reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam sie z rana ja juz po 6 tez siebudze i nie chce mi sie spac oj dobrze ze tak rano jest juz wczesnie widno to sie lepiej bedzie wstawac nie to co zima.
Karlita niezle historyjki:-)swoja droga ja tez mialam kiedys tylko przeslodkiego synka a teraz mam przeslodkieo, kt czasem potrafi pokazac rozki taki niepozorny a jednak
Anaconda mileo wypadu w miasto:-)
Madzienka ratulacje dla Julci za nabyte umiejetnosci
Maltanka ja wczoraj bylam na Zana i w sumie Kubusiow nie bylo wiec kupilam pieska tez fajny ma raczki wiec mozna w koleczku tanczyc:-D
Antuanet bardzo "odpowiedzialne"d te mamusie i do tego jakie gl...:no:zdrowka dla Kubusia
Sunday udanych zakupow

reklama
Witam z kawusia...mnie od wczoraj boli glowa-migrena znow atakuje:-(
Karolcia zasnela....ale tez jeszcze kaszle jak spi:sorry2:
Misia,sliczna Natali....:tak:
Madzienka,to z Julci juz niezla plywaczka,niedlugo w zawodach bedzie startowac.....
Maltanka,ladniutki nowy avatarek....;-)
Anaconda,udanego spacerku i zakupow
Sunday,a ty dzis wolne masz?
Antuanet,biedny Kubus,niech szybko zdrowieje
Karlita,ja codziennei oddaje glosiki:tak:...a sms niezly od meza....ja to nie wiem czy w ciagu roku calego tyle butow mialam:szok:
Cos nasza Martus nas zaniedbuje...znow pewnie zapracowana:happy:
A Fornetki,to rzeczywiscie cos nie ma-moze sie juz zaczelo?
Cos mialam jeszcze napisac i wylecialo z golwy:baffled:...pewnie przez en ból:sorry2:

marz o czym Wy mowicie?Kubuś piesek???
anet tak kolezanka odrabia mi kolezenskie za wtorek. dlatego moge pojsc do gina w srodku dnia.

hej melduje ze nadal w dwupaku. Juz mi coraz cieżej ale tylko do jutra i chyba mnie strach zaczyna powoli oblatywać.
Anaconda udanego wypadu na zakupy.
Karlita ksiegowość moja mama chciałą abym na nią poszła ale ja miałam inne zainteresowania, a zakupy udane tylko proszę się pochwalić co do sms-a od M to jak mam prawie tak samo
Anutanet biedny Kubuś mam nadzieje ze mu szybko przejdzie i obejdzie sie bez wizyty u lekarza.
Madzieńka gratulacje dla małej pływaczki za chwile będzie zdobywać pierwsze medale.
Sunday tobie rówież owocnego wypadu na zakupy ja to chyba sobie odpuszczę jakiś miesiąc na zakupy a potem bede szalałą jak schudne oczywiście.
Anet oby migrena szybko przeszła
Aluska mam nadzieje ze wyniki po konsultacji będą ok i tylko uzupełnienie zelaza wystarczy.

Witajcie my powoli szykujemy sie do MP...nastawilam pranie zaraz powiesze to na wieczor bedzie prasowanie:baffled::baffled::baffled:

Fornetka ale masz upartego synka:tak::tak::tak:

Sunday ja kupilam zabawke z Kubusiem ale sa tez takie pieski kotki;-);-);-)

Marz
dawaj zdjecie Matiego z zwierzakiem!!!!

Anaconda mam nadzieje ze uda Ci sie do centrum dotrzec a nie jak ostatnio:-p:-p

Karlita
zaglosowane!!!Super że zakupy udane!!!Ale wracaj do nas!!!

Anet współczuję bólu głowy, mnie wczoraj na wieczór zaczęła boleć ale na szczęście zasnęłam i ból minął :tak::tak::tak:
Fornetka oj tak im bliżej porodu tym większy strach, ale dobrze będzie :tak::tak:
Madzienka udanego spotkania, pozdrów dziewczyny od nas :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie
madzienka ta Twoja Juleczka to ma szczescie :) Ciagle mama jakies atrakcje zapewnia:tak: Ostatnio tak z P gadalismy, ze dziecko dziieki temu jest lepiej obeznane ze swiatem, pozniej nie boi sie wyzwan, jest otwarte i ma wieksze poczucie wlasnej wartosci. :happy: No a plywaczka masz genialnego:tak::tak:
sunday to chyba ten sam wirus nasze dzieci dopadl:baffled: no wlasnie co do ciucha to Ty chodzisz tam na Jana Sawy, obok biedronki? Kiedys tam chcialam zajsc, ale nie moglam znalezc:dry::dry:
karlita hihiihh jeszcze Ci Gapi pokarze :-D:-D:-D Julka tez byla super grzecznym i uleglym dzieckiem, teraz tez nie jest zla, ale jesli chodzi o pojscie do domu z placu zabaw to ojjjj....

Kurcze znowy mam problem z dekoderem:baffled::baffled: wyczytalam w necie, ze ten model tak ma i nis sie nie da zrobic, a jakbym nowy kupila to i tak by nie dzialal, bo to jakos z karta jest kompatybilne:dry::dry::dry: Pozostaje tylko do CP dzwonic i podobno za 80 zl dadza nowy, ale kurcze to na P jest a i nie usmiecha mi sie nowej umowy podpisywac. Dobrze, ze P niedlugo przyjedzie!
Ale wam zazdroszcze tego spotnakia w MP:blink::blink:

anaconda no ciekawe czy w koncy dotrzesz do tego centrum?? :p:p

Do góry