Witam:-)
Wczoraj jak wracalismy ze SR to ulewa nas złapała, ale zdazylismy sie schowac i przeczekac najgorsze. Dzis od rana tez grzmiało i padalo, ale juz cisza.
Tak wiec zakończylismy wczoraj cały cykl zajec w SR. We wtorek idziemy zwiedzac porodowke. Dzis odpoczywam, jedynie chyba na 17 pojde za cwiczenia do SR.
miluszka trzymaj się kochana
perla2212 kpina poprostu jak mogi wypuscic do domu twoja mame bez rozpoznania przyczyny. Ja na twoim miejscu jeszcze raz bym poszla do szpitala i powiedziala ze dzis jest duzo gorzej.
tiffi1 chyba bede musiala zaczac brac ten magnez, bo cos ostatnio w nocy lapia mnie skurcze łydek, i staje z bolacymi łydkami
vanilka bardzo się cieszę, że wszystko ok
młoda mamuśka Ja tez bym sie nie pytala i wybralam by opcje mieszkania razem z partnerem. Lepiej razem i na ciasnym mieszkanku niz osobno.
madzik1980 pij duzo i odpoczywaj z nozkami wyzej uniesionymi.
DZamena ja na twoim miejscu pojechalabym zobaczyla jak mi sie go prowadzi, i jesli by mi odpowiadalo to bym go wziela. Ja mam wozek malo znany, tez kupilam od kogos uzywany za 500 zł niecale pol roku (tylko gondola) i na gwarancji. Stwierdzilam ze jesli mi sie go bedzie zle uzytkowalo to go sprzedam i kupie inny. Uwazam ze warto kupic.
Ania i
Pestka dużo zdrówka zycze :-)
Supcio powodzonka na wizycie ;-)
atabe ja nigdy tam jeszcze nie spuchlam
jedyneczka - nie przemeczaj sie i nie przesadzaj tylko. Tak jak mowi gregorka mozesz być tylko glownodowodzacym