy?
a dokładnie to się uczę księgowości na bieżącej księgowości 2 firm ;)
tylko to jest taka pełna księgowość od a do z

fornetka pogłaskaj brzusio, powiedz że już ładna pogoda ... ciepło ... niech mały wychodzi bo szkoda czasu na siedzenie w brzuszku :)

slyszlalyscie cos o dobroczynnym dzialaniu aloesu? bo wlasnie ide do sklepu i nie wiem czy kupic? a podobno ma wiele zalet.

ooo tak aloes ma wiele dobrych właściwości u mojej mamy chyba są ze 4 sztuki a u moich babć to na każdym parapecie taki stoi niestety ja mam uczulenie na aloes ... :szok: taka jestem zdolna ;)

Madzianka
co to za kubuś ?? jakaś fajna sprawa tylko to jest chyba dmuchane ?? to przy naszym kocie porażka ...

dzięki o info o parasolce!! jak będzie pasować to będę musiała dokupić!!

wczoraj połaziłam tu po sklepach kupiłam sobie super tunikę i buty :) co prawda na tunice wydawało mi się że była inna cena .... ale tak mi się spodobała że ją wzięłam :) a buty wygodne jak ciapki a na koturnie takie bardziej sportowe ;)

wczoraj też bratanek mojego męża (ma 2 latka) zrobił awanturę bo odbierałam go ze żłobka, był taki zmęczony że nie chciał iść - a ja z Gabi z wózkiem. No więc co ... Gabi na ręce a mały do naszego Delti. Później wieczorem przyjechała jego mama a mały w ryk, że on nie chce swojego wózka, że on chce taki jak ciocia ma, że on się nie ruszy, nie pojedzie, mam idz on idzie z ciocią ... powiem Wam ze ja rozumiem krzyk płacz ale taka histeria to mi się w głowie nie mieściła nie wyobrażam sobie by Gabi mi taką scenę urządziła, chociaż teraz patrząc ja już stara się płaczem i wrzaskiem wymuszać wiele rzeczy to czeka mnie jeszcze dłuuuga droga na tępienie tego ;)

marz pw ;)

anaconda dzień dobry :)
nie wiem co ja tu mam ale budzę się max o 6 ... grrrr.... a człowiek by pospał ;) Gabi jeszcze śpi dzisiaj się kręciła po całym łóżku.

wiecie co wczoraj wieczorem mąż przesłał mi smsa uśmiałam się strasznie, robił porządki w szafkach w przedpokoju oto treść smsa "13 par półbutów, 3 pary sportowych, 10 par kozaków i Ty mówisz że nie masz w czym chodzić?"

no cóż co miałam odpisać :sorry2: wiedział z kim się żeni ;)

ok mała właśnie się budzi to spadam :)

dajcie znać jak było w MP :)

miłego dnia kochane :)

ps pamiętajcie o głosikach :))))))))))))))))))))))

reklama
anaconda poszukujesz czegos konkretnego?
karlita juz zaglosowalam!:-) A gdzie bylas na zakupach???Ja tez musze zaopatrzyc sie w kilka tunik-zeby przykryc brzuszek:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry